- 23 Ocak 2016
- 35.334
- 51.203
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.061
Sağol canım ben bugün hem korona hem şizofrene taktım kafayı ne zor Yarabbim kızım oynamak istiyor zorla oynuyorum hep kaygıGeçmiş olsun canım.
Koronadan ben de çok korkuyorum canım. Ne yapayım evde dururum yeter ki hastalık kalmayalım. Okuldan da korkuyorum. Ne yapacağız bilmemSağol canım ben bugün hem korona hem şizofrene taktım kafayı ne zor Yarabbim kızım oynamak istiyor zorla oynuyorum hep kaygı
Hadi geçmiş gitmiş olsun sero abla darısı hepimizin başına. Arada moral ver bize. Sen de Allah a emanet olMerhaba kızlar merakınız ilginiz için çok teşekkür ederim benim bu hastalığa dair pek sorunum kalmadı ,darısı sizlere herkese inşAllah ben işe başladım çalışıyorum artık umarım herkes bigün şifasını bulur ve normal yaşantısına döner Allah a emanet olun hakkınızı helal edin arada bir girerim inşAllah hepinize sevgiler
Yok canım meşguliyetle çok alakası yok. Yine de içinde oluyor o sıkıntı. Ben de okuyordum hastalık belirtilerini ama bıraktım. Bilmemek daha iyi.Bugün işlerimi yaptım dışarıda yapmam gereken işlerimi yaptım hatta eve geldim yine yoğundum hani meşgale bul diyorlar ya o kadar yoğunluğun içinde yine geliyor bu meret işte bazen yorulsan da mücadele etmeye çalışıyoruz bazı günler iyi olduğum zaman o günlerin kıymetini çok iyi biliyorum. Ama şu bir gerçek ki hastalıkların belirtilerini internetten okuduğum için pişmanım hastalıkları araştırdığım için pişmanım siz siz olun okumayın bilinçaltına yerleşiyor.
Niloya canım sen çok güçlüsün. Geçecek inşallah bunlar da. Yakın zamana terapi mi alsan acaba? Belki psikoloğun içini rahatlatacak bir şeyler söyler sana. Diğer sayfada yazdıklarını okudum. Sana hiçbir şey olmayacak. Delirecek insan ben delirir miyim diye sormazmış. Şizofren insanlar genelde 25 yaşından önce tanı alırlarmış. Ki çocukluklarına dayanıyor onların. Ayrıca onlar farkında olmazmış kendindeki farklılıkların. Gayet sağlıklısın.Dün gece çok kötüydüm bu sabah annemlere geldimçocuğuma bakmak da zorlanıyorum yardım ederler bakmaya
Doktoruma msj attım arıcam müsait zamanda dedi nasıl bu kadar kötü oluyorum anlamıyorum dün gece çok yoğun geldi korkumdan duramadım annemlere geldim bugün kimisinin 30 yaşında da başlıyormuş çok korkuyorum ya keşke bu hastalığa da röntgenle emarla tanı konsaydıNiloya canım sen çok güçlüsün. Geçecek inşallah bunlar da. Yakın zamana terapi mi alsan acaba? Belki psikoloğun içini rahatlatacak bir şeyler söyler sana. Diğer sayfada yazdıklarını okudum. Sana hiçbir şey olmayacak. Delirecek insan ben delirir miyim diye sormazmış. Şizofren insanlar genelde 25 yaşından önce tanı alırlarmış. Ki çocukluklarına dayanıyor onların. Ayrıca onlar farkında olmazmış kendindeki farklılıkların. Gayet sağlıklısın.
Tamam 30dan sonra başlayan da var ama sen olayın farkındasın. Şizofren olan insan kendini normal zannediyor. Hem onun bile tedavisi var. Üzme kendini. İnşirah suresini oku bol bol. Bir de ya metin Esma sını oku sürekli güçlü olmak için. Ben de bunları okuyorum.Doktoruma msj attım arıcam müsait zamanda dedi nasıl bu kadar kötü oluyorum anlamıyorum dün gece çok yoğun geldi korkumdan duramadım annemlere geldim bugün kimisinin 30 yaşında da başlıyormuş çok korkuyorum ya keşke bu hastalığa da röntgenle emarla tanı konsaydıbu ara tüm hastalıklara taktım bi korona bi beyin kanaması kontrolü kaybetme artık düşüne düşüne delirmekten korkuyorum bugün planlarım arasında bir sürü işim vardı şuan yatıyorum geçmiyor bu hastalık kızıma bakamıyorum dünden beri annemlere geldim o yüzden
Az önce yine atak gelmeye başladı tranko aldım daha kötü olmaktan inanılmaz korkuyorumTamam 30dan sonra başlayan da var ama sen olayın farkındasın. Şizofren olan insan kendini normal zannediyor. Hem onun bile tedavisi var. Üzme kendini. İnşirah suresini oku bol bol. Bir de ya metin Esma sını oku sürekli güçlü olmak için. Ben de bunları okuyorum.
