Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Zorunlu olarak ayakta duruyorum. Korona da bu durumumuzu çok etkiledi. Ne zaman geçecek belirsiz. Mutasyona uğrasa da Allah tarafından kurtulsak
Çok halsizlik var kan tahlili için gitmeye korkuyorum çok artıyor bu nolacak böyle ekonomi de kötü hadi yasaklar gelsin ama ileride işsizlik de olur kolay değil Allahım artık aşı falan bulunsa sosyal medyada eğlenen eğlenene bi benim ağlayan

İnan ayakta durmaya halim yok. Panik atak ve korona korkusu bitirdi bizi

Bir an önce git canım. İlerisi şimdikinden daha karanlık görünüyor. Bir de ben evde yastayım sanki

Dün ve bugün biraz daha iyiyim kızlar ama dün yarım zanax aldım akşam temizlik yaptım bugün de mutfağın tezgahındaki yağları sildim biraz iyiyim inşallah böyle devam eder tabii dün dışarıdan yemek söyledik yemek yapmadım hiç halim yoktu çünkü

İlacın verdiği iyi durum mu bilmiyorum bugün biraz iyi hissediyorum kendimi ama sabah yine kalkmak zor geldi acaba İzzet Güllünün dediği gibi kötü hissettiğimiz günlerde kendimize niye kötü hissediyorum ben diye takıntı yapmamalı mıyız acaba kaç gündür pek iş yapamıyordum hatta bir daha iş falan yapamıcam herhalde diyordum bugün mutfak tezgahındaki dolaplarda olan yağları sildim telledim tezgahı falan adet geleceği zaman da yoğun anksiyete yaşıyorum ben az önce de nefesim daralır gibi oldu böyle olunca korkmamak mı gerek ay çözüm bulamadım ben

Korkmamak gerekiyor canım. Bugün bana da oldu öyle. Dedim geçen sefer de ölmedim demek ki bundan ölünmüyor. İzzet güllü yü dinlemeye devam ediyorum ben de. Evde bunaldık biz. Korona olmasa eminim bu kadar kötü olmazdık. Büyük bir imtihandayız.

Aynen koronadan dışarı çıkıp gelince bi nefes daralması yaşıyorum psikolojik insan korkuyor ister istemez. Ama ilacıma devam ediyorum her akşam alıyorum belki o da etki etmeye başlamış olabilir ben de öyle bir durum da var bi gün biraz iyiyim diğer gün kötüyüm

Az önce doktorum aradı nasıl oldunuz diye ilacıma aynen devam etmem gerektiğini dozla oynamamam gerektiğini söyledi panik anında da yine yaptığım işime devam etmem gerektiğini söylediaşırı yorucu oluyor çok kötü oluyorum dedim anlıyorum sizi evet öyle oluyor ama yatmaya devam ederseniz de gelecek iş yaparken de gelecek siz işinizi yapmaya devam edin dedi. Hayat akıp gidiyor yatarak da geçecek harekete geçtiğimizde de geçecek dedi.

Kizlar merhaba şu anda başımın tepesi uyuşuk korkuyorum kötü bişey olmasından tansyin normal limonlu su içtim.Ben acıkınca iyi oluyorum çok doyunca afakanlar basiyor

Ben yine unuttum canım sen sadece anafranil alıyordun akşamları değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…