Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Adet dönemi öncesi ve adet döneminde ataklar daha yoğun geliyor bende fark ettim.Nedenini merak ediyorum

Ben de çok bunaldım. Koronası ayrı panik atağı ayrı . Kapana kısılmış gibiyim
Dışarı çıksam hep bi diken üstünde evde de sürekli canım sıkılıyor önceden çıkardım gezerdim evde ne yapıcaz kitap okuyorum internette geziyorum kızımla vakit geçiriyorum ama bi yerden sonra canım sıkılıyor ne yapsam bilmiyorum aktivite

Ben de öyle dizi tadında kitaplar okuyorum ne yapayım. Okula gidiyorum canlı ders falan. İçimdeki kaygıyı öldürmek istiyorum bunaldım ondan

İlk okul öğretmenimisin canım iyi gelmiyormu uğraşmak.malesef bende uğraş buluyorum ama huzursuzum yinede.sınıf annesiyim bende kızım 3e geçti
Yok canım branş öğretmeniyim. Aslında işimi yaparken sıkıntı yok ama en ufacık bir boşlukta esir alıyor beni panik atak. Korona süreci de belirsiz ondan da korkuyorum. Okullar açılsa bir dert açılmasa ayrı dert. Panik atağın üzerine gitmem gerek. Korona yüzünden uzaklaşamıyorum. Eski düzenimizi özledim

Ya bendeki daha vahim sanki depresyon heralde böyle boşlukhuzursuzluk hissi endişe korku neyse biraz izzet güllüyü izliyeyim tv 8de kırmızı oda vardı izledim daha kötü oldum

Ya bendeki daha vahim sanki depresyon heralde böyle boşlukhuzursuzluk hissi endişe korku neyse biraz izzet güllüyü izliyeyim tv 8de kırmızı oda vardı izledim daha kötü oldum
Ben öyle şeyler izlemiyorum. Kötü yapıyor benim kendi derdim bana yetiyor zaten. İzzet güllü yü her akşam dinliyorum ben de. Bakalım ne zaman etki eder

Arkadaşlar merhaba. Benim teşhisi yapılmış herhangi bir psikolojik rahatsızlığım yok çünkü gitmedim psikiyatriye veya psikoloğa ama az buçuk yaşadığım sıkıntılar sizlerle aynı. Benim sürekli sol göğüs kafesimde ve sırtımda batıcı tarzda ağrılar oluyor. Aynı zamanda da göğüs kafesimde ağrı ve nefes darlığı hissi. Tam yutağımın altına sanki bir öküz oturmuş hissi uzun zamandır var bunlar yani bi 8-9 aydır. Fizik tedaviye gittim herhangi bir fıtık çıkmadı mrda. Dahiliyeye gittim Demir eksikliği çıktı. Göğüs hastalıklarına gittim normal çıktı. En son kardiyolojiye gittim EKG ultrason ve efor normal çıktı. Doktor kansızlığın bu şekilde göğüs ön duvarında ağrılar yapabileceğini söyledi. Stresin de bu ağrıları tetikleyebileceğini söyledi. Doktor iyisin bir şeyin yol dese de ben kendimi buna inandıramıyorum. Her an tetikteyim ya bir şey olursa diye. Ne zaman sol yanımda bir ağrı hissetsem heh diyorum şimdi kalp krizi geçiricem. Yaşına girecek olan bir kızım var. Bu duygularla yaşamak çok zor nasıl atlatacağım bilmiyorum. Sizlerin fikirleri benim için de çok değerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…