- 23 Ocak 2016
- 35.320
- 51.197
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.981
Bir günde ortaya çıkmaz belirtiler canım. Üzme kendini.Şuan supradyn vitamin yaptım içiyorum normalde bu saatlerde Nescafe çay falan içerdim hapşurdum burun akıntısı da var halsizlik de var aşırı vaka artışı var en iyisi bolca vitamin almak korkuyorum ya kardeşim dün bulantı için acile gitti acaba ona ordan geçti de dün bana mı geçti ondan
O zaman eşim de boğazlarım ağrıyor diyor belki bağışıklığı güçlü işyerinden geldi en iyisi bağışıklığı güçlendirmek kardeşim az önce aşure getirdi işe gittiği için ondan bile korkarak aldımBir günde ortaya çıkmaz belirtiler canım. Üzme kendini.
O konuda haklısın. Ben de dışarı çıkmaya başladım malum okul başladı. Ondan sonra kendimde belirti aramaya başladım.O zaman eşim de boğazlarım ağrıyor diyor belki bağışıklığı güçlü işyerinden geldi en iyisi bağışıklığı güçlendirmek kardeşim az önce aşure getirdi işe gittiği için ondan bile korkarak aldım
Ama genel belirtiler koku tat kaybı yüksek ateş grip benzeri belirtiler ama belirti göstermeyen de var bende de şuan burun akıntısı başladı hapşurmaya başladım ama alerjik de olabilir arada oluyorum ben bu korona geçmez nolacak böyle halimizO konuda haklısın. Ben de dışarı çıkmaya başladım malum okul başladı. Ondan sonra kendimde belirti aramaya başladım.
Yok canım seninki alerjidir. Benim eşimin de alerjisi var o da senin gibi şu sıralar. Ama Allah a sığındık. Gün geçtikçe kötüye gidiyor koronaAma genel belirtiler koku tat kaybı yüksek ateş grip benzeri belirtiler ama belirti göstermeyen de var bende de şuan burun akıntısı başladı hapşurmaya başladım ama alerjik de olabilir arada oluyorum ben bu korona geçmez nolacak böyle halimiz
Anneme sordum 10 mg miş .ama bir yanlış anlaşılma olmuş.o daha önceki ilacıymış.ben hala ona devam ediyor sanıyordum.Şu an abizol kullanıyorum dedi. Anafranilden de memnunmuş kullandığı zamanlar.Annen kaç mg kullanıyor ne zamandan beri canım
Korona da hapşırık ve burun akıntısına çok rastlanmıyor diyorlardı.Ama genel belirtiler koku tat kaybı yüksek ateş grip benzeri belirtiler ama belirti göstermeyen de var bende de şuan burun akıntısı başladı hapşurmaya başladım ama alerjik de olabilir arada oluyorum ben bu korona geçmez nolacak böyle halimiz
Abizol bana da verdiler bi ara ama kullanmaya korktum bilmediğim bir ilaç diye annene ne şikayetle vermişler çok uyku yapmış mı iyi gelmiş mi o ilaç yan etki yapar diye korkuma içememiştim onu benAnneme sordum 10 mg miş .ama bir yanlış anlaşılma olmuş.o daha önceki ilacıymış.ben hala ona devam ediyor sanıyordum.Şu an abizol kullanıyorum dedi. Anafranilden de memnunmuş kullandığı zamanlar.
Aa tmm madem bi yakınımız grip gibi oldum dedi de ondan korktum halsizim demiştim ya supradyn içince biraz enerji verdi ağrı kesici de içtim çok kötüydüm ya nasıl halsizlikKorona da hapşırık ve burun akıntısına çok rastlanmıyor diyorlardı.
Evde kalmayı tercih ettim ben canım. Korona olmasa çıkıp kaygımla savaşırdım ama sağlık korkum her şeyin önüne geçiyorHava çok sıcak hem de koronadan dolayı çıkmaya korkuyorum. Evdeyiz Bursada çok yaygın diye çıksak mı çıkmasak mı ağlamaklıyım ya hep kaygı
Evde de çok bunalıyorum canım hiçbir şey yapmak istemiyor dışarıya çıkınca biraz daha kaygılarım azalıyorEvde kalmayı tercih ettim ben canım. Korona olmasa çıkıp kaygımla savaşırdım ama sağlık korkum her şeyin önüne geçiyor
Ben de çok bunalıyorum canım. En biliyorsun dışarı çıkma korkum var. Üzerine gideceğim ama dışarda da korona var. Sıkıştım kaldım. Belirsizlik beni çok üzüyorEvde de çok bunalıyorum canım hiçbir şey yapmak istemiyor dışarıya çıkınca biraz daha kaygılarım azalıyordışarı çıksak korona korkusu en iyisi bi baraj kenarına gidip sakince oturmak artık hayat eskisi gibi olmaz herhalde aşının çıkması seneleri bulabilirmiş şuan ağlıcağım geldi
Evde de daralıyorum kızım 3 yaşında biliyorsun bazen çok buğzediyor az önce abimle merdivenlerde tartıştım maske takmıyorsun dedim benim korona korkum var dedim sen müşterilerin ile görüşüyorsun ama dedi ama maskemi takıyorum mesafemi koruyorum deidm geldikten sonra birileri öldükten sonra kıymeti yok dedimBen de çok bunalıyorum canım. En biliyorsun dışarı çıkma korkum var. Üzerine gideceğim ama dışarda da korona var. Sıkıştım kaldım. Belirsizlik beni çok üzüyor
Canım onların kaygı düzeyinden keşke rabbim bize de verseydi. Bizdeki çoooook fazla onlardaki çok az. İkisi de sağlıklı değil. Ama yine de kaygısız olmayı isterdim. Üzme kendini. Sana dışarda hava almak iyi geliyorsa çık dışarı canım. Kimsenin olmadığı yerde geziyorsun nasılsa.Evde de daralıyorum kızım 3 yaşında biliyorsun bazen çok buğzediyor az önce abimle merdivenlerde tartıştım maske takmıyorsun dedim benim korona korkum var dedim sen müşterilerin ile görüşüyorsun ama dedi ama maskemi takıyorum mesafemi koruyorum deidm geldikten sonra birileri öldükten sonra kıymeti yok dedim
Onlarda hiç kaygı yok gerçekten ölürsem ölürüm modundalar hasta oluyorlar da doktora gitmiyorlar en son raddede gidiyorlarCanım onların kaygı düzeyinden keşke rabbim bize de verseydi. Bizdeki çoooook fazla onlardaki çok az. İkisi de sağlıklı değil. Ama yine de kaygısız olmayı isterdim. Üzme kendini. Sana dışarda hava almak iyi geliyorsa çık dışarı canım. Kimsenin olmadığı yerde geziyorsun nasılsa.
Ben de evin içinde bayılacak gibi olup duruyorum. Allahım ne olur şifa ver bizlereBugün ruhum çok daralıyor vitamin takviyesi alınca halsizlik gitti temizlik yaptım balkonu yıkadım çiçeklerimi suladım ama çok içim daralıyor ağlamak geliyor kendimi şuan bakımsız pasaklı biri gibi hissediyorum.Saf saf geziyorum internette içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?