Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kızlar sizin de ayakta mesela bir saate yakın durunca bayılma hissiniz oluyor mu? Benim oluyor da. Oturunca normale dönüyorum ama bu da mı panik ataktan?

Kızlar sizin de ayakta mesela bir saate yakın durunca bayılma hissiniz oluyor mu? Benim oluyor da. Oturunca normale dönüyorum ama bu da mı panik ataktan? ☹
Benim de bazen oluyor psikolojik diye düşünüyorum çünkü o an bişey olmadan geçtiğine göre çok şükür ama her seferinde bişey olacakmış hissi benim aklımdan geçen o an düşüp fenalaşıcam ya da beyin kanaması geçircem gibi

Ama direkt oturma gereği duyuyorum. Ayakta olsam muhtemel bayılırım. Ya da bana mı öyle geliyor anlamıyorum ki sağlık istedim hep Allah tan. Başka bir şey istemedim. Niloya yoruldum ya. Hayattan hiç zevk almıyorum

Ben de aynıyım ama ayakta olmaya devam et olacakmış gibi sanıyorsun ama aslında tamamen psikolojik

Bu akşam dedim ki oh biraz iyiyim derken kardeşime sinirlendim onu taktım kafaya nasıl kötü oldum ölecekmişim her an kötü bişey olacakmış hissi geldi

Bana da ateş basıyor korkuyoruz ya ondan geliyor o ben de aynıyım senin ilaç niye fayda etmiyor baya oldu ilaca başlayalı sen de
Bilmiyorum ki canım. Bence dozu düşük. Ben de arttırmak istemiyorum. Terapiyle kendimi toparlamak istiyorum. O da zaman alacak. Belki korona olmasa bu kadar uzamayacaktı bile. Şimdi dışarı çıkma fikri çok daha korkutucu benim için. Öylece geçmesini bekliyorum

Olumlama ile kendimize telkin mi versek ne yapsak bir hal çare aramaya başladım ben bi ara çok iyi olmuştum nasıl o iyi hale yine dönücem ya da dönecek miyim yine o güzel iyi halime diye düşünüyorum

Güzel bir yazı paylaşmak istedim bu ara tasavvuf tefekkür ile ilgilenmek istiyorum ruhuma iyi gelsin diye

Eklentiler

• IMG_20200908_003043.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…