Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben de işte o sebeple takmadım maskemi. Aynı havayı soluyup duruyoruz. Baygınlık hissi geliyor bana. Belki panik bozukluğum olmasa böyle hissetmezdim.
Aynen yao maske resmen hava almamı engelliyor.bütün gün onu takıp çalışanlara saygı duyuyorum resmen .yapamıyorum ben anksiyetemi daha da arttırıyor maske

Evet d vitaminini burda biri söylemişti depresyon etkisi var diye aklımda kaldı anneme de halsizlik için Dr yazınca iyi gelmiş ben de alıcam inşallah öyle böyle halsizlik değil korona mı oldum acaba ya

Evet d vitaminini burda biri söylemişti depresyon etkisi var diye aklımda kaldı anneme de halsizlik için Dr yazınca iyi gelmiş ben de alıcam inşallah öyle böyle halsizlik değil korona mı oldum acaba ya
Bana da d-vit vermişti. Ama çok sadık kalmadım kullanımına.ya havalardan ya kaygıdan bende de aynı İnan ,hatta bugün anneme dedim bende kötü bir hastalık mı var acaba o kadar çok halsizliğim var ki diye.

İnşAllah canım. Panik bozukluğun nimetlerini dibine kadar yaşıyorum. Herşeyin olumsuzunu düşünmek yordu beni
Dimi, olayımız bu maalesef ne olursa Aklımızda hep en kötüsü gerçekten o kadar yorucu ki .insanlar uykuya dalarken hayaller kurar geleceğe dair ,güzel hayaller.ben dün gece bir baktım hayal kuruyorum ama yine hastalıkla ilgili korkunç senaryolar.o algımı bile bozmuşum

Ben de çok halsizim. Hem bu durum hem korona hem gelecek günlerin belirsizliği bizi böyle halsiz yapıyor.

Günde bir defa prozac verdi .eğer etkisinin az olduğunu düşünüyorsan 2 hafta sonra günde 2 ye çıkar dedi.inşallah işe yararsen ne kullanıyorsun
Dozu yükselt demiş yani bana da o ilacı vermişlerdi ama pek fayda etmedi bıraktım şuanda gece yatmadan evvel anafranil 10 mg alıyorum kötü hissedince de zanax yarım tranko buskas değişiklik gösteriyor etkilerini göstermeye başladı bugün biraz daha mutlu hissetmeye başladım derken halsizlik geldi şimdi de biri bitiyor biri başlıyor Avrupada prozac mutluluk ilacı diye satıyorlarmış eczanede

Annem de anafranil kullanıyor.o baya bir memnun kaldı o ilaçtan.eğer bugün mutlu hissettiysen demek ki yavaş yavaş iyi olmaya başlıyorsun inşallah.zaten pat diye iyi olamayacağız maalesef.doktorum da keşke elimizde sihirli bir ilaç olsaydı da onunla kısa sürede tüm sorunlarınızı çözseydik ama bir süreç bu Dedi.inşallah işe yarar çabalarımız

Annen kaç mg kullanıyor ne zamandan beri canım

Benim annem de zamanında anafranil içmiş ona da iyi gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…