- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.041
Ben de öyleyim her yaşadığım şeyi belirti zannedip korkuyorum ne olacak bu halimizAynen öyle Rabbimin merhametine sığındık evde de hep durunca çok bunalıyorum risk aldım geldim annemlere mahallede kaç kişide çıkmış korona çok yakınımızda hem de sabah üşüyünce dedim acaba sıtmalanıyor muyum evde de kurup duruyorum
Vücudumda en ufak değişik bişey olsa kötüye yoruyorumBen de öyleyim her yaşadığım şeyi belirti zannedip korkuyorum ne olacak bu halimiz
Niloya sobanız dökümmü tuglamı?Şuan soba yakıyoruz düşünün nasıl serin
Pek anlamam canım ama döküm mü deniyor ki maşınga diyorlar sanırımNiloya sobanız dökümmü tuglamı?
Ben de dün gece boğazlarım acımaya başladı hemen kaptım bi yerden sanıyorum bizim buralarda vaka çok arttı kaç tane duydum dün akşam annemlere gittim azcık kardeşim işten geldi yanıma yaklaşınca dedim ablam uzak dur biraz işe gidiyorsun unuttum abla doğru söylüyorsun dediKendimi hep korona sanıyorum.
Olmadığını sabah mı varYine kaygı korku var bu sabah
Burdan da güzel hissedince yazıyoruz canım. Keşke iyi hissetsek de hep öyle yazsakYa buna bir cozüm bulmamız lazım bir sayfa acip hep olumlumu konuşsak napsak
Bu ara bendedi de koptu ipler yaa bitse pandemide sosyal hayatımıza geçsek sosyalleşemedikçe kuruyorumBurdan da güzel hissedince yazıyoruz canım. Keşke iyi hissetsek de hep öyle yazsak
Aynen öyle. Zaten dışarı çıkma korkum vardı koronadan dolayı çıkamıyorum da. Üzerine gidemiyorum. Korona bitse kendi derdimizi çözmeye çalışsak. Psikolojik olarak iyi olmak çok önemliBu ara bendedi de koptu ipler yaa bitse pandemide sosyal hayatımıza geçsek sosyalleşemedikçe kuruyorum
Evde çıktım şimdi otobüse bincem öyle nefesim daralıyor ki kaygı zaten var bir de bu korona çok korkutuyorBu ara bendedi de koptu ipler yaa bitse pandemide sosyal hayatımıza geçsek sosyalleşemedikçe kuruyorum
Şuan sosyal yaşantı yok gibi bişey çok daralıyorum ne günah işledik de bu musibet başımıza geldi biteceği de yok arttıkça arttı korona sayfasında yazılanları okuyunca çok korkuyorum en iyisi okumamakBu ara bendedi de koptu ipler yaa bitse pandemide sosyal hayatımıza geçsek sosyalleşemedikçe kuruyorum
Hasta mısın ki canım?Pazara gittim 2 file limon aldım 1 limon içtim suya sıkıp az önce
Bağışıklığı güçlendirmek için hem de boğazlarım acıyor hapşurunca rahatlıyorum burnum üstü ağrıyorHasta mısın ki canım?
Geçmiş olsun canım.Bağışıklığı güçlendirmek için hem de boğazlarım acıyor hapşurunca rahatlıyorum burnum üstü ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?