Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Öyle diyorlar canım. Hem kendi psikoloğum hem izzet hoca hem netten sorup cevap aldığım diğerleri. Ama önce zihnen hazır olmak lazım. Onun için de her gün kesinlikle bir video dinliyorum. Böyle böyle aşacağız. Bana psikoloğum atak anında ne yapayım diye sorunca bir şey yapma dedi. Bekle. Doğru söyledi. Bunca zaman ordan oraya koştum yardım istedim elime hiçbir şey geçmedi.

Atak anında bişey yapmayınca evet geçiyor ama o anı atlatmak mesele çok zor

Sakın üzülme.annem yıllar önce senin yaşadıklarını yaşadı.yanında psikoloji ile ilgili bir şey konuşmaktan ödümüz kopardı.sürekli kafasına takar ben şizofren miyim acaba ? Deliriyor muyum diye düşünürdü.bir konuda anne niye öyle yaptın desem niye ki ben garip bir şey mi yapıyorum, saçmalıyor muyum derdi.Sanki ben başka siz başka bir alemdesiniz diye söylüyordu.sonra da saatlerce ağlardı.Doktorun ona verdiği ilacın için okuyup şizofren olduğum için mi bana bunu verdi diyordu.aslında doktor anksiyete için vermişti.Doktor delirmekten korkuyor musun diye sormuş ,annem daha söylemeden o yüzden neden öyle söyledi diye kendi kendini yemişti.meğer sonradan doktor panik atağın en büyük belirtilerinden biri o yüzden sordum demiş.şu an bu konularla ilgili olan kaygılarını yendi çok şükür ilacın yanında sürekli kurslara gitti insanların içine karıştı ama şu an korona yüzünden zor tabi bizim şu anda çok sosyalleşmemiz.

Aynı anneniz gibiyim ben de çok korkuyorum herşeyden en çok şizofren olmaktan aklımı kaybetmekten de korkuyorum

Aynı anneniz gibiyim ben de çok korkuyorum herşeyden en çok şizofren olmaktan aklımı kaybetmekten de korkuyorum
ayrıca narin arkadaşın söylediği gibi şizofren hastası hasta olduğunu kabul etmezmiş, anlamazmış bile .Allaha şükür hiç bir şeyin yok sadece kaygılarımız maalesef bize sürekli farklı korkular veriyor.
Geçen gün sıcakta yoruldum eve geldim annem alnındaki damar gözüküyor dedi.Ben başladım ,eyvah damar şişti ,belki de beyin kanaması geçiriyorum,sızı bile girmeye başladı o an alnıma. Yani kimin aklına gelir böyle bir şey ama maalesef oluyor

Maşallahdarısı başımıza

Benim de ilaç sanırım iyi gelmeye başladı .aylardan beri ilk defa sabahları mutsuz uyanmıyorum, sanki enerjim daha iyi.dün ön tedbir olarak kalp ritmini düzenleyen diderali içtim ama uzun zamandan sonra ilk defa saatlerce dışarıda geçirdiğim bir gün oldu.İlla ki korkularım oldu ama baş edebildim . Tek korkum dışarıdayken korona kapmamışımdır inşallah

Prozac mı içiyordun canım sadece

Kızlar doktorumu dinledim eve geldim eşim gececi bişeyler yiyip işe gidecek yarın sabah da işten çıkınca 2 gün balığa gidecek o yüzden annemlerde kalıcam inşallah gelene kadar biraz düzelirim şuanda da atak geliyor dikkate almamaya çalışıyorum

Maalesef bende sigara içilen ortamda kaldım kendmi korkuttum tıkandığım için sonra kalbim tekledi atak geçirdim yarım tranko aldım bu hastalıktan nefret ediyorum inanın bana yoruldum artık misafirliğe geldim burnumdan geldi bi yandan korona korkusu bi yandan bu hastalık bıktım usandım

İlaç bile yetersiz geliyor artık napcamı şaşırdım herkes mutlu huzurlu ben atak krizleriyle uğraşıyorum gaz yapıyo huzursuzluk yapıyor sanki canın çıkacakta çıkamıyormuş gibi.Kimsede net bişey söylemiyor çünkü düzelen yok maalesef

Kızlar ben artık baş edemiyorum bu korona korkusu beni yedi bitirdi gerçekten devam edemiyorum sanki artık aşırı bunalmislik var korkup korkup ağlama krizlerine giriyorum ne yapicam bilmiyorum çok kötüyüm
Bende öyleyim canım ağlama krizine dönüyor korkum bilmiyorum vademiz mi doluyor noluyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…