- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.081
Öyle diyorlar canım. Hem kendi psikoloğum hem izzet hoca hem netten sorup cevap aldığım diğerleri. Ama önce zihnen hazır olmak lazım. Onun için de her gün kesinlikle bir video dinliyorum. Böyle böyle aşacağız. Bana psikoloğum atak anında ne yapayım diye sorunca bir şey yapma dedi. Bekle. Doğru söyledi. Bunca zaman ordan oraya koştum yardım istedim elime hiçbir şey geçmedi.Bütün psikologlar kaçmayın mı diyor doktor da tlfda bunca zamandır kaçarak bi yere varamadığınızı siz de gördünüz dedi biraz cesaret geldi ama yine de korku var düşüne düşüne delirmekten korkuyorum bazen de bunca zamandır bişey olmadı korkma yine geçecek dedim doktor bir de dedi ki bunca zamandır iyiydiniz geziyordunuz demek ki şuan bünyeniz dinlenmek istiyor her zaman aynı olmayacağız dedi ben de bazen moralen kötü oluyorum ama hastalarıma bakmayı bırakmıyorum dedi siz de evet şuan kötü olabilirsiniz ama işlerinizi zorla da olsa yapmaya devam edin dedi
Atak anında bişey yapmayınca evet geçiyor ama o anı atlatmak mesele çok zorÖyle diyorlar canım. Hem kendi psikoloğum hem izzet hoca hem netten sorup cevap aldığım diğerleri. Ama önce zihnen hazır olmak lazım. Onun için de her gün kesinlikle bir video dinliyorum. Böyle böyle aşacağız. Bana psikoloğum atak anında ne yapayım diye sorunca bir şey yapma dedi. Bekle. Doğru söyledi. Bunca zaman ordan oraya koştum yardım istedim elime hiçbir şey geçmedi.
Sakın üzülme.annem yıllar önce senin yaşadıklarını yaşadı.yanında psikoloji ile ilgili bir şey konuşmaktan ödümüz kopardı.sürekli kafasına takar ben şizofren miyim acaba ? Deliriyor muyum diye düşünürdü.bir konuda anne niye öyle yaptın desem niye ki ben garip bir şey mi yapıyorum, saçmalıyor muyum derdi.Sanki ben başka siz başka bir alemdesiniz diye söylüyordu.sonra da saatlerce ağlardı.Doktorun ona verdiği ilacın için okuyup şizofren olduğum için mi bana bunu verdi diyordu.aslında doktor anksiyete için vermişti.Doktor delirmekten korkuyor musun diye sormuş ,annem daha söylemeden o yüzden neden öyle söyledi diye kendi kendini yemişti.meğer sonradan doktor panik atağın en büyük belirtilerinden biri o yüzden sordum demiş.şu an bu konularla ilgili olan kaygılarını yendi çok şükür ilacın yanında sürekli kurslara gitti insanların içine karıştı ama şu an korona yüzünden zor tabi bizim şu anda çok sosyalleşmemiz.Doktoruma msj attım arıcam müsait zamanda dedi nasıl bu kadar kötü oluyorum anlamıyorum dün gece çok yoğun geldi korkumdan duramadım annemlere geldim bugün kimisinin 30 yaşında da başlıyormuş çok korkuyorum ya keşke bu hastalığa da röntgenle emarla tanı konsaydıbu ara tüm hastalıklara taktım bi korona bi beyin kanaması kontrolü kaybetme artık düşüne düşüne delirmekten korkuyorum bugün planlarım arasında bir sürü işim vardı şuan yatıyorum geçmiyor bu hastalık kızıma bakamıyorum dünden beri annemlere geldim o yüzden
Aynı anneniz gibiyim ben de çok korkuyorum herşeyden en çok şizofren olmaktan aklımı kaybetmekten de korkuyorumSakın üzülme.annem yıllar önce senin yaşadıklarını yaşadı.yanında psikoloji ile ilgili bir şey konuşmaktan ödümüz kopardı.sürekli kafasına takar ben şizofren miyim acaba ? Deliriyor muyum diye düşünürdü.bir konuda anne niye öyle yaptın desem niye ki ben garip bir şey mi yapıyorum, saçmalıyor muyum derdi.Sanki ben başka siz başka bir alemdesiniz diye söylüyordu.sonra da saatlerce ağlardı.Doktorun ona verdiği ilacın için okuyup şizofren olduğum için mi bana bunu verdi diyordu.aslında doktor anksiyete için vermişti.Doktor delirmekten korkuyor musun diye sormuş ,annem daha söylemeden o yüzden neden öyle söyledi diye kendi kendini yemişti.meğer sonradan doktor panik atağın en büyük belirtilerinden biri o yüzden sordum demiş.şu an bu konularla ilgili olan kaygılarını yendi çok şükür ilacın yanında sürekli kurslara gitti insanların içine karıştı ama şu an korona yüzünden zor tabi bizim şu anda çok sosyalleşmemiz.
Allah yardımcın olsun canımEv toplu yarın tasınıyoruz kafamı oyalayacak bir seyde yokki
ayrıca narin arkadaşın söylediği gibi şizofren hastası hasta olduğunu kabul etmezmiş, anlamazmış bile .Allaha şükür hiç bir şeyin yok sadece kaygılarımız maalesef bize sürekli farklı korkular veriyor.Aynı anneniz gibiyim ben de çok korkuyorum herşeyden en çok şizofren olmaktan aklımı kaybetmekten de korkuyorum
MaşallahMerhaba kızlar merakınız ilginiz için çok teşekkür ederim benim bu hastalığa dair pek sorunum kalmadı ,darısı sizlere herkese inşAllah ben işe başladım çalışıyorum artık umarım herkes bigün şifasını bulur ve normal yaşantısına döner Allah a emanet olun hakkınızı helal edin arada bir girerim inşAllah hepinize sevgiler
Benim de nefesim daralıyorKızlar ben artık baş edemiyorum bu korona korkusu beni yedi bitirdi gerçekten devam edemiyorum sanki artık aşırı bunalmislik var korkup korkup ağlama krizlerine giriyorum ne yapicam bilmiyorum çok kötüyüm
Prozac mı içiyordun canım sadeceBenim de ilaç sanırım iyi gelmeye başladı .aylardan beri ilk defa sabahları mutsuz uyanmıyorum, sanki enerjim daha iyi.dün ön tedbir olarak kalp ritmini düzenleyen diderali içtim ama uzun zamandan sonra ilk defa saatlerce dışarıda geçirdiğim bir gün oldu.İlla ki korkularım oldu ama baş edebildim . Tek korkum dışarıdayken korona kapmamışımdır inşallah
Bende öyleyim canım ağlama krizine dönüyor korkum bilmiyorum vademiz mi doluyor noluyor anlamıyorumKızlar ben artık baş edemiyorum bu korona korkusu beni yedi bitirdi gerçekten devam edemiyorum sanki artık aşırı bunalmislik var korkup korkup ağlama krizlerine giriyorum ne yapicam bilmiyorum çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?