- 29 Temmuz 2020
- 144
- 172
- 18
- 40
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.961
Havalar çok sıcak ya o da yapıyor tansiyon düşüklüğüBen her ayağa kalktıgımda gözlerim kararıyo neden acaba
Aynen yaBen de işte o sebeple takmadım maskemi. Aynı havayı soluyup duruyoruz. Baygınlık hissi geliyor bana. Belki panik bozukluğum olmasa böyle hissetmezdim.
Dideral tranko dışında ne verdi inşallah biran evvel etki etmeye başlarÇok geçmiş olsunaynen ilaç ilk başlarda baya bir çarpıyor insanı.tranko artık biraz hafif geliyor,doktor dideral verdi,eğer dayanamazsam onu alıyorum
Evet d vitaminini burda biri söylemişti depresyon etkisi var diye aklımda kaldı anneme de halsizlik için Dr yazınca iyi gelmiş ben de alıcam inşallah öyle böyle halsizlik değil korona mı oldum acaba yaHareketi birden kesince de yaramıyor vücuda. Ben de acayip halsizim.o yüzden sabahları pekmeze başladım,kuru meyve ,kuruyemiş yiyorum.d vitamini eksikliği de hem depresyon hem halsizlik yapıyormuş.aile hekimimiz söylemişti.
İnşAllah canım. Panik bozukluğun nimetlerini dibine kadar yaşıyorum. Herşeyin olumsuzunu düşünmek yordu beniDoktor da dikkat etmiştir.mesafe de varsa aranızda sıkıntılı bir durum olmaz inşallah
Kesinlikle öyle. Zaten zor o maskeyle nefes almak anksiyete de eklenince çok daha zor oluyorAynen yao maske resmen hava almamı engelliyor.bütün gün onu takıp çalışanlara saygı duyuyorum resmen .yapamıyorum ben anksiyetemi daha da arttırıyor maske
Günde bir defa prozac verdi .eğer etkisinin az olduğunu düşünüyorsan 2 hafta sonra günde 2 ye çıkar dedi.inşallah işe yararDideral tranko dışında ne verdi inşallah biran evvel etki etmeye başlar
Bana da d-vit vermişti. Ama çok sadık kalmadım kullanımına.ya havalardan ya kaygıdan bende de aynı İnan ,hatta bugün anneme dedim bende kötü bir hastalık mı var acaba o kadar çok halsizliğim var ki diye.Evet d vitaminini burda biri söylemişti depresyon etkisi var diye aklımda kaldı anneme de halsizlik için Dr yazınca iyi gelmiş ben de alıcam inşallah öyle böyle halsizlik değil korona mı oldum acaba ya
Dimi, olayımız bu maalesef ne olursa Aklımızda hep en kötüsüİnşAllah canım. Panik bozukluğun nimetlerini dibine kadar yaşıyorum. Herşeyin olumsuzunu düşünmek yordu beni
Ben de çok halsizim. Hem bu durum hem korona hem gelecek günlerin belirsizliği bizi böyle halsiz yapıyor.Bana da d-vit vermişti. Ama çok sadık kalmadım kullanımına.ya havalardan ya kaygıdan bende de aynı İnan ,hatta bugün anneme dedim bende kötü bir hastalık mı var acaba o kadar çok halsizliğim var ki diye.
Dozu yükselt demiş yani bana da o ilacı vermişlerdi ama pek fayda etmedi bıraktım şuanda gece yatmadan evvel anafranil 10 mg alıyorum kötü hissedince de zanax yarım tranko buskas değişiklik gösteriyor etkilerini göstermeye başladı bugün biraz daha mutlu hissetmeye başladım derken halsizlik geldi şimdi de biri bitiyor biri başlıyorGünde bir defa prozac verdi .eğer etkisinin az olduğunu düşünüyorsan 2 hafta sonra günde 2 ye çıkar dedi.inşallah işe yararsen ne kullanıyorsun
Evet kesinlikleKesinlikle öyle. Zaten zor o maskeyle nefes almak anksiyete de eklenince çok daha zor oluyor
Aynı benBana da d-vit vermişti. Ama çok sadık kalmadım kullanımına.ya havalardan ya kaygıdan bende de aynı İnan ,hatta bugün anneme dedim bende kötü bir hastalık mı var acaba o kadar çok halsizliğim var ki diye.
Evet büyük ihtimal korkular bizi böyle halsiz yapıyorBen de çok halsizim. Hem bu durum hem korona hem gelecek günlerin belirsizliği bizi böyle halsiz yapıyor.
Annem de anafranil kullanıyor.o baya bir memnun kaldı o ilaçtan.eğer bugün mutlu hissettiysen demek ki yavaş yavaş iyi olmaya başlıyorsun inşallah.zaten pat diye iyi olamayacağız maalesef.Dozu yükselt demiş yani bana da o ilacı vermişlerdi ama pek fayda etmedi bıraktım şuanda gece yatmadan evvel anafranil 10 mg alıyorum kötü hissedince de zanax yarım tranko buskas değişiklik gösteriyor etkilerini göstermeye başladı bugün biraz daha mutlu hissetmeye başladım derken halsizlik geldi şimdi de biri bitiyor biri başlıyorAvrupada prozac mutluluk ilacı diye satıyorlarmış eczanede
yeni sayılar açıklandı mı ? Ooooo Çok yüksek Allah korusun yaKızlar koronadan ölenler 39 a yükselmiş
Annen kaç mg kullanıyor ne zamandan beri canımAnnem de anafranil kullanıyor.o baya bir memnun kaldı o ilaçtan.eğer bugün mutlu hissettiysen demek ki yavaş yavaş iyi olmaya başlıyorsun inşallah.zaten pat diye iyi olamayacağız maalesef.doktorum da keşke elimizde sihirli bir ilaç olsaydı da onunla kısa sürede tüm sorunlarınızı çözseydik ama bir süreç bu Dedi.inşallah işe yarar çabalarımız
Az önce açıklandı yeni vaka 1549 iyileşen 1003 korkmaya başladım ben az önce bi panikatak geldi burnum akmaya başladı korktumyeni sayılar açıklandı mı ? Ooooo Çok yüksek Allah korusun yaNe olacak halimiz
Benim annem de zamanında anafranil içmiş ona da iyi gelmişAnnem de anafranil kullanıyor.o baya bir memnun kaldı o ilaçtan.eğer bugün mutlu hissettiysen demek ki yavaş yavaş iyi olmaya başlıyorsun inşallah.zaten pat diye iyi olamayacağız maalesef.doktorum da keşke elimizde sihirli bir ilaç olsaydı da onunla kısa sürede tüm sorunlarınızı çözseydik ama bir süreç bu Dedi.inşallah işe yarar çabalarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?