- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.181
Benim de bazen oluyor psikolojik diye düşünüyorum çünkü o an bişey olmadan geçtiğine göre çok şükür ama her seferinde bişey olacakmış hissi benim aklımdan geçen o an düşüp fenalaşıcam ya da beyin kanaması geçircem gibiKızlar sizin de ayakta mesela bir saate yakın durunca bayılma hissiniz oluyor mu? Benim oluyor da. Oturunca normale dönüyorum ama bu da mı panik ataktan? ☹
Ama direkt oturma gereği duyuyorum. Ayakta olsam muhtemel bayılırım. Ya da bana mı öyle geliyor anlamıyorum kiBenim de bazen oluyor psikolojik diye düşünüyorum çünkü o an bişey olmadan geçtiğine göre çok şükür ama her seferinde bişey olacakmış hissi benim aklımdan geçen o an düşüp fenalaşıcam ya da beyin kanaması geçircem gibi
Ben de aynıyım ama ayakta olmaya devam et olacakmış gibi sanıyorsun ama aslında tamamen psikolojikAma direkt oturma gereği duyuyorum. Ayakta olsam muhtemel bayılırım. Ya da bana mı öyle geliyor anlamıyorum kisağlık istedim hep Allah tan. Başka bir şey istemedim. Niloya yoruldum ya. Hayattan hiç zevk almıyorum
O sırada sıcak basıyor vücudumu. Midemde değişik bir his oluyor. Oturmazsam bayılırım kesin. Niye böyle oluyorum anlamıyorum kiBen de aynıyım ama ayakta olmaya devam et olacakmış gibi sanıyorsun ama aslında tamamen psikolojik
Bana da ateş basıyor korkuyoruz ya ondan geliyor oO sırada sıcak basıyor vücudumu. Midemde değişik bir his oluyor. Oturmazsam bayılırım kesin. Niye böyle oluyorum anlamıyorum ki
İnşAllah Elifim inşallah
Tartıştınız falanmıBu akşam dedim ki oh biraz iyiyim derken kardeşime sinirlendim onu taktım kafaya nasıl kötü oldum ölecekmişim her an kötü bişey olacakmış hissi geldi
Erkek arkadaşıyla sorun yaşamış beni de araya katmaya çalışıyor afedersin yalan söyletmeye çalışıyor ben yalana ortak olmam çok canım sıkıldı ne yaparsan yap dedim sinirlendim çok kızarım yalan atılmasına alet de olmam öyle şeye baya kızdımTartıştınız falanmı
İnşAllah çok sağol
Bilmiyorum ki canım. Bence dozu düşük. Ben de arttırmak istemiyorum. Terapiyle kendimi toparlamak istiyorum. O da zaman alacak. Belki korona olmasa bu kadar uzamayacaktı bile. Şimdi dışarı çıkma fikri çok daha korkutucu benim için. Öylece geçmesini bekliyorumBana da ateş basıyor korkuyoruz ya ondan geliyor oben de aynıyım senin ilaç niye fayda etmiyor baya oldu ilaca başlayalı sen de
Amin canım inşallah bu arada adaşız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?