- 23 Ocak 2016
- 35.336
- 51.207
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.161
Benim sabah gözümü açtığım anda başlatıyor sabahları daha yoğun oluyor nedenseAyneno kadar mantıklı konuştu ki bir daha kalbim çarparsa korkmama gerek yok diye düşündüm ama yok çarpıntı başlayınca kesinlikle kendime söz geçiremiyorum.
İki gündür de korona mı kaptım acaba korkusu geldi .günleri sayıyorum şimdi hastalığın ortaya çıkma süresi geçse de rahatlasam diyorum.
Sadece ilaçları içtiğimden beri şöyle bir düzelme oldu.kaygılarım bütün güne yayılmıştı .sabah gözlerimi açtığım an başlayıp gece yatana kadar sürüyordu.şu anda gün içerisinde geliyor aklıma kaygılar ,yine yoruyor mu yoruyor.
İnşAllah inşallah canım ya gün içinde zanax yahut tranko alıyorum bazen korku tavan yapıyorİlaca yeni başladıysan bu kadar çabuk etki etmez en az iki hafta deniyor ilacın etki etmesi için.daha önce iyi okduysak yine olacağız inşallah
Şu sıralar aynı beni anlatmışsın durup durup geçmişte olan şeyleri eşimin ailesinin yaptığı şeyler aklıma geliyor kinleniyorum elimde değil öfkeleniyorum adetim gelecek biraz da ondan sanırım aşırı sinirliyim biri he dese ona bile sinirleniyorum bişey duyuyorum mesela başkasıyla ilgili bana böyle yapmışlardı deyip çok sinirleniyorum bu aralar oldukça fazla millet keyif kahvesi içer ben daha o keyif kahvesinin keyfine varamadımBendede ara ara eşime ailesine takıntı şeklinde öfke oluyor 2gündür kafama taktım başım ağrıyo ağlayasım var geçmişe takılı yorum bana değer vermediklerini bencil olduklarını düşünüyorum ee birazda öyleler ama neden psikolojimi bozacak kadar etkileniyorum ben artık olumsuz hiçbirşey düşünmek istemiyorum ben anneyim evladımı yetiştirmem gerek yoruldum artık nefsimdende anlayışsız bencil insanlardanda ve adetim yakın ondan bu kadar öfkliyim ne diyim Allah yardımcımız olsun Allah değer verenlerle karşılaştıralım bizide yavrularımızıda sizdede böyle öfkelenme takıntı okuyomu zaman zaman
Görümcemin kocası görümceleri pervane etrafında resimler paylaşıyo geziyo tozuyo çok haksızlık yaptılar ya bazende kendime kızıyorum bakma başkalarının hayatına tevekkül et iyi ol Rabbin seninle birlikte şükret sabret kader Allahtan herkes kendi kaderini yaşar bazen Rabbime nazlanıyorum neden bu dünya adaletsiz felan sonra yine Rabbime sığınıyorum affetsin Allahım dertte onda dermanda Rabbim ailemi yavrumu başımdan eksik etmesin gerisi hikaye bencil sadece kendini düşünen insanlar duayı asla bırakmayalım Allah kerim hesap günü var çok sabırsızız demiŞu sıralar aynı beni anlatmışsın durup durup geçmişte olan şeyleri eşimin ailesinin yaptığı şeyler aklıma geliyor kinleniyorum elimde değil öfkeleniyorum adetim gelecek biraz da ondan sanırım aşırı sinirliyim biri he dese ona bile sinirleniyorum bişey duyuyorum mesela başkasıyla ilgili bana böyle yapmışlardı deyip çok sinirleniyorum bu aralar oldukça fazla millet keyif kahvesi içer ben daha o keyif kahvesinin keyfine varamadım
Aynen öyle canım aynen öyle bu aralar çok uğraşıyor benim de geçmişimle kinleniyorum bu seferPsikoloji zayıfken şeytan daha çok vesvese veriyor bide boş eve hırsız girmezmiş
bende öyle kinleniyoruz olan yine bize oluyo zararı yine bize kinlendiğimiz insanlar hayatlarını devam ettiriyo bildikleri gibi.ay gözlerim başım ağrıyoAynen öyle canım aynen öyle bu aralar çok uğraşıyor benim de geçmişimle kinleniyorum bu sefer
Parol ağrı kesici iç bi tane biraz iyi geliyorK
bende öyle kinleniyoruz olan yine bize oluyo zararı yine bize kinlendiğimiz insanlar hayatlarını devam ettiriyo bildikleri gibi.ay gözlerim başım ağrıyo
Xanax ı tek geçerim ama rahat yazdıramıyorum.Hele bu şartlarda hastaneye gitmek lazımİnşAllah inşallah canım ya gün içinde zanax yahut tranko alıyorum bazen korku tavan yapıyor
Evet Elifcim malesef o ilacı yazdırmak zor bi o azaltıyor atağı korkuyu yoksa sabah kalktığım anda her an kötü bişey olacak kötü haber alacakmışım ya da ben hasta olacakmışım gibi hisler geliyor zanax yarım alıyorum şu sıra terapistim de pek yazma taraftarı değil ama bu dönemde mecbur kullanıyorumXanax ı tek geçerim ama rahat yazdıramıyorum.Hele bu şartlarda hastaneye gitmek lazım
Evet benim de 0.5 mg lık yarım alıyorum günde bazen hadi almayım diyorum yapamıyorum şu sıra kaygı tavan yaptı kaç senedir almıyordum şimdi her sabah yarım alıyorum uyku ilacın neydi Elifcim annemin de uyku sorunu var desryel alıyorEvelden 1 kutu 2 seneye yakın gidiyordu(0,5 mg lık).Bu ara hazirandan beri aşağı yukarı yarım kutu kullandım.Uyuman için aldığım ilaç yeterli gelmeyince onu alıyorum.
Cedrina alıyorum.Korona çıkmadan önce 25 mg la uyuyordum.Şimdi 75 mg alıyorum.Gene uyuyamazsam 0,5 xanax ilave.Evet benim de 0.5 mg lık yarım alıyorum günde bazen hadi almayım diyorum yapamıyorum şu sıra kaygı tavan yaptı kaç senedir almıyordum şimdi her sabah yarım alıyorum uyku ilacın neydi Elifcim annemin de uyku sorunu var desryel alıyor
Duymadım o ilacı annem de ketya alıyordu bi ara 75 mg ile bile bazen uyuyamıyorsun dimi annem de öyle uykusuz olunca da baş ağrısı oluyor onda tansiyonu düşmüyor kaç Dr a gitti ama doğru dürüst uykuyu düzenleyen ilaca rastgelmediCedrina alıyorum.Korona çıkmadan önce 25 mg la uyuyordum.Şimdi 75 mg alıyorum.Gene uyuyamazsam 0,5 xanax ilave.
Hangisi psikotik ilaç Elif hanım başka durumlar için de veriyor doktorlar o ilaçları bana terapistim anlatmıştıAslında psikotik bir ilaç.Evet bazen uyuyamıyorum.Bende tansiyon yok.aksine oturup oturup ayağa kalkınca bir düşüyor,yerler tansiyon kırığı oluyor.Başımdan aşağı su döküyorlar sanki ayağa kalkınca
Gönlün nasıl istiyorsa öyle hitap et.Benim gönlüm senden razı.Saygısızlık sadece hitap geğilki:).İstersen hanaım vs boşver gitsinHangisi psikotik ilaç Elif hanım başka durumlar için de veriyor doktorlar o ilaçları bana terapistim anlatmıştı
Bir de yaşınıza baktım size Elifcim diyorum size saygısızlık yapmış gibi hissediyorum inanın nasıl hitap edeyim size
Kötü olduğum zamanlar bende öle oluyorum.Hatta iş bile yapmıyorum çok kötüysemBugün de çok iyi olmamakla birlikte zanax almamak için direndim işlerimi yaptım ama gelin de bana sorun nasıl yaptım
Ben de bi arkadaşım şizofren komşularını anlattı bana o gün bugündür şizofrene taktım belirtilerini okudum o günden beri şizofren olma korkusu var bi ara çok sinirlilik vardı bende doktor bi ilaç yazdı gece yatarken doktorum dedi mesela açıklama yaptı düşük dozlarda öfke için kullanıyoruz yüksek dozlarda şizofreni hastalarında kullanıyoruz demişti. Ben de zar zor yapıyorum şu sıra işlerimi iyileşmiştim ilaçları da bırakmıştım ama korona ile yine patlak verdiGönlün nasıl istiyorsa öyle hitap et.Benim gönlüm senden razı.Saygısızlık sadece hitap geğilki:).İstersen hanaım vs boşver gitsin
Uyku için verdikleri cedrina yüksek dozlarda şiofreni,paranoya vs türü psikotik hastalarda kullanılıyor.Küçük dozlarda da sakinleşmek,uyku vs için.Antidepresan olarakda faverin kullanıyorum.O 150 mg:)
Kötü olduğum zamanlar bende öle oluyorum.Hatta iş bile yapmıyorum çok kötüysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?