Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kizlar merhaba bende memleketteyim iyi geldi biraz ama yine oluyor ara ara kafam dagilinca çok iyi oluyorum simdide gözlerime baskı ve bulanık görme var

Acaba ilaçların iyi gelmediğini doktora söyleseniz mi.bana işe yaramazsa değiştiririz dedi.
Doğru söylüyorsun ama mesela bir ilaç işe yaramadı 2 ay kullandık diğerini 2 ay öyle öyle deneme tahtası gibi.
Acaba ilaçların iyi gelmediğini doktora söyleseniz mi.bana işe yaramazsa değiştiririz dedi.
3.ilacım. İlaçla iyi olamayacağımı düşünüyorum artık. Düşünce sistemimi iyileştirmeye çalışıyorum izzet güllü izleyerek. Bakalım inşallah işe yarar.

Benim bu kaçıncı ilaç değiştirişim size yazsam çoğu ilacı biliyorum ama uzun süre kullandığım paxera ve efexor oldu ikisiyle de iyi olmuştum ama artık efexor iyi gelmediği için anafranile geçtik bununla da bir dönem iyi olmuştum şimdi bıraktığıma pişman oldum çünkü baya kötü oldum bugün kötü olmama rağmen dedim evde yatmıcam işlerimi yaptım otobüse de bindim gezmeye de gittim ama gelin görün gezerken huzurum var mıydı kaç kez atak geldi bi ara biraz huzur geldi keşke o halim kalsa hep umarım korona da kapmamışımdır

Yok canım huzurlu gezmeyi unuttum nerdeyse bir yıldır. Bakalım bir yerden sonra azalıp yok olacak diye bekliyorum

Yok canım huzurlu gezmeyi unuttum nerdeyse bir yıldır. Bakalım bir yerden sonra azalıp yok olacak diye bekliyorum
Ben de gezdim ama içimde doğru dürüst huzur olmadan evde de çok düşünceye veriyorum dışarı çıkınca belki iyi olurum dedim ama değişen bişey olmadı kızımı gezdirmiş olduk evde bunalıyor o da

Merhaba arkadaşlar. Ben çocukluğum dan beri okb ve panik atak hastasayım.. 10 yıl önce teyzemi kaybettikten sonra ölüm korkusu ile aciller de yatmayla başladı hergün gece acil kapısında bişey olur diye bekliyordum. Sonra psikolojik diye yönlendirdiler ilaç verdiler zehirlenicem diye içmedim. 6 ay yattım evde kendiliğinden geçti çünkü gençsin koşuşturmaca aşk heyecan derken unuttum. Sonra bu okb ağar bastı aynı şeyleri düşünüp hayal kurma canlandırma geçmişe takılma hatırlamaya çalışma ne doktorlara gittim evet okb azaldı evlenemseydim belki doktora da gitmicektim. Sonra hamile kaldım okb ile 9 ay mahvoldum 2 ay süt verdim ağla ağla bebeğe bakamadım ilaçlar beni mahvetti çünkü duygusuzlaştım.. Şimdi kızım 2 yaşında ilaç kullanırken gebe kaldım 3 hafta sonra yani 2 gün önce bebeğimi kaybettim. O esnada ilaçları bırakmıştım şimdi Yine kötüyüm sürekli kanser miyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum. He deyince test yapmıyorlar. İlaç kullanıp duygusuz mı yaşıcam6ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…