- 23 Ocak 2016
- 35.342
- 51.211
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.301
Kas ağrıdır muhtemelen kalp ile ilgili bişey olsaydı çıkardı tahlil ve tetkiklerdeŞu an ben de ayni dertten muzdaribimaslında kafama taktığım bir şeyde yok hani stres yaptım desem streste yapmadım. Ne zaman geleceği belli olmuyor. Basit bir kas ağrısı diye avutmaya çalışıyorum kendimi işte. Kansızlık vs bu tarz ağrılara sebebiyet verebiliyormuş gerçi
İnşallah canım benim. Benim yaşadıklarımı yaşayan insanlarla konuşmak iyi geliyor yalnız olmadığımı biliyorum en azındanKas ağrıdır muhtemelen kalp ile ilgili bişey olsaydı çıkardı tahlil ve tetkiklerde
Benim de şöyle oluyor çok iyiysem arkadaşlarla muhabbetimde çok kahkaha attıysam çok güldün ağlayacaksın kesin deyip kötü şeyler olacakmış hissi geliyor çözüm bulamadımKizlar merhabaonce de yazmistim sanki ama
Esimle cok mutlu guzel Vakit gecirdigim zamanlarda hemen icime birsey doguyor kotu seyler olacak diye surekli zihnimde yankilaniyor kavga etceksiniz gibi seyler boyle durumda kendinizi nasil telkin ediyorsunuz varsa eger
Korkmana gerek yok bazen kas ağrıları oluyor kalbe yakın yerdekiler ağrıdığı için de kalp sanıp korkuyoruzİnşallah canım benim. Benim yaşadıklarımı yaşayan insanlarla konuşmak iyi geliyor yalnız olmadığımı biliyorum en azından
KesinlikleKorkmana gerek yok bazen kas ağrıları oluyor kalbe yakın yerdekiler ağrıdığı için de kalp sanıp korkuyoruz
Ayy aynen iste oyleBenim de şöyle oluyor çok iyiysem arkadaşlarla muhabbetimde çok kahkaha attıysam çok güldün ağlayacaksın kesin deyip kötü şeyler olacakmış hissi geliyor çözüm bulamadımtelkin falan işe yaramıyor kendiliğinden geçerse geçiyor
Eşimle o tarz bir durum yaşamayım diye sosyal medyaya birlikte resmimizi koymaz oldum kem göze gelmeyelim diyeAyy aynen iste oyleama bu huzursuz ic hali beni artik yormaya basladi
Ben de kendime kızıyorum neden bu kadar güçsüzüm diye.Dün öğleden beri pek iyi değilim yine bugün de tam azcık dışarı çıkalım dedik yağmur yağdı ama çıkmak istiyorum evde çok daralıyorum şu keyifle kahve içtiğim günler yine gelecek mi Allahım çok üzülüyorum çok
Sen evdesin diye şuan atak anksiyete nasıl az mı geliyor dün öğleden beri ara ara çok geliyor benimBen de kendime kızıyorum neden bu kadar güçsüzüm diye.
Evdeyim diye onları çok takmıyorum. Çünkü burası güvenli alanım. Ama yine de geliyor. Gidip biraz uyuyorum geçiyor.Sen evdesin diye şuan atak anksiyete nasıl az mı geliyor dün öğleden beri ara ara çok geliyor benim
Ne güzel uyuyunca geçiyor ben niye geliyor diye kafaya taktıkça daha çok geliyorEvdeyim diye onları çok takmıyorum. Çünkü burası güvenli alanım. Ama yine de geliyor. Gidip biraz uyuyorum geçiyor.
Ben de öyleyim şuanlık kaçışım uyku. Dirayetli nasıl olunur keşke olabilsek. Yoksa neler yaşayan insanlar var hala ayaktalar.Ne güzel uyuyunca geçiyor ben niye geliyor diye kafaya taktıkça daha çok geliyor
Biz işte o neler yaşayan insanların yaşadıklarını beynimizde yaşıyoruz hayali korkutuyor bizi yaşar gibi oluyoruz sorun burdaBen de öyleyim şuanlık kaçışım uyku. Dirayetli nasıl olunur keşke olabilsek. Yoksa neler yaşayan insanlar var hala ayaktalar.
Aynen öyle. Allah güç kuvvet versin bizlere deBiz işte o neler yaşayan insanların yaşadıklarını beynimizde yaşıyoruz hayali korkutuyor bizi yaşar gibi oluyoruz sorun burda
Amin aminnn canım valla korona riskini aldım çıktım dışarı bak ben de evde kötüyüm oh be dedim yağmur ferahlığı var gönlümüze de ferahlık gelsin hep inşallahAynen öyle. Allah güç kuvvet versin bizlere de
Amin inşallah canım.Amin aminnn canım valla korona riskini aldım çıktım dışarı bak ben de evde kötüyüm oh be dedim yağmur ferahlığı var gönlümüze de ferahlık gelsin hep inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?