- 23 Ocak 2016
- 35.344
- 51.211
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.361
Ben de beyin kanamasına çok inandırıyorum o an ayaktaysam hemen bir yere oturuyorumBir de kendimi bayılmaya öyle ikna ediyorum ki iyi bir şey yapacak olsam bu kadar ikna edemem kendimi
Niloya ya ne yapacağız böyle? Çok sıkıntılı hissediyorum kendimi.Ben de beyin kanamasına çok inandırıyorum o an ayaktaysam hemen bir yere oturuyorum
Sen ilacını uzun süredir kullanıyorsun istersen doktora danış belki iyi gelecek başka ilaç yahut dozuyla oynar bana şuan dozuyla oynama dedi zanax yahut tranko vermedi mi sana yanında böyle anlarda kullanmak içinNiloya ya ne yapacağız böyle? Çok sıkıntılı hissediyorum kendimi.
Aslında ilaç isterim ama o zaman da belirtiler biterse aldığım seasnslarda neyi düzelteceğim diye düşünüyorum. Yoksa ilacın dozunu ben de attırırım. Bizim ilaçlık sıkıntımız yok sadece düşünce sistemimiz yanlış çalışıyor. Onu düzeltmeye çalışıyorum ama çok zor.Sen ilacını uzun süredir kullanıyorsun istersen doktora danış belki iyi gelecek başka ilaç yahut dozuyla oynar bana şuan dozuyla oynama dedi zanax yahut tranko vermedi mi sana yanında böyle anlarda kullanmak için
Ben de öyle ne yapacağımı bilmiyorum bazen iyi hissediyorum bazen yine kafaya takıyorum çözüm bulamadım canım
Bi hoca videosu dolaşıyor internetlerde korkumdan gitmedim.Hocalarada güvenim kalmadı.Amin inşallah iyi oluruz.benimde gözlerim bulanık kafa bulanık iç daralmasından bıktım nediyim Allah büyüktür özge.sen gittinmi hocaya diyordun bi ara
Yok be aynı tas aynı hamam.Bi gün yutmadım velorini diye uyuyamadım ağrı vurdu kafama hastaneye giderken panik atağın gelme çabası benim onu istememem vsSen iyidin canım noldu yeniden mi nüksetti
Sen ne kullanıyodun citolesmiAslında ilaç isterim ama o zaman da belirtiler biterse aldığım seasnslarda neyi düzelteceğim diye düşünüyorum. Yoksa ilacın dozunu ben de attırırım. Bizim ilaçlık sıkıntımız yok sadece düşünce sistemimiz yanlış çalışıyor. Onu düzeltmeye çalışıyorum ama çok zor.
Evet canım 10mgSen ne kullanıyodun citolesmi
Evet gerçekten zor bugün yapmam gereken işler var nasıl yapıcam diye düşünüyorumAslında ilaç isterim ama o zaman da belirtiler biterse aldığım seasnslarda neyi düzelteceğim diye düşünüyorum. Yoksa ilacın dozunu ben de attırırım. Bizim ilaçlık sıkıntımız yok sadece düşünce sistemimiz yanlış çalışıyor. Onu düzeltmeye çalışıyorum ama çok zor.
O halsizlik bende de var. Bir türlü geçmiyor.Evet gerçekten zor bugün yapmam gereken işler var nasıl yapıcam diye düşünüyorumbi halsizlik var
Şuan pazara çıktım ama çok halsizlik var belki de sıcaklardan psikolojik de olabilir koronadan dolayı tedirginlik de varO halsizlik bende de var. Bir türlü geçmiyor.
Bende zaten bayılma korkusu var. Bir de maskeyle çıkınca olmadığım kadar kötü oluyorum. Sanki oksijen azalmış gibi hissediyorumŞuan pazara çıktım ama çok halsizlik var belki de sıcaklardan psikolojik de olabilir koronadan dolayı tedirginlik de var
Maskeyle nefes almak çok zor hele bu sıcakta bi ara öf çıkartıcam ne olacaksa olsun moduna geldim rahat nefes almak çok zor çalışanlara Allah kolaylık versinBende zaten bayılma korkusu var. Bir de maskeyle çıkınca olmadığım kadar kötü oluyorum. Sanki oksijen azalmış gibi hissediyorum
Kaygı giderici hepimiz kullandık sen antidepresan kullanıyor musunArkadaşlar bana kardiyoloji bu hapı verdi iç seni rahatlatacak iyi gelecek dedi. Aranızda bunu kullanan varmı iyi geliyormu
Bu tedavi edici değil ama iyi bir kaygı giderici aşırı kaygılı olduğum anlarda alıyorum korkmadan kullanabilirsin kas gevşetici özelliği varArkadaşlar bana kardiyoloji bu hapı verdi iç seni rahatlatacak iyi gelecek dedi. Aranızda bunu kullanan varmı iyi geliyormu
Yok canım hiç kullanmadım. Bunu kardiyoloji verdi panik atağım korkularım var diye tek bunu verdi.Kaygı giderici hepimiz kullandık sen antidepresan kullanıyor musun
Bugün daha yeni kullandım bişey farketmedi sanki. Onun için merak ettim ne zaman tