Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ya çok sevindim iyi gelmesine,çünkü halsizlik kaygıdan ayrı daha bir kötü yapıyor insanı.
Aslında kan tahlili vermek gerek mesela arkadaşımda çinko mu,magnezyum mu öyle bir şey eksikti.sürekli kendini kötü hissediyordu,daha sonra takviyelerle iyi oldu.tahlil yaptırabilsek ne eksik bilirdik.ama insan bu durumda da hastaneye gitmeye korkuyor.
Nefes kesilmesi ben de normalde de oluyor.kesilme gibi değil de sanki nefesimin sonu yok gibi.böyle ciğerlerime kana kana hava alamıyormuşum gibi.

Benim de aynı oluyor

Bugün çok kötü uyandım gece üşüdüm bi ara neden üşüdüm dedim diye korktum ateşim mi çıkıyor sıtma mı oluyorum korona olma korkusu ile şimdi de aşırı korku var başım ağrısa azcık beyin kanaması mı geçircem diye akşam çok yoğun geldi beyin kanaması korkusu burnumdan rahat nefes alamadım burun spreyi sıktım o da iyi gelmedi pek biraz başım döndü dün korktum niye dönüyor diye bir sürü kaygı birden çok geliyor

Canım izzet hocayı dinlemeye devam et. Ben azcık daha iyi hissediyorum kendimi. Korona konusunda senden daha kötüyüm ama. Çok korkuyorum her yerden haberler geliyor.

Dün çok iyiydim bugün çok kötüyüm nasıl bu kadar kötü oluyorum anlamıyorum bu sabah sanırım ölücem dedim geçti ama yine gelirse korkusu sardı
Ben de öyleyim canım. Şimdi okulla ilgili evraklar hazırlıyorum kafam var ya bir dünya. Ne bileyim geçecek bu günlerimiz de inşallah

Ağlıyorum Narincim ağlıyorum sabah çok kötüydüm ve yine öyle olursam hastanelik olursam korkusu
Allahın izniyle olmayacaksın canım. Bizim için de güzel günler gelecek. Düşünce yapımızı değiştirdiğimiz an kurtulacağız panikten. Uğraşıyorum ben de niloya. Ruhum yoruldu inan

Allahın izniyle olmayacaksın canım. Bizim için de güzel günler gelecek. Düşünce yapımızı değiştirdiğimiz an kurtulacağız panikten. Uğraşıyorum ben de niloya. Ruhum yoruldu inan
Bi iyiyim bi kötüyüm şuan hüngür hüngür ağlıyorum depresyon da gelmese bari korona da var bi yere gitsem anneme bile gitsem korona korkusu kaygı daha çok arttı

Bi iyiyim bi kötüyüm şuan hüngür hüngür ağlıyorum depresyon da gelmese bari korona da var bi yere gitsem anneme bile gitsem korona korkusu kaygı daha çok arttı
Aynen öyleyim ben de. Anneme gitmek istiyorum istemiyorum da. Koronadan dolayı. Ama onlar beni anlamıyorlar. Korona böyle böyle bulaşıyor. Koronadan kurtulursak bence daha iyi olacağız. Şimdi korkudan adım atamıyoruz evden. Maskeyle nefes alamayıp yine panik atak yaşıyorum. Rabbimin merhametine sığındık

Bu hastalığın en kötü yanı sanırım ne zaman, nasıl geleceği hiç belli değil.ben de dün çok iyiydim ,hatta artık tamamen iyiye gidiyorum sanırım diye düşünüyordum, ama bugün pek iyi değilim .dünkü halimden eser yok .ne oluyor ne değişiyor da birden bire bu düşünceler geliyor hiç anlamıyorum .

Aynen öyle canım. Bir iyiysem 3 kötüyüm.

Aynen öyle ben de dün gündüz çok iyiydim hatta aylar sonra kurabiye yaptım akşam atak geldi dikkate almadım sabah uyandım çok kötüydüm nasıl birden bu kadar kötü oluyorum ben de anlayamıyorum

Aynen öyle Rabbimin merhametine sığındık evde de hep durunca çok bunalıyorum risk aldım geldim annemlere mahallede kaç kişide çıkmış korona çok yakınımızda hem de sabah üşüyünce dedim acaba sıtmalanıyor muyum evde de kurup duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…