- 16 Temmuz 2017
- 393
- 165
- 103
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.121
Merhaba arkadaşlar. Ben çocukluğum dan beri okb ve panik atak hastasayım.. 10 yıl önce teyzemi kaybettikten sonra ölüm korkusu ile aciller de yatmayla başladı hergün gece acil kapısında bişey olur diye bekliyordum. Sonra psikolojik diye yönlendirdiler ilaç verdiler zehirlenicem diye içmedim. 6 ay yattım evde kendiliğinden geçti çünkü gençsin koşuşturmaca aşk heyecan derken unuttum. Sonra bu okb ağar bastı aynı şeyleri düşünüp hayal kurma canlandırma geçmişe takılma hatırlamaya çalışma ne doktorlara gittim evet okb azaldı evlenemseydim belki doktora da gitmicektim. Sonra hamile kaldım okb ile 9 ay mahvoldum 2 ay süt verdim ağla ağla bebeğe bakamadım ilaçlar beni mahvetti çünkü duygusuzlaştım.. Şimdi kızım 2 yaşında ilaç kullanırken gebe kaldım 3 hafta sonra yani 2 gün önce bebeğimi kaybettim. O esnada ilaçları bırakmıştım şimdi Yine kötüyüm sürekli kanser miyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum. He deyince test yapmıyorlar. İlaç kullanıp duygusuz mı yaşıcam6ya
Çok iyi anlıyorum. Sürekli ben öldükten sonra kızımın odalara bakıp annem nerde diyeceğini düşünüyorum içim parçalanıyor nefes alamıyorumHer gün ölüm korkusuyla yaşamak çok zormuş.Bilmiyorum artık elimden bişey gelmiyor çaresiz kalıyorum
Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin bu hastalıklar çok zorMerhaba arkadaşlar. Ben çocukluğum dan beri okb ve panik atak hastasayım.. 10 yıl önce teyzemi kaybettikten sonra ölüm korkusu ile aciller de yatmayla başladı hergün gece acil kapısında bişey olur diye bekliyordum. Sonra psikolojik diye yönlendirdiler ilaç verdiler zehirlenicem diye içmedim. 6 ay yattım evde kendiliğinden geçti çünkü gençsin koşuşturmaca aşk heyecan derken unuttum. Sonra bu okb ağar bastı aynı şeyleri düşünüp hayal kurma canlandırma geçmişe takılma hatırlamaya çalışma ne doktorlara gittim evet okb azaldı evlenemseydim belki doktora da gitmicektim. Sonra hamile kaldım okb ile 9 ay mahvoldum 2 ay süt verdim ağla ağla bebeğe bakamadım ilaçlar beni mahvetti çünkü duygusuzlaştım.. Şimdi kızım 2 yaşında ilaç kullanırken gebe kaldım 3 hafta sonra yani 2 gün önce bebeğimi kaybettim. O esnada ilaçları bırakmıştım şimdi Yine kötüyüm sürekli kanser miyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum. He deyince test yapmıyorlar. İlaç kullanıp duygusuz mı yaşıcam6ya
Kesinlikle evetNeden düzelemiyorum bir türlü düzelmediğim için sinirli oluyorum sizde de öyle oluyor mu?
Hayatımın böyle devam edeceğini düşündükçe yaşama sevincim kalmıyor isteği kalmıyor keyifsiz yediğinden içtiğinden anlamayan biri oldumNeden düzelemiyorum bir türlü düzelmediğim için sinirli oluyorum sizde de öyle oluyor mu?
Evet maalesefNeden düzelemiyorum bir türlü düzelmediğim için sinirli oluyorum sizde de öyle oluyor mu?
Ben de öyle evimde rahatça yaşayamıyorum en ufak zorluk gördüğümde annemlere kaçıyorum arkadaşlarım 2.yi doğurdu büyütüyor ya ben hayatı korkarak bu hastalıkla başetmeye çalışarak yaşıyorum neden geçmiyor diye sinirleniyorum herkes keyif kahvesi paylaşırken storylere ben günlük yiyeceğimi iştahsız zoraki yiyorum kimi zaman aç duruyorumHayatımın böyle devam edeceğini düşündükçe yaşama sevincim kalmıyor isteği kalmıyor keyifsiz yediğinden içtiğinden anlamayan biri oldum
Ben de kızımı parka getirdim çocuklardan geçecek korkusu ama zanax içtim sabah yarım baş edemiyorum korkuyla doktorun dediklerini uygulayamıyorum olmuyor işteEvet maalesefDışarı çıktım diye sevinmiştim.şimdi pişmanın ,keşke çıkmasaydım diyorum.Korona mı kaptım diye ödüm kopuyor şu anda ,sanki boğazım acıyor. offf millet ağzında maske olmadan hiç korkmadan gezerken neden böyle korkuyorum bilmiyorum.
Korkuyoruz ama bu korkumuz bana mantıklı gibi de geliyor bu aralar ,kimde ne var bilmiyoruz ki.ben kendi başıma maalesef baş edemedim zaten.keşke onu başarabilsek ,kendimize söz geçirebilmeyiBen de kızımı parka getirdim çocuklardan geçecek korkusu ama zanax içtim sabah yarım baş edemiyorum korkuyla doktorun dediklerini uygulayamıyorum olmuyor işte
Sen de mi aynısın doktorun dediklerini aklına getirip uygulayamıyorsun dimi dün telefonda doktorum bana ya yatıp hayata küs küs duran bir Niloya olmayı tercih edeceksin ya da yine yapacak olduklarını yapmaya devam ederek diyor atak anında anksiyete geldiğinde kolaydı yapmak yapamıyorum işte ben ilacı bıraktım başa sardımKorkuyoruz ama bu korkumuz bana mantıklı gibi de geliyor bu aralar ,kimde ne var bilmiyoruz ki.ben kendi başıma maalesef baş edemedim zaten.keşke onu başarabilsek ,kendimize söz geçirebilmeyidoktorun söylediklerini düşünüyorum ,o an çok mantıklı geliyor.evet haklı diyorum .ama atak anında mümkün değil kendime söz geçiremiyorum.
Kıyamam bebeğim ilaçların hiç faydası yok yılların üzgüntüsü mahfetti bizi sürekli korkular ataklar ölüm hisleri mahfetti bizi hayattan soğuttu çok yoruldukÇok iyi anlıyorum. Sürekli ben öldükten sonra kızımın odalara bakıp annem nerde diyeceğini düşünüyorum içim parçalanıyor nefes alamıyorum
Maalesef ne ilaçlar fayda ediyor ne yapacak dermanın oluyor.O an sadece atağa odaklanıyorsun.Ölecek gibisinde ölmüyorsun her seferinde.Dahada kötü olmaktan korkuyorsun.Sen de mi aynısın doktorun dediklerini aklına getirip uygulayamıyorsun dimi dün telefonda doktorum bana ya yatıp hayata küs küs duran bir Niloya olmayı tercih edeceksin ya da yine yapacak olduklarını yapmaya devam ederek diyor atak anında anksiyete geldiğinde kolaydı yapmak yapamıyorum işte ben ilacı bıraktım başa sardım
Artık nefes kesilmesi bendede oluyor.Önceden yoktu şimdi nefes kesiliyor titriyorum her geçen atak diğerinden daha şiddetli,daha kuvvetliDün akşam bu saatlerde atak geçirmiştim yine aynısı olacak diye kalbim küt küt atıyor yine gelecek korkusubir de korona birileri yanıma yaklaşsa nefesim kesilir gibi oluyor
Nabmak gerekiyor bi bilen var mıKıyamam bebeğim ilaçların hiç faydası yok yılların üzgüntüsü mahfetti bizi sürekli korkular ataklar ölüm hisleri mahfetti bizi hayattan soğuttu çok yorulduk
İstanbul da mıısn hangi doktor ne ilacı vermişti sana bırakma sebebin duygusuzluk mu.. Ben ilaç içerken depresyon a girmişim hayattan keyif alamıyorum yapacak bişeyim yokmuş gibi geliyordu bu ilaçlardan önce okb ydim ama mutluluk anlarını hissederdimSen de mi aynısın doktorun dediklerini aklına getirip uygulayamıyorsun dimi dün telefonda doktorum bana ya yatıp hayata küs küs duran bir Niloya olmayı tercih edeceksin ya da yine yapacak olduklarını yapmaya devam ederek diyor atak anında anksiyete geldiğinde kolaydı yapmak yapamıyorum işte ben ilacı bıraktım başa sardım
Sizin en baştaki mesajlarınızı okudum ben şuan onları yaşıyorum boynumdan sırt ortama kadar huzursuzluk var ağrı diil ama kesin kanserim tümör var ms miyim akciğer kanseri oldum sırtıma vuruyor diyorum. Delircem artık. Bebeğimi kaybettim 3 gün önce düşük yaptım ilaçlar okadar duygusuz yaptı ki hissizleştim bırakmama rağmen etkileri sürüyor ama ilaç kullanmam gerektiğini söylüyorlar dogru ilacı sana uygun diyorlar ya ben nefes alamıyorum 2 yaşında kızım var tadını çıkaramıyorumÇok geçmiş olsun Allah kolaylık versin bu hastalıklar çok zor
Doktora gidin tedavi başlatır sizi çok iyi anlıyorum ben de 1 kez düşük yaptımSizin en baştaki mesajlarınızı okudum ben şuan onları yaşıyorum boynumdan sırt ortama kadar huzursuzluk var ağrı diil ama kesin kanserim tümör var ms miyim akciğer kanseri oldum sırtıma vuruyor diyorum. Delircem artık. Bebeğimi kaybettim 3 gün önce düşük yaptım ilaçlar okadar duygusuz yaptı ki hissizleştim bırakmama rağmen etkileri sürüyor ama ilaç kullanmam gerektiğini söylüyorlar dogru ilacı sana uygun diyorlar ya ben nefes alamıyorum 2 yaşında kızım var tadını çıkaramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?