Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Nasıl kötü oldun canım ben de pek iyi değilim ama idare etmeye çalışıyorum
Misafirlikteydim. Birden kötü hissetmeye başladım kendimi. Yerimde duramıyorum. Sıcak basıyor geçiyor tekrar devam ediyor. Eve geldik apar topar. Bir saat kadar daha sürdü. Sonra uyudum geçti. Biliyorum bana bir şey yapmaz ama çok korkuyorum yine de

Yok canım ban yedim yazmıcam bi daha başka konulara nasıl oldun okula gidiyor musunuz okullar açılmıcak sizi niye çağırıyorlar okula burda bi okulda da bahçede öyle oturuyordu öğretmenler
Mecbur gidiyoruz. Hatta haftaya canlı dersleri bilgisayarlarımızı alıp okuldan vereceğiz. Çok saçma ama emir böyle. Öğrenci yok biz evde yapılabilecek şeyi okula gidip yapacağız. Maske ile dolaşmak çok zor. Allah kurtarsın bizi.

Evet böyle durumlarda ben de korkuyorum misafirliğe de gidemiyorum pek

Maske ile dolaşmak evet çok zor yok evden neden yapmıyorsunuz ki ne saçma bir uygulama koronanın biteceği de yok çevremde bir tek korkan benim çok yoruldum site sahibi Kazen de korona olmuş duydun mu vakalar çok artıyor neden yasaklar gelmiyor ya

Duydum canım çok üzüldüm ama kazen abi atlatır içime öyle doğuyor. Ben de çok korkuyorum ama öğretmenler yatıyor algısını kırmak için bizi riske attılar. Halbuki her gün evde canlı dersimizi yaptık. Okula gitmediğimiz için evde yatıyor olduk. Burda bir kaç okul karantinaya alında koronadan. Her yerden öyle haberler geliyor. Tatil sezonu bitmeden yasaklar gelmez. Ne anladık bu işten. Ben zaten Allah biliyor hiçbir yere gezmeye gitmedim. Hem korona hem panik atak. Çok zor niloya ya. Bugün yine randevum var psikolog. Bakalım ne der bana. Her şeyin bilincindeyim ama bir türlü korkmamayı başaramadım senin ne zaman randevun canım?

Ben geçen Perşembe gittim randevuya
Okul neden karantinaya alındı ki zaten kapalı okullar
Tatil sezonu bitmeden evet gelmez yasaklar ekonomi canlanacak ya

Ben geçen Perşembe gittim randevuya
Okul neden karantinaya alındı ki zaten kapalı okullar
Tatil sezonu bitmeden evet gelmez yasaklar ekonomi canlanacak ya
Öğretmenler içinde korona olanlar çıktı tüm herkesi karantinaya aldılar evde. Bir hafta gittik daha ona rağmen bir sürü öğretmen korona oldu

Sen nasıl oldun ilaçsız idare ediyorsun maşallah ya 1.5 ay dayanabildim
Duramıyorumki zar zor psikiyatri ilaçlarına fobi gelişti başlarken bırakırken çok zorlandım yan etkiler yaşadım kullanırken de işe yaramıyodu zorlanıyodum hayırlısı bakalım bu aradaarada hoşgeldin tekrardan canım

Hoşbuldum canım bi daha başka konulara yazmam ya hemen ban okudum sizi burdan da cevap yazamadım hiç halim yok yatıyorum ya

Kızlar psikoloğumdan geldim. Camı açıktı. Odayı dezenfekte etti. Ben de maskemi açtım. Çoooook sıkcaktı bugün. Şimdi de aklımda korona olur muyum korkusu var
Bende de korona olma korkusu var çok halsizim korona mı oldum acaba yoksa birden sporu bıraktım diye kaslar mı gevşedi ki öyle böyle halsizlik değil anlatamam eşim daha tatlı olmuyor bu evde diyor yemeğimi zor yapıyorum

Canım benim psikolog da izzet güllü gibi düşünüyor. Onu da takip edelim. Korona da çıksın gitsin artık hayatımızdan. Psikoloji falan kalmadı bizde. Eşin bir müddet idare etsin. Ben de öyle zar zor yapıyorum yemeğimi.

Dün mutfakta kızartma yaparken açtım dinledim canım biraz etki etti 2 gündür anneme gittim kızımla çok zor ilgilendim hiç halim yok birden sporu bıraktım ondan oldu belki de

Narincim bak alt yazı geçti TV de bakanın açıklaması öğretmenleri tüm gün okulda tutmak gibi bir niyetimiz yok yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…