- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.341
Ne yapacağız böyle ya. Başkaları üç seans sonra iyi olmaya başlıyor ben yine aynıyım. Düzelmeyecek miyim diye düşünüyorumGöze bugün ben de taktım bayadır bende var gözümde bazen siyah bir çizgi oluşuyor sis duman gibi göz doktoruna gitmiştim sorun olacak bişey değil o dedi bugün yine farkettim oluyor taktım kafaya yine göz doktoruna gidicem nasipse
3 seansta iyi olanlar bence bizim gibi değiller ben Ekim ayı sonunda başlamıştım senesi geliyor ilk haftalarda her hafta gittiğimizi varsayarsak 20 seans rahat olmuştur ilaçsız 2 ay sürdü bilmiyorum korona da tetikledi başka ailevi sorunlar da eklenince hal buNe yapacağız böyle ya. Başkaları üç seans sonra iyi olmaya başlıyor ben yine aynıyım. Düzelmeyecek miyim diye düşünüyorum
Umudum kalmıyor bazen. Bazen ben bunu yenerim diyorum. Zaten hastalık değil bu hatalı koşullanma. O an kendimi ikna edemiyorum bir türlü. Bayılacağım diye korkuyorum. Halbuki bayıl yani ne olacak.3 seansta iyi olanlar bence bizim gibi değiller ben Ekim ayı sonunda başlamıştım senesi geliyor ilk haftalarda her hafta gittiğimizi varsayarsak 20 seans rahat olmuştur ilaçsız 2 ay sürdü bilmiyorum korona da tetikledi başka ailevi sorunlar da eklenince hal bu
O bayılma hissi bazen bana da geliyor ama benim sürekli şekil değiştiriyor bak bir zamanlar dışarı çıkma korkum vardı şimdi de evde bunalıyorum kendiliğinden değişti başımın arka kısmında bir ağrı var ona taktım kafayı hadi meşguliyet gerekli diyorlar meşguliyet anında da oluyor benim sıcaklardan mı bilmiyorum halsizlik de var kanıma baktırmak istiyorum koronadan dolayı sağlık ocağına gitmek istemiyorum aslında korona korkumu yendim ama şuan hastaneler ve sağlık ocakları daha riskli yerler vitamin içicem bu süreçte napayımUmudum kalmıyor bazen. Bazen ben bunu yenerim diyorum. Zaten hastalık değil bu hatalı koşullanma. O an kendimi ikna edemiyorum bir türlü. Bayılacağım diye korkuyorum. Halbuki bayıl yani ne olacak.
Coronada çok kötü ama bu çektiğimiz hastalıkta hiç iyi değil maalesef.Sağlıkla sınanıyoruz iki senedirO bayılma hissi bazen bana da geliyor ama benim sürekli şekil değiştiriyor bak bir zamanlar dışarı çıkma korkum vardı şimdi de evde bunalıyorum kendiliğinden değişti başımın arka kısmında bir ağrı var ona taktım kafayı hadi meşguliyet gerekli diyorlar meşguliyet anında da oluyor benim sıcaklardan mı bilmiyorum halsizlik de var kanıma baktırmak istiyorum koronadan dolayı sağlık ocağına gitmek istemiyorum aslında korona korkumu yendim ama şuan hastaneler ve sağlık ocakları daha riskli yerler vitamin içicem bu süreçte napayım
Sen iyidin canım noldu yeniden mi nüksettiCoronada çok kötü ama bu çektiğimiz hastalıkta hiç iyi değil maalesef.Sağlıkla sınanıyoruz iki senedir
Evet çok var ondan randevu alamıyoruz 10 senedir yaşıyorum dönem dönem atlattım ama son 1 senedir ara ara yoğunlaşıyorValla üç seansta iyi olanda var senelerce iyi olamayanlarda var.Bugün hastanede denk geldim yaygın anksiyete bozukluğu ve panik bozukluğuyla 8 senedir uğraşıyormuş.Yaklaşık 25 yaşından beri.Belirtiler hep aynı zaten kalp krizi geçirme korkusu,ölcek bayılcak korkusu vs.Aslında bizim gibi o kadar çok insan varki çevremizde haberimiz yok.
Sağlık ocağında da tahlil veriliyor ben ordan baktırdım. Allah şifa versin bizlere ya. Kendi anne babamın yanına giderken bile kötü oluyorum. Ne biçim bir atak bu.O bayılma hissi bazen bana da geliyor ama benim sürekli şekil değiştiriyor bak bir zamanlar dışarı çıkma korkum vardı şimdi de evde bunalıyorum kendiliğinden değişti başımın arka kısmında bir ağrı var ona taktım kafayı hadi meşguliyet gerekli diyorlar meşguliyet anında da oluyor benim sıcaklardan mı bilmiyorum halsizlik de var kanıma baktırmak istiyorum koronadan dolayı sağlık ocağına gitmek istemiyorum aslında korona korkumu yendim ama şuan hastaneler ve sağlık ocakları daha riskli yerler vitamin içicem bu süreçte napayım
Biz inşallah iyi olan grupta oluruz. Aksini düşünmek istemiyorum.Valla üç seansta iyi olanda var senelerce iyi olamayanlarda var.Bugün hastanede denk geldim yaygın anksiyete bozukluğu ve panik bozukluğuyla 8 senedir uğraşıyormuş.Yaklaşık 25 yaşından beri.Belirtiler hep aynı zaten kalp krizi geçirme korkusu,ölcek bayılcak korkusu vs.Aslında bizim gibi o kadar çok insan varki çevremizde haberimiz yok.
Bendede uçuşuyor o cisimler astigmat miyop var zatenGöze bugün ben de taktım bayadır bende var gözümde bazen siyah bir çizgi oluşuyor sis duman gibi göz doktoruna gitmiştim sorun olacak bişey değil o dedi bugün yine farkettim oluyor taktım kafaya yine göz doktoruna gidicem nasipse
Astigmat var bende ama benim sis gibi dalga geçiyor bazen göz doktoru olabiliyor endişelenecek bişey değil dedi bi göz doktoruna daha gidicem inşallahBendede uçuşuyor o cisimler astigmat miyop var zaten
Benim de sol gözüm bayadır seğiriyor dert gelecek korkusu oluyor bendeGöz sağ gözüm.çok seğiriyor birhaftadır
Ay bu bende de var bayılma korkusuUmudum kalmıyor bazen. Bazen ben bunu yenerim diyorum. Zaten hastalık değil bu hatalı koşullanma. O an kendimi ikna edemiyorum bir türlü. Bayılacağım diye korkuyorum. Halbuki bayıl yani ne olacak.
Bir de kendimi bayılmaya öyle ikna ediyorum ki iyi bir şey yapacak olsam bu kadar ikna edemem kendimiAy bu bende de var bayılma korkusu
Bu bende de oluyor bir kişiyle görüşeyim hemen bogazimmi agrıyornefesmmi daralıyorŞuan boğazlarım çok yanıyor karın ağrısı var kafamın alt kısmında da ağrı var nelere yoruyorum bir bilseniz Allah korusun
Ayy evet puff nasıl düzeleceğiz?Bir de kendimi bayılmaya öyle ikna ediyorum ki iyi bir şey yapacak olsam bu kadar ikna edemem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?