Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Amin canım amin

Sende de dışarı çıkma korkusu vardı dimi okula nasıl gidiyorsun şimdi? Geliyor mu okulda atak
Aslında çok büyük bir atak yaşamadım. Ama şöyle olursa şöyle yaparım diye aklımda sürekli dönüyor planlar . Bir de okulda olacak diye çok korkuyorum. Rezil olurum diye düşünüyorum. çok isterdim kaygısız korkusuz bir insan olmak. Bir de psikoloğum onu yaşayıp yeneceksin dedi. Yani o gelecek ben ona aldırmayıp devam edersem işime gücüme başarmış olacağım. Ama sanırım daha çok yol var benim için

Ben oteldeyken öyle oldum rezil olursam falan diye aldırmayıp işe devam etmek başarmak kolay olmuyor

Ben oteldeyken öyle oldum rezil olursam falan diye aldırmayıp işe devam etmek başarmak kolay olmuyor
Kesinlikle öyle. Nasıl sakin kalırız inan hiç bilmiyorum. Psikoloğum nefes egzersizi var ya hani nefes alıp tutup verme şeklinde olan onun tansiyonu düşürdüğünü söyledi. 2 ya da 3 kez den fazla yapma dedi. Şimdi onu yapmaya da çekiniyorum

Az önce kızımı yakınımızdaki parka götürdük eşimle akşam serin hem kalabalık olmaz diye gelirken böyle nefesim çekilir gibi oldu ara ara oluyor öyle çok korkutuyor beni çevremdeki anlayışsız insanları da takıyorum kafama daha çok sinirleniyorum bu sefer ruhum daralıyor terapistime dedim dağın başına ev yapıp orada mı yaşasam napsam dedim düşüncelerin de gelir senle dedi ama en azından önümde olmaz böyle insanlar bilmiyorum bazen şu çevremden uzakta bi yerde oturmayı düşünüyorum kimseyle görüşmek istemiyorum hep kafama takıyorum

Ben uzaklaştım insanlardan. Kendi halimde yaşıyorum. Onlar yüzünden böyle olduk zaten. Ne kadar az insan o kadar huzur.

En iyisi uzaklaşmak ama başarmak da zor onu nasıl başardın. Aynen öyle onlar yüzünden olduk bu hale geldik çok sinirleniyorum bu yüzden onlara
Mesafe koydum. Çok görüşmedim işim var dedim. Öyle öyle mesafe oldu aramızda. Birden olmuyor ama sağlığımdan olduktan sonra mecbur kaldım. Kimsenin beni üzmesine izin vermem artık. Herkes haddini bilecek. Ben kimseyi kırmıyorsam kimse de beni kıramaz.

Dık sık görüşmek istiyorlar ben o kadar görüşmek istemiyorum

Abizol bana da verdiler bi ara ama kullanmaya korktum bilmediğim bir ilaç diye annene ne şikayetle vermişler çok uyku yapmış mı iyi gelmiş mi o ilaç yan etki yapar diye korkuma içememiştim onu ben
Annemde kaygı bozukluğu ,panik atak var. Doktora gitmekten korkuyordu,tansiyon ölçtürmekten ,yakınlarına kendisine bir şey olcak korkusu vardı.şu an benden daha iyi mesela maşallah.ama yine de hala doktora gidemiyor.

Ben de plan yapıyorum kendimce .bugün şunu yapıcam ,bunu yapıcam ama hiç birini yapamıyorum,içimden gelmiyor,vücudum sürekli yorgun. Boş boş oturuyorum

Ben de plan yapıyorum kendimce .bugün şunu yapıcam ,bunu yapıcam ama hiç birini yapamıyorum,içimden gelmiyor,vücudum sürekli yorgun. Boş boş oturuyorum
Ben de yatarken öyle diyorum yarın şunu yapayım bunu yapayım diyorum sabah bi kalkıyorum hiç heves yok boş boş yatıyorum kalkıyorum ama bugün biraz iş yaptım vitamin takviyesi bana iyi geldi istersen sen de al bilseydim daha önce içerdim evde durup duruyor bazen eşim işe giderken içer bi deneyim içeyim dedim vücudumdaki yorgunluk hali gitti ama yüreğimdeki yorgunluk devam ediyor bir de insanları takıyorum kafaya tamam bugün kafaya taktığım için bu akşam çok atak geldi ölüyorum sandım nefesim kesiliyor birden elim ayağım salıyor

Bugün de içim de sıkıntılar var her an kötü bişey olacakmış hissi korona da çok yayıldı korkmaya devam eninde sonunda yakalanıcaz galiba buna bakanın sayfasında yazılanları okuyunca korkmamak elde değil

Dışarıdaki insanlar hiç korkuyor gibi değil. Ölüm sayıları yine arttı ama dışarısı yine insan kaynıyor. Allah yardımcımız olsun. Tedbirimizi alıyoruz gerisi Allah ın takdiri

Aslında evde denebunu dan çıkan 2 kutu vitamin takviyem var .bende kullanayım o zaman.
Ah zaten o yürek yorgunluğu bir geçse .İnsanları da takmamak çok zor maalesef,uzak durulsa bile gelip seni buluyorlar.yapacaklarını da yapıyorlar.onlara hiç bir şey de olmuyor.olan bize oluyor
atak gelince ne oluyor? Bayılma hissi mi geliyor?

Nefesim kesiliyor ölüyorum sanıyorum vitaminin varsa al canım benim halsizliğim geçti bilseydim daha önce içerdim şimdi bi vitamin daha keşfettim bağışıklığı güçlendiriciymiş onu da alıcam inşallah

Dışarıdaki insanlar hiç korkuyor gibi değil. Ölüm sayıları yine arttı ama dışarısı yine insan kaynıyor. Allah yardımcımız olsun. Tedbirimizi alıyoruz gerisi Allah ın takdiri
O tedbirsiz davrananlar yüzünden dikkatli olanlara bir şey olursa cidden üzüleceğim.Çünkü umurlarında değil,komik olan bir de maske takıyorum,mesafeli duruyorum diye uzaylı görmüş gibi bakıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…