Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben de öyleyim her yaşadığım şeyi belirti zannedip korkuyorum ne olacak bu halimiz

Kendimi hep korona sanıyorum.
Ben de dün gece boğazlarım acımaya başladı hemen kaptım bi yerden sanıyorum bizim buralarda vaka çok arttı kaç tane duydum dün akşam annemlere gittim azcık kardeşim işten geldi yanıma yaklaşınca dedim ablam uzak dur biraz işe gidiyorsun unuttum abla doğru söylüyorsun dedi kardeşimize de sarılamaz olduk sürekli felaketler var dünyada herkes 2021 e geçmeye gün sayıyor umarım 2020 yi aratmaz bu yıl hep kötü haberler oldu

Bu ara bendedi de koptu ipler yaa bitse pandemide sosyal hayatımıza geçsek sosyalleşemedikçe kuruyorum
Aynen öyle. Zaten dışarı çıkma korkum vardı koronadan dolayı çıkamıyorum da. Üzerine gidemiyorum. Korona bitse kendi derdimizi çözmeye çalışsak. Psikolojik olarak iyi olmak çok önemli

Bu ara bendedi de koptu ipler yaa bitse pandemide sosyal hayatımıza geçsek sosyalleşemedikçe kuruyorum
Şuan sosyal yaşantı yok gibi bişey çok daralıyorum ne günah işledik de bu musibet başımıza geldi biteceği de yok arttıkça arttı korona sayfasında yazılanları okuyunca çok korkuyorum en iyisi okumamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…