Olmayacaksın inşallah. Ben de zaman zaman daha kötü oluyorum. Geçen çok ağladım. Bugün daha iyiyim. Kendine sürekli telkin et ataktan korkmuyorum diye. İzzet hocayı da takip etmeyi unutma. Yatarken bile al kulaklık dinle.Az önce yine atak gelmeye başladı tranko aldım daha kötü olmaktan inanılmaz korkuyorumnasıl eski halime dönücem yeniden ya yine evime gidemezsem
Dinlicem canım korona korkusu ile anksiyete daha da çok arttı bugün öğleden beri uyudum annem baktı kızıma Dr la telefonda konuştum geldiğinde işinizi yapmaya devam edin kaçarak şu güne kadar hiçbir başarı olmadı kaçmak çözüm değil dedi ama gel de anlat o an geldiğinde kolay mı başarmak akşam o kadar kötü oldum ki eşim de gececi yoktu dedim tmm düşüne düşüne delircem tlfla oyalanmaya çalıştım olmadı ilaç aldım uyudum sabah da namaza kalktım Allahım bir daha gelirse nasıl başedicem niye geliyor bu hayat bununla nasıl geçecek diye korktum ölüyorum sandım çok zorOlmayacaksın inşallah. Ben de zaman zaman daha kötü oluyorum. Geçen çok ağladım. Bugün daha iyiyim. Kendine sürekli telkin et ataktan korkmuyorum diye. İzzet hocayı da takip etmeyi unutma. Yatarken bile al kulaklık dinle.
Size de geliyor mu atak anında bana bir sürü düşünce geliyor deliriyorum şizofren oluyorum aklımı kaybediyorum ölüyorum beyin kanaması geçiriyorum deyip nefesim gidiyor hastanelik olmaktan korkuyorum artık son 1 yıldır ara ara düzelsem de keşke ilacımı bırakmasaydım diyorumNiloş herkes aynı şeyleri yaşıyor burdaki bak.sero ablada yaşamış çok ağır ama düZelmiş düZelmesi yıllar alsada düzelicek Allahın izniyle
Canım ben de henüz başaramıyorum ama inancım var. Hangi psikoloğu dinlediysem ondan kaçarak daha çok büyüyor diyor. O yüzden önce düşünce olarak kendimi eğitmeye çalışıyorum. Bol bol izzet güllü dinliyorum. Çok iyi olan var onunla. Bu arada bana da deli olacağım korkusu geliyor. Yalnız değilsin.Dinlicem canım korona korkusu ile anksiyete daha da çok arttı bugün öğleden beri uyudum annem baktı kızıma Dr la telefonda konuştum geldiğinde işinizi yapmaya devam edin kaçarak şu güne kadar hiçbir başarı olmadı kaçmak çözüm değil dedi ama gel de anlat o an geldiğinde kolay mı başarmak akşam o kadar kötü oldum ki eşim de gececi yoktu dedim tmm düşüne düşüne delircem tlfla oyalanmaya çalıştım olmadı ilaç aldım uyudum sabah da namaza kalktım Allahım bir daha gelirse nasıl başedicem niye geliyor bu hayat bununla nasıl geçecek diye korktum ölüyorum sandım çok zorsabah da kızım uyanınca anneme kaçtım
Bütün psikologlar kaçmayın mı diyor doktor da tlfda bunca zamandır kaçarak bi yere varamadığınızı siz de gördünüz dedi biraz cesaret geldi ama yine de korku var düşüne düşüne delirmekten korkuyorum bazen de bunca zamandır bişey olmadı korkma yine geçecek dedim doktor bir de dedi ki bunca zamandır iyiydiniz geziyordunuz demek ki şuan bünyeniz dinlenmek istiyor her zaman aynı olmayacağız dedi ben de bazen moralen kötü oluyorum ama hastalarıma bakmayı bırakmıyorum dedi siz de evet şuan kötü olabilirsiniz ama işlerinizi zorla da olsa yapmaya devam edin dediCanım ben de henüz başaramıyorum ama inancım var. Hangi psikoloğu dinlediysem ondan kaçarak daha çok büyüyor diyor. O yüzden önce düşünce olarak kendimi eğitmeye çalışıyorum. Bol bol izzet güllü dinliyorum. Çok iyi olan var onunla. Bu arada bana da deli olacağım korkusu geliyor. Yalnız değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?