- 23 Ocak 2016
- 35.342
- 51.211
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.221
Çok halsizlik var kan tahlili için gitmeye korkuyorum çok artıyor bu nolacak böyle ekonomi de kötü hadi yasaklar gelsin ama ileride işsizlik de olur kolay değil Allahım artık aşı falan bulunsaZorunlu olarak ayakta duruyorum. Korona da bu durumumuzu çok etkiledi. Ne zaman geçecek belirsiz. Mutasyona uğrasa da Allah tarafından kurtulsak
İnan ayakta durmaya halim yok. Panik atak ve korona korkusu bitirdi biziEşimin işyerinde de pozitif vakalar artmaya başlamış göndermeye başlamışlar üstelik Cumartesi üretim durduruldu virüs gelmesi yakındır korona sayfasını da okuyunca şuan ağlamak geliyor hüngür hüngür
Bir an önce git canım. İlerisi şimdikinden daha karanlık görünüyor. Bir de ben evde yastayım sankiÇok halsizlik var kan tahlili için gitmeye korkuyorum çok artıyor bu nolacak böyle ekonomi de kötü hadi yasaklar gelsin ama ileride işsizlik de olur kolay değil Allahım artık aşı falan bulunsasosyal medyada eğlenen eğlenene bi benim ağlayan
Panik atak vardı bir de korona eklendiİnan ayakta durmaya halim yok. Panik atak ve korona korkusu bitirdi bizi
Burada bi diyetisyenden bağışıklık güçlendirici vitamin tavsiyesi aldım onu almayı istiyorumBir an önce git canım. İlerisi şimdikinden daha karanlık görünüyor. Bir de ben evde yastayım sanki
Al canım benim de değerler düşmüş. İlaç kullanacağım. İnşallah azcık enerji verir bana.Burada bi diyetisyenden bağışıklık güçlendirici vitamin tavsiyesi aldım onu almayı istiyorum
Kan şurubu mu verdi şu küçük şişelerden hiç halim yok evin işini zor yapıyorumAl canım benim de değerler düşmüş. İlaç kullanacağım. İnşallah azcık enerji verir bana.
Yok canım hap verdi. Ben de öyle akşama kadar bıraksalar yatarımKan şurubu mu verdi şu küçük şişelerden hiç halim yok evin işini zor yapıyorum
Belki psikolojik de olabilir benim de tüm gün yatasım var pazara gidicem girişinden alınacakları alıp çıkıcam ama hiç halim yokYok canım hap verdi. Ben de öyle akşama kadar bıraksalar yatarım
Kuzum ataktan sonra bendede inanılmaz halsizlik oluyo.Dizlerimin bağı çözülüyor sanli.Allahım şifamızı ver bende iyi değilimKan şurubu mu verdi şu küçük şişelerden hiç halim yok evin işini zor yapıyorum
Ben de her gün yarım zanax alıyorumBende çok kötü atak geçirdim az öncr.Geçti ama ben gene tranko aldm alışkanlık olmuşçok mutsuzum kızlar halsiz düşüyorum
Korkmamak gerekiyor canım. Bugün bana da oldu öyle. Dedim geçen sefer de ölmedim demek ki bundan ölünmüyor. İzzet güllü yü dinlemeye devam ediyorum ben de. Evde bunaldık biz. Korona olmasa eminim bu kadar kötü olmazdık. Büyük bir imtihandayız.İlacın verdiği iyi durum mu bilmiyorum bugün biraz iyi hissediyorum kendimi ama sabah yine kalkmak zor geldi acaba İzzet Güllünün dediği gibi kötü hissettiğimiz günlerde kendimize niye kötü hissediyorum ben diye takıntı yapmamalı mıyız acaba kaç gündür pek iş yapamıyordum hatta bir daha iş falan yapamıcam herhalde diyordum bugün mutfak tezgahındaki dolaplarda olan yağları sildim telledim tezgahı falan adet geleceği zaman da yoğun anksiyete yaşıyorum ben az önce de nefesim daralır gibi oldu böyle olunca korkmamak mı gerek ay çözüm bulamadım ben
Aynen koronadan dışarı çıkıp gelince bi nefes daralması yaşıyorum psikolojik insan korkuyor ister istemez. Ama ilacıma devam ediyorum her akşam alıyorum belki o da etki etmeye başlamış olabilir ben de öyle bir durum da var bi gün biraz iyiyim diğer gün kötüyümKorkmamak gerekiyor canım. Bugün bana da oldu öyle. Dedim geçen sefer de ölmedim demek ki bundan ölünmüyor. İzzet güllü yü dinlemeye devam ediyorum ben de. Evde bunaldık biz. Korona olmasa eminim bu kadar kötü olmazdık. Büyük bir imtihandayız.
O zaman çok yemeKizlar merhaba şu anda başımın tepesi uyuşuk korkuyorum kötü bişey olmasından tansyin normal limonlu su içtim.Ben acıkınca iyi oluyorum çok doyunca afakanlar basiyor
Ben yine unuttum canım sen sadece anafranil alıyordun akşamları değilmiAz önce doktorum aradı nasıl oldunuz diye ilacıma aynen devam etmem gerektiğini dozla oynamamam gerektiğini söyledi panik anında da yine yaptığım işime devam etmem gerektiğini söylediaşırı yorucu oluyor çok kötü oluyorum dedim anlıyorum sizi evet öyle oluyor ama yatmaya devam ederseniz de gelecek iş yaparken de gelecek siz işinizi yapmaya devam edin dedi. Hayat akıp gidiyor yatarak da geçecek harekete geçtiğimizde de geçecek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?