- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.941
Ondandır canım. İyileşen tanıklarla canlı yayın yapıyor her pazartesi. Mutlaka takip et. Algımız düzelecek biraz yavaş olacak ama olsun. Sonuçta epey zamandır ilaç kullanıp iyi olamadık. Bunun zararı da yok.Dün mutfakta kızartma yaparken açtım dinledim canım biraz etki etti 2 gündür anneme gittim kızımla çok zor ilgilendim hiç halim yok birden sporu bıraktım ondan oldu belki de
Aaa öyle mi canım. Bir bakayım haberlere. Her evden çıktığımda korona korkusuyla geri dönüyorum çünküNarincim bak alt yazı geçti TV de bakanın açıklaması öğretmenleri tüm gün okulda tutmak gibi bir niyetimiz yok yazdı
Siz ne kadar duruyorsunuz okulda ben buradaki okulda çalışan bir bayandan fincan takımı satın aldım bayan o gün öğlene kadar okuldaymış mesela parayı alırken benden peçete ile aldıAaa öyle mi canım. Bir bakayım haberlere. Her evden çıktığımda korona korkusuyla geri dönüyorum çünkü
Doktorum da öyle söyledi geçen ki seansımda geçmişten gelen bir alışkanlık var algı hemen değişmiyor dedi dün mutfakta İzzet güllüyü dinlerken dedi ki hangi sıkıntı uzun süre bizle kaldı ki dedi hakikaten de öyle geçen boyunlarım boğazım çok ağrıyordu o geçti şimdi de halsizlik başka başka sıkıntılar Allah beterinden korusun dinleyince teselli buldum bundan sonra her gün açarım inşallah halsizliği kafaya taktım çok fena korkuyorum geçecek bu da inşallah dedimOndandır canım. İyileşen tanıklarla canlı yayın yapıyor her pazartesi. Mutlaka takip et. Algımız düzelecek biraz yavaş olacak ama olsun. Sonuçta epey zamandır ilaç kullanıp iyi olamadık. Bunun zararı da yok.
Ben de yine gelecek korkusu ile çok korkuyorumMisafirlikteydim. Birden kötü hissetmeye başladım kendimi. Yerimde duramıyorum. Sıcak basıyor geçiyor tekrar devam ediyor. Eve geldik apar topar. Bir saat kadar daha sürdü. Sonra uyudum geçti. Biliyorum bana bir şey yapmaz ama çok korkuyorum yine de
Bu hafta 13. den sonra çıktık okuldan ama 21 eylüle kadar hangi zaman dilimine koyarlarsa canlı dersi o bitince döneceğiz. Daha nasıl olacak diye bir program yok. Pazartesi gidip hep birlikte göreceğiz.Siz ne kadar duruyorsunuz okulda ben buradaki okulda çalışan bir bayandan fincan takımı satın aldım bayan o gün öğlene kadar okuldaymış mesela parayı alırken benden peçete ile aldı
Benim kızım büyük olduğu için ben gidip yatıyorum o çizgi film seyrediyor. Tabi ona çaktırmamaya çalışıyorum. Ben de isterdim kardeşi olsun diye ama bu halim geçmeden olsun istemiyorum . Ah canım inan aynıları bende de var. Bu bana zarar vermez biliyorum ama yine de korkmaya devam ediyorum. İnşallah zaman ilerledikçe zihnimizi ikna edeceğiz.Ben de yine gelecek korkusu ile çok korkuyorumöyle durumda evladınla nabıyorsun benimki küçük de arkadaşlarım 2.yi doğurdu ben 1 çok üzülüyorum ya Suriyeliler nasıl bakıyor kaç taneye birden onlar hiç mi hasta olmuyor ben beceriksizim o ortada yani
Ben de bugünkü seansta korona olduysam diye korkuyorum. Allahım korktuklarımızdan korusun bizleri.Doktorum da öyle söyledi geçen ki seansımda geçmişten gelen bir alışkanlık var algı hemen değişmiyor dedi dün mutfakta İzzet güllüyü dinlerken dedi ki hangi sıkıntı uzun süre bizle kaldı ki dedi hakikaten de öyle geçen boyunlarım boğazım çok ağrıyordu o geçti şimdi de halsizlik başka başka sıkıntılar Allah beterinden korusun dinleyince teselli buldum bundan sonra her gün açarım inşallah halsizliği kafaya taktım çok fena korkuyorum geçecek bu da inşallah dedim
Ben de şimdi TV açtım izliyor Covid sayfasındakileri okudukça inanamıyorum yaBenim kızım büyük olduğu için ben gidip yatıyorum o çizgi film seyrediyor. Tabi ona çaktırmamaya çalışıyorum. Ben de isterdim kardeşi olsun diye ama bu halim geçmeden olsun istemiyorum . Ah canım inan aynıları bende de var. Bu bana zarar vermez biliyorum ama yine de korkmaya devam ediyorum. İnşallah zaman ilerledikçe zihnimizi ikna edeceğiz.
