- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.241
Evet bu uyuşma panikler,anksiyete ile alakalı.Bende de oluyorduKizlar merhaba şu anda başımın tepesi uyuşuk korkuyorum kötü bişey olmasından tansyin normal limonlu su içtim.Ben acıkınca iyi oluyorum çok doyunca afakanlar basiyor
Evet anafranil 20 mg şuan aşırı atak gelirse yarım zanax ya da tranko alıyorumBen yine unuttum canım sen sadece anafranil alıyordun akşamları değilmi
Benim kolum öyle bir uyuşuyordu ki abla kalp krizi geçiriyorum diye kaç kez acile gittim kardiyolojiye gittim psikolojik dedilerEvet bu uyuşma panikler,anksiyete ile alakalı.Bende de oluyordu
Geçtimi sonra:)Benim kolum öyle bir uyuşuyordu ki abla kalp krizi geçiriyorum diye kaç kez acile gittim kardiyolojiye gittim psikolojik dediler
Anafranil 20 ne ya ben 125 e çıktım:)Evet anafranil 20 mg şuan aşırı atak gelirse yarım zanax ya da tranko alıyorum
Ya açken kötü oluyorum bende.Öğle yemeğini yediğimde kendime geliyorumKizlar merhaba şu anda başımın tepesi uyuşuk korkuyorum kötü bişey olmasından tansyin normal limonlu su içtim.Ben acıkınca iyi oluyorum çok doyunca afakanlar basiyor
150 ye kadar çıkılıyormuş biliyorum abla bir dönem 75 içtim 37.5 a düşürdük sonra bıraktım 2 aya yakın ilaçsız dayandım yine başladı hastalık hastalığı yine başladım çok iyiydim iyileşmiştim korona korkusu da olunca tavan yaptıAnafranil 20 ne ya ben 125 e çıktım:)
Ben de açken daha kötü oluyorumYa açken kötü oluyorum bende.Öğle yemeğini yediğimde kendime geliyorum
Şuraya bir sofra döşeyelimBen de açken daha kötü oluyorum
Sorma ya öbür tarafta tavuk suyu çorba dedik bi canım çekti karnım kazınmaya başladı inan kiŞuraya bir sofra döşeyelim
Adet dönemi öncesi ve adet döneminde ataklar daha yoğun geliyor bende fark ettim.Nedenini merak ediyorumİlacın verdiği iyi durum mu bilmiyorum bugün biraz iyi hissediyorum kendimi ama sabah yine kalkmak zor geldi acaba İzzet Güllünün dediği gibi kötü hissettiğimiz günlerde kendimize niye kötü hissediyorum ben diye takıntı yapmamalı mıyız acaba kaç gündür pek iş yapamıyordum hatta bir daha iş falan yapamıcam herhalde diyordum bugün mutfak tezgahındaki dolaplarda olan yağları sildim telledim tezgahı falan adet geleceği zaman da yoğun anksiyete yaşıyorum ben az önce de nefesim daralır gibi oldu böyle olunca korkmamak mı gerek ay çözüm bulamadım ben
Ben de çok bunaldım. Koronası ayrı panik atağı ayrı . Kapana kısılmış gibiyimKorona bitse de eski yaşantımıza sağlıkla dönsek canım çok sıkılıyor evdeağlıcam resmen önceden ne güzel geziyorduk ne güzel günlermiş
Dışarı çıksam hep bi diken üstünde evde de sürekli canım sıkılıyor önceden çıkardım gezerdim evde ne yapıcaz kitap okuyorum internette geziyorum kızımla vakit geçiriyorum ama bi yerden sonra canım sıkılıyor ne yapsam bilmiyorum aktiviteBen de çok bunaldım. Koronası ayrı panik atağı ayrı . Kapana kısılmış gibiyim
Ben de öyle dizi tadında kitaplar okuyorum ne yapayım. Okula gidiyorum canlı ders falan. İçimdeki kaygıyı öldürmek istiyorum bunaldım ondanDışarı çıksam hep bi diken üstünde evde de sürekli canım sıkılıyor önceden çıkardım gezerdim evde ne yapıcaz kitap okuyorum internette geziyorum kızımla vakit geçiriyorum ama bi yerden sonra canım sıkılıyor ne yapsam bilmiyorum aktivite
İlk okul öğretmenimisin canım iyi gelmiyormu uğraşmak.malesef bende uğraş buluyorum ama huzursuzum yinede.sınıf annesiyim bende kızım 3e geçtiBen de öyle dizi tadında kitaplar okuyorum ne yapayım. Okula gidiyorum canlı ders falan. İçimdeki kaygıyı öldürmek istiyorum bunaldım ondan
Yok canım branş öğretmeniyim. Aslında işimi yaparken sıkıntı yok ama en ufacık bir boşlukta esir alıyor beni panik atak. Korona süreci de belirsiz ondan da korkuyorum. Okullar açılsa bir dert açılmasa ayrı dert. Panik atağın üzerine gitmem gerek. Korona yüzünden uzaklaşamıyorum. Eski düzenimizi özledimİlk okul öğretmenimisin canım iyi gelmiyormu uğraşmak.malesef bende uğraş buluyorum ama huzursuzum yinede.sınıf annesiyim bende kızım 3e geçti
Ya bendeki daha vahim sanki depresyon heralde böyle boşlukhuzursuzluk hissi endişe korku neyse biraz izzet güllüyü izliyeyim tv 8de kırmızı oda vardı izledim daha kötü oldumYok canım branş öğretmeniyim. Aslında işimi yaparken sıkıntı yok ama en ufacık bir boşlukta esir alıyor beni panik atak. Korona süreci de belirsiz ondan da korkuyorum. Okullar açılsa bir dert açılmasa ayrı dert. Panik atağın üzerine gitmem gerek. Korona yüzünden uzaklaşamıyorum. Eski düzenimizi özledim
Ben öyle şeyler izlemiyorum. Kötü yapıyor benim kendi derdim bana yetiyor zaten. İzzet güllü yü her akşam dinliyorum ben de. Bakalım ne zaman etki ederYa bendeki daha vahim sanki depresyon heralde böyle boşlukhuzursuzluk hissi endişe korku neyse biraz izzet güllüyü izliyeyim tv 8de kırmızı oda vardı izledim daha kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?