- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.201
Günaydın Aminnnn ben yine kötü uyandım ve zanax aldım yarımGünaydın kızlar iyileşeceğimiz birgün olsun
Almamaya çalış canım bu doktorlar ilaçlar işe yaramıyo uyuşturuyo ama çözmüyo keşke iyi gelse yaş geçtikçe dahada zorluyo gençken yaşadıklarımı daha çabuk atlatmıştımGünaydın Aminnnn ben yine kötü uyandım ve zanax aldım yarım
Almamaya çalış canım bu doktorlar ilaçlar işe yaramıyo uyuşturuyo ama çözmüyo keşke iyi gelse yaş geçtikçe dahada zorluyo gençken yaşadıklarımı daha çabuk atlatmıştımGünaydın Aminnnn ben yine kötü uyandım ve zanax aldım yarım
Almadan daha kötüyüm canım mecbur aldımAlmamaya çalış canım bu doktorlar ilaçlar işe yaramıyo uyuşturuyo ama çözmüyo keşke iyi gelse yaş geçtikçe dahada zorluyo gençken yaşadıklarımı daha çabuk atlatmıştım
Tranko da kaygıyı azaltıyor birazBende 2gündür tranko alıyorum anı kurtarıyo sadece
Aynen beni de öyleBeni yoran yaşadıklarım değil bu kadar uzun sürmesi ne zaman geçicek belli olmaması ömrün böyle geçicek hissi acıtıyor
Panik de dine yönelme oluyormuş.Güzel bir yazı paylaşmak istedimbu ara tasavvuf tefekkür ile ilgilenmek istiyorum ruhuma iyi gelsin diye
ADAY cım antidepresanlar tedavi ediyor.Kendi gayretimizle beraber.Xanax,trankobuskas türü ilaçlar anı kurtarıyorAlmamaya çalış canım bu doktorlar ilaçlar işe yaramıyo uyuşturuyo ama çözmüyo keşke iyi gelse yaş geçtikçe dahada zorluyo gençken yaşadıklarımı daha çabuk atlatmıştım
Bende de bu düşünce var hissettiğim acının tarifi bu işte sanırım anksiyete böyle bi şeyBeni yoran yaşadıklarım değil bu kadar uzun sürmesi ne zaman geçicek belli olmaması ömrün böyle geçicek hissi acıtıyor
Bende öyleyim çünki dün gece zestat içtim ruh gibiyim içsen bidert içmesen bi dertÇok halsizlik var bişey yapasım yok hep yatasım var siz nasılsınız?
Bende de aynı dert. Okula gidip geliyorum işte. Korona korkusuna dışarı da çıkamıyorum sıkıştım kaldım evde.Çok halsizlik var bişey yapasım yok hep yatasım var siz nasılsınız?
Zestatı sürekli içmeye devam edersen etki eder bi ara ben de içmiştim istifra ettiğim dönemdeBende öyleyim çünki dün gece zestat içtim ruh gibiyim içsen bidert içmesen bi dert
Dün akşam kızımı parka götürdüm bi bayan baya yaklaştı muhabbet etmek için çok korktum maskemi sıkıca taktım hadi kapalı cafeye oyun alanı olan yere gitsem desem korona korkusu evdeyim hep bişey yapasım yok hiç zevk almıyorum mal alıp satıyorum onu bile bu aralar uğraşmıyorum msjlara bile doğru dürüst bakmıyorum hep yatmak istiyorum hep kaygı var üstümdeBende de aynı dert. Okula gidip geliyorum işte. Korona korkusuna dışarı da çıkamıyorum sıkıştım kaldım evde.
Zorunlu olarak ayakta duruyorum. Korona da bu durumumuzu çok etkiledi. Ne zaman geçecek belirsiz. Mutasyona uğrasa da Allah tarafından kurtulsakDün akşam kızımı parka götürdüm bi bayan baya yaklaştı muhabbet etmek için çok korktum maskemi sıkıca taktım hadi kapalı cafeye oyun alanı olan yere gitsem desem korona korkusu evdeyim hep bişey yapasım yok hiç zevk almıyorum mal alıp satıyorum onu bile bu aralar uğraşmıyorum msjlara bile doğru dürüst bakmıyorum hep yatmak istiyorum hep kaygı var üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?