Cam açıksa korkma canım sosyal mesafe varmıştır yalnız ben seansta maske takmadım rahat nefes alamıyorum diye ben de korkuyorum inanılmaz halsizlik var ya korona olduysamBen de bugünkü seansta korona olduysam diye korkuyorum. Allahım korktuklarımızdan korusun bizleri.
Amin canım ben de bu aralar o kadar duyuyorum ki vaka. Çok korkuyorum. Benim psikoloğum da öyle dedi ama hastanede yatanları duyuyoruz. Allah onlara da şifalar versin. Evde otururum razıyım yeterki bitsin bu hastalık.Ben de şimdi TV açtım izliyor Covid sayfasındakileri okudukça inanamıyorum yabu korona ilk başladığında ben çok korkmuştum terapistim ile tlfda konuşmuştum çok korkuyorum diye bana dediğini hiç unutmuyorum eninde sonunda bunu herkes olacak kaçışı olmayan birşey bu önemli olan bağışıklığımızı güçlü tutmaya bakalım kronik rahatsızlığı olanlar ve yaşlılar için büyük risk demişti. Ama gençlerden de ölenleri duyuyoruz korkmamak elde değil ki
Ben de işte o sebeple takmadım maskemi. Aynı havayı soluyup duruyoruz. Baygınlık hissi geliyor bana. Belki panik bozukluğum olmasa böyle hissetmezdim.Cam açıksa korkma canım sosyal mesafe varmıştır yalnız ben seansta maske takmadım rahat nefes alamıyorum diye ben de korkuyorum inanılmaz halsizlik var ya korona olduysam
Bende öyle bir halsizlik var ki uzun zamandır hiç böyle olmadım bağışıklığı güçlendirmeye bakalım biz baksana test sonuçları da garanti değil Kazen özelde yaptırmış negatif devlette pozitif ben korktum iyice akşam yemeğinden sonra sarımsak yutcam bi kaşık bal yicem bir de supradyn var evde suya atıp içmelerden onlardan içicem anneme de gidiyorum bi süre yine gitmeyim aradım anne bak kimseye gitme kimseyi de kabul etme bi kardeşim işe gidiyor diğeri de üni de okuyor sezonluk işe girdi ona da dedim bırak bir de sürücü kursuna yazıldı eninde sonunda biz buna yakalanıcaz mı ki kaynatam yoğun öksürük oldu eve iğne yapmaya hemşire geliyor o kimbilir kaç kişiyle görüşüyor abim desen maske takmaz gezip duruyor sorarsan bana bişey olmaz kızım görüşüyor onlarla ben çok yaklaşmıyorum ama taşırsa kızım da taşır görümcemler 2 kez aradılar ilkinde reddettim kahvaltıya gelelim sana diye sonra yine sordular korona var kabul edemem maalesef dedim kardeşlerimle bile doğru dürüst görüşmüyorum ben çevremde kimse koronadan korkmuyor illa korkmaları için aile yakınlarından biri ölmesi mi lazım anlayamıyorumBen de işte o sebeple takmadım maskemi. Aynı havayı soluyup duruyoruz. Baygınlık hissi geliyor bana. Belki panik bozukluğum olmasa böyle hissetmezdim.
Çok zor bir de dalga geçiyorlar biz dikkatli olunca. Korona yok diyen bile var hala inanabiliyor musun. Psikoloğum bağışıklığın için çok özel şeyler yapıp bağışıklığını şaşırtma dedi bugün. Meyveni sebzeni ye suyunu iç bol bol dinlen dedi bana. Sadece dvit alıyorum her gün 10damla. Benim zaten düşüktü hiç güneşe çıkmadığım için muhtemel diptedir. Tedbir bizden takdir Allah tan.Bende öyle bir halsizlik var ki uzun zamandır hiç böyle olmadım bağışıklığı güçlendirmeye bakalım biz baksana test sonuçları da garanti değil Kazen özelde yaptırmış negatif devlette pozitif ben korktum iyice akşam yemeğinden sonra sarımsak yutcam bi kaşık bal yicem bir de supradyn var evde suya atıp içmelerden onlardan içicem anneme de gidiyorum bi süre yine gitmeyim aradım anne bak kimseye gitme kimseyi de kabul etme bi kardeşim işe gidiyor diğeri de üni de okuyor sezonluk işe girdi ona da dedim bırak bir de sürücü kursuna yazıldı eninde sonunda biz buna yakalanıcaz mı ki kaynatam yoğun öksürük oldu eve iğne yapmaya hemşire geliyor o kimbilir kaç kişiyle görüşüyor abim desen maske takmaz gezip duruyor sorarsan bana bişey olmaz kızım görüşüyor onlarla ben çok yaklaşmıyorum ama taşırsa kızım da taşır görümcemler 2 kez aradılar ilkinde reddettim kahvaltıya gelelim sana diye sonra yine sordular korona var kabul edemem maalesef dedim kardeşlerimle bile doğru dürüst görüşmüyorum ben çevremde kimse koronadan korkmuyor illa korkmaları için aile yakınlarından biri ölmesi mi lazım anlayamıyorum
Korona yok diyenler mi varÇok zor bir de dalga geçiyorlar biz dikkatli olunca. Korona yok diyen bile var hala inanabiliyor musun. Psikoloğum bağışıklığın için çok özel şeyler yapıp bağışıklığını şaşırtma dedi bugün. Meyveni sebzeni ye suyunu iç bol bol dinlen dedi bana. Sadece dvit alıyorum her gün 10damla. Benim zaten düşüktü hiç güneşe çıkmadığım için muhtemel diptedir. Tedbir bizden takdir Allah tan.
Var canım var cahil her yerde var. Benim d vitaminim coledan d3. Doktor bunu önermişti. Senin de azsa ihmal etme.Korona yok diyenler mi var
Ay ne iyi denk geldi d vitamini ben de alıcam sen ne kullanıyorsun annemde de bi ara çok halsizlik olmuş d vitamini yazmış Dr geçmiş internette baya baktım ne alacağıma karar veremedim eczaneye de gidemedim eşime aldıracaktım anlayamadım sorarız eczacıya dedim
Korona yok diyenler mi var
Ay ne iyi denk geldi d vitamini ben de alıcam sen ne kullanıyorsun annemde de bi ara çok halsizlik olmuş d vitamini yazmış Dr geçmiş internette baya baktım ne alacağıma karar veremedim eczaneye de gidemedim eşime aldıracaktım anlayamadım sorarız eczacıya dedim
Az olup olmadığını bilmiyorum hastaneler bakıyor kan tahlilinde çünkü sağlık ocakları bakmıyor halsizliğim için alıp kullanıcam belki iyi gelirVar canım var cahil her yerde var. Benim d vitaminim coledan d3. Doktor bunu önermişti. Senin de azsa ihmal etme.
Çok geçmiş olsunRandevu almıştın dimi canım sen ne yazdılar sana ilaç hafif yazıyorlar başta pek yan etki olmamıştır ama uyku yapıyor genelde sadece ben de yeniden başladım ilaca çok halsizlik var zor geziniyorum telkinle bak idare etmişsin ama çok aşırı gelirse trankoyu al korkma onun yan etkisi yok gibi bişey sadece uyku yapıyor biraz ilk alındığında
Hareketi birden kesince de yaramıyor vücuda. Ben de acayip halsizim.o yüzden sabahları pekmeze başladım,kuru meyve ,kuruyemiş yiyorum.d vitamini eksikliği de hem depresyon hem halsizlik yapıyormuş.aile hekimimiz söylemişti.Kızlar öyle bir halsizlik var ki kötüyüm işlerimi zor yapıyorum sporu birden bıraktım ondan oldu belki de ilaca da yeniden başlayınca tabi onun da etkisi olabilir hergün 10 bin adım yarım saat egzersizi bırakınca sanırım kaslar birden gevşedi inanılmaz halsizlik var 2 gündür tüm gün yatıyorum annem d vitamini al dedi baya iyi gelmiş ona
Doktor da dikkat etmiştir.mesafe de varsa aranızda sıkıntılı bir durum olmaz inşallahKızlar psikoloğumdan geldim. Camı açıktı. Odayı dezenfekte etti. Ben de maskemi açtım. Çoooook sıkcaktı bugün. Şimdi de aklımda korona olur muyum korkusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?