- 25 Ocak 2020
- 258
- 179
- 33
- 31
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.101
Her gün ölüm korkusuyla yaşamak çok zormuş.Bilmiyorum artık elimden bişey gelmiyor çaresiz kalıyorumNapcaz bunun bi caresi yokmu??
Olmuyor yapamıyorum sanırım
Evet insanlar bir kere olecez dio devam edio bizzzz her gün her anHer gün ölüm korkusuyla yaşamak çok zormuş.Bilmiyorum artık elimden bişey gelmiyor çaresiz kalıyorum
Evet bebeğim.Ataktan sonra ağlamakta koyuyor insana.Elinden hiçbir şey gelmemesi kadar kötü bişey yokEvet insanlar bir kere olecez dio devam edio bizzzz her gün her an
Bu bende de var ama sürekli diyorum onun da Rabbi var ona emanetBende her an sürekli eşime bişey olacak korkusu yaşıyorum bu da mı panik atak anksiyete filan
Bende de uyku yok....Dün akşam bu saatlerde atak geçirmiştim yine aynısı olacak diye kalbim küt küt atıyor yine gelecek korkusubir de korona birileri yanıma yaklaşsa nefesim kesilir gibi oluyor
Sen ilaç kullanıyormusun dilaNapcaz bunun bi caresi yokmu??
Olmuyor yapamıyorum sanırım
Yok terapi gordüm tam düzelirken pandemi çıktı başa sardım.Sen ilaç kullanıyormusun dila
Bana da gelmiyor. Öyle yaşamaya çalışıyorum.İlaçlar niye iyi gelmiyor anlamıyorum
Evet sabahları bir tane prozacProzac mı içiyordun canım sadece
Doğru söylüyorsun ama mesela bir ilaç işe yaramadı 2 ay kullandık diğerini 2 ay öyle öyle deneme tahtası gibi.Acaba ilaçların iyi gelmediğini doktora söyleseniz mi.bana işe yaramazsa değiştiririz dedi.
3.ilacım. İlaçla iyi olamayacağımı düşünüyorum artık. Düşünce sistemimi iyileştirmeye çalışıyorum izzet güllü izleyerek. Bakalım inşallah işe yarar.Acaba ilaçların iyi gelmediğini doktora söyleseniz mi.bana işe yaramazsa değiştiririz dedi.
Acaba ilaçların iyi gelmediğini doktora söyleseniz mi.bana işe yaramazsa değiştiririz dedi.
Benim bu kaçıncı ilaç değiştirişim size yazsam çoğu ilacı biliyorum ama uzun süre kullandığım paxera ve efexor oldu ikisiyle de iyi olmuştum ama artık efexor iyi gelmediği için anafranile geçtik bununla da bir dönem iyi olmuştum şimdi bıraktığıma pişman oldum çünkü baya kötü oldumDoğru söylüyorsun ama mesela bir ilaç işe yaramadı 2 ay kullandık diğerini 2 ay öyle öyle deneme tahtası gibi.
3.ilacım. İlaçla iyi olamayacağımı düşünüyorum artık. Düşünce sistemimi iyileştirmeye çalışıyorum izzet güllü izleyerek. Bakalım inşallah işe yarar.
Yok canım huzurlu gezmeyi unuttum nerdeyse bir yıldır. Bakalım bir yerden sonra azalıp yok olacak diye bekliyorumBenim bu kaçıncı ilaç değiştirişim size yazsam çoğu ilacı biliyorum ama uzun süre kullandığım paxera ve efexor oldu ikisiyle de iyi olmuştum ama artık efexor iyi gelmediği için anafranile geçtik bununla da bir dönem iyi olmuştum şimdi bıraktığıma pişman oldum çünkü baya kötü oldumbugün kötü olmama rağmen dedim evde yatmıcam işlerimi yaptım otobüse de bindim gezmeye de gittim ama gelin görün gezerken huzurum var mıydı kaç kez atak geldi bi ara biraz huzur geldi keşke o halim kalsa hep umarım korona da kapmamışımdır
Ben de gezdim ama içimde doğru dürüst huzur olmadan evde de çok düşünceye veriyorum dışarı çıkınca belki iyi olurum dedim ama değişen bişey olmadı kızımı gezdirmiş olduk evde bunalıyor o daYok canım huzurlu gezmeyi unuttum nerdeyse bir yıldır. Bakalım bir yerden sonra azalıp yok olacak diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?