Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Güzel bir yazı paylaşmak istedim bu ara tasavvuf tefekkür ile ilgilenmek istiyorum ruhuma iyi gelsin diye
Panik de dine yönelme oluyormuş.
Almamaya çalış canım bu doktorlar ilaçlar işe yaramıyo uyuşturuyo ama çözmüyo keşke iyi gelse yaş geçtikçe dahada zorluyo gençken yaşadıklarımı daha çabuk atlatmıştım
ADAY cım antidepresanlar tedavi ediyor.Kendi gayretimizle beraber.Xanax,trankobuskas türü ilaçlar anı kurtarıyor

Merhaba , ben de sizler gibi neredeyse her panik atak hastasının Yaşadığı benzer şeyleri yaşıyorum. Gece telefon çalacak bir haber gelecek, başım ağrısa beyin kanaması , sol tarafım uyuşsa kalp krizi karnım ağrıyor mesela şu an kolon kanseriyim bana sorsanız.. Hatta 3 yıllık evliyim ve vajinismusum.. ama artık şöyle düşünmeye başladım bu kadar hasta olsam şimdiye kadar kesin ölürdüm, demekki hasta olan vücudum değil beynim yani düşüncelerim . Bu süreçte bir kitaba denk geldim yazarı hatırlayamadım hayat cesurlara torpil geçer di ismi inanın faydasını gördüm umutlandım. Hayat yaşamaya değer dedim hastaysakta derdimiz neyse de bir can borcumuz var en çok onu öderiz deyip anı yaşamaya karar verdim. Ha geçti mi? Yok ama en azından daha iyi başa çıkar olduk.. belki faydası olur diye paylaşmak istedim çok çok saglık ve çok çok mutluluk dilerim ....

Bende de aynı dert. Okula gidip geliyorum işte. Korona korkusuna dışarı da çıkamıyorum sıkıştım kaldım evde.
Dün akşam kızımı parka götürdüm bi bayan baya yaklaştı muhabbet etmek için çok korktum maskemi sıkıca taktım hadi kapalı cafeye oyun alanı olan yere gitsem desem korona korkusu evdeyim hep bişey yapasım yok hiç zevk almıyorum mal alıp satıyorum onu bile bu aralar uğraşmıyorum msjlara bile doğru dürüst bakmıyorum hep yatmak istiyorum hep kaygı var üstümde

Zorunlu olarak ayakta duruyorum. Korona da bu durumumuzu çok etkiledi. Ne zaman geçecek belirsiz. Mutasyona uğrasa da Allah tarafından kurtulsak

Eşimin işyerinde de pozitif vakalar artmaya başlamış göndermeye başlamışlar üstelik Cumartesi üretim durduruldu virüs gelmesi yakındır korona sayfasını da okuyunca şuan ağlamak geliyor hüngür hüngür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…