Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bursadayım bırakma sebebim iyileşmiştim çok iyiydim ama şuan başa sardım ilaç içerken o duyguları yaşadıysanız o ilaç size iyi gelmemiş ondan

İnterntten hastalık araştırma.Googleye kalsak biz öldük zaten.Ama ölüm öyle kolay değil derdi anneannem.Allaha sığın.Bolbol türkü dinle bişeyler karala benim gibi.Boşver hastalık araştırmayı.Ama çok merak ediyorsan genel bir check up yaptır

Herşeyi denicem iyi olmak için sağolasın

Ben de önceden vücudumu yorardım hastalıklara şimdi de şizofren miyim diye yoruyorum sinirlilik öfke hali var onlarda olurmuş acaba başlangıç belirtisi mi diye çok korkuyorum ateş basıyor korku gelince

kizlar hic temizlik okbsi olup da yenen var mi aranizda.. igrenme hissi,bulasir hissi,banyosuz eve girmeme..kendime degil de bebege uzuluorum. Ellliolar kucaga aliolar illa bi yerlere degiyor surtuyor
sama aslinda gitigim yer alt kat annem ama pisler yani giren cikan hicbi seye dikkat edilmior kalabalik esya ivir zivir arka odada kopek yumurta elle el yikamama terliklerin altindan tutup giydirme cikarma cocuklara oo cok seyler var da dusunmemem lazim malum.
ya gozumun gordukleri takintili oldugum icin kafamda buyuyor zaten pis hisseettigim icin her seyi.
ilac icerken iyiydim de malum emziriorum.
iyiyim aslinda ama dusunuorum cok.
her alta inince gorduklerimden sonra diorum ben buranin pisligini eve tasiyamam banyosuz olmaz ama sonra olsaydi daha rahat olurdu cocuklarim diye de dusunuorum.

Zaten her sey dusunmekten degil mi
Bir sey olmayacak biliorum da iste huylaniorum igreniorum hele bi de assagifs hoslanmadigm insanlarin yaptiklarini gorunce daha cok buyuyor her sey pis oluor bulasacak oluor.
Online terapi kime gidebilirim.
Ilkinden memnun kalmadim da.
Tesekkurler.
Rabbim hepimize tum hastalaea sifa versin
Ne dertler var Allahim korusun. Utaniorum da boyle oldugum icin.
Su beynimizi ve kaygilarimizi kontrol edebilmeyi nasip etsin bize insallah.

Amin inşallah şifa bulalım bir gün benim doktorum online terapi yapıyor ama iyi gelir mi bilmem bu korona döneminde evi kapı deliklerine kadar silen bir hastası vardı çamaşır suyundan ayrılamıyordu ne sonuç aldılar hiç bilmiyorum bana da bir dönem terapi iyi gelmişti ama hem ilacımı bırakmam hem koronadan kaynaklı anksiyete yine başa sardım temizlik takıntısı çok olmamakla beraber bende de var ellerimi çok sık yıkarım paraya ellediysem ya da dışarıda gezerken bir mekana girersek bişey yiyip içeceksem ellerimi yıkamadan asla oturamıyorum kendimi çok pis hissediyorum öyle ıslak mendille falan yapamam mesela o ellerim yıkanacak çevremde öyle masalara otururken hiç ellerini yıkayan görmüyorum ben bir yerlere deydim mi mutlaka el yıkama ihtiyacı hissediyorum daha bir sürü şey bu temizlik takıntısı eşimde bir müddet çok olmuş ama kendiliğinden geçmiş

Niloyatospikk ismini soyler misinn arastiririm ben de.
Evet degmeyi ellemeyi ben de sevmiorum esimde de var benim amaidare edebilior.ben tabi iki cocukla daha evhamliyim.
Goruyorum,biliyorum ya iste herseyi her yeri elliyor asaada annemler,cocuklar sonrabebegi elemeyin desem de elliorlar.
Kardesime parali elini yika diorum yikamior bir de bebegi ellior hem de elini yabu cocuk elini agzina sokuyor

Ben zaten hemen huylaniorum,igreniorum zaten okb olunca takiliyo beynim sacma da olsa.
Nasil bas edicem bilmiorum, evde hapisgibi yasamaktan biktim alt katabile inmek iatemiorum. Pislencez,is cikcak basima,gelince bebekle yikancaz diye, stres olcamfalan diye inmek isyemiorum. Ordaki pislige alisiorum yavastan yani onlar gibi rahat olamam ama da.. asil sorun kendi evime bulastirmak istemiorum. Bebegime bir mikrop geliri astim biraz cok az tabi. Biz yani eskiden de bu koronada dikkat edin dedikleri gibiydik uzmanlarin ama cogu insanin umrunda degil.
Of of ilaci birakma istersen keske ilacsiz olsa ama bu beyinler susmuor iste olmuyor. Tam aman yikama, yikanma diorum bir sey goruyorum pis geliyir huylaniorum tabi bi de korona belasi var.
Ilacsiz psikologu denicem ben de bakalim.
Gozumuzde buyutmeyip bi ustune gidebilsek keske su kaygilarin, korkularin..sen neden ilaci biraktin.
Memnun musun psikologundan peki

Ben iyiydim düzelmiştim doktorumun kontrolünde ilacı bıraktık korona korkusu bi başladı ondan sonra bir sürü korku gelid hastanelik olucam korkusu şizofren olucam beyin kanaması geçircem korkusu daha bir sürü kaygı korku geri geldi terapistim hem ilaç yazıyor hem terapi uyguluyor istemeyene ilaç yazmıyor ilk başta terapi Okan Ufuk İpek evet memnunum doktorumdan ama şuan anlattıklarını hiç uygulayamıyorum evvelki gün çok kötüyüm diye msj attım aradı biraz iyi oldum ama sonra yine korku geliyor korona etkiledi bir de kızım ateşlendi bir gün hastaneye gittim tahlil sonuçları çıkana kadar çok panik oldum ağladım idrar yolu iltihabı çıktı ondan sonra ben her an kötü bişey olacak hissi ile daha kötü oldum beynim senaryo kurup duruyor ilacıma yine başladık ama henüz etki etmiyor

Ayneno kadar mantıklı konuştu ki bir daha kalbim çarparsa korkmama gerek yok diye düşündüm ama yok çarpıntı başlayınca kesinlikle kendime söz geçiremiyorum.
İki gündür de korona mı kaptım acaba korkusu geldi .günleri sayıyorum şimdi hastalığın ortaya çıkma süresi geçse de rahatlasam diyorum.
Sadece ilaçları içtiğimden beri şöyle bir düzelme oldu.kaygılarım bütün güne yayılmıştı .sabah gözlerimi açtığım an başlayıp gece yatana kadar sürüyordu.şu anda gün içerisinde geliyor aklıma kaygılar ,yine yoruyor mu yoruyor.

İlaca yeni başladıysan bu kadar çabuk etki etmez en az iki hafta deniyor ilacın etki etmesi için.daha önce iyi okduysak yine olacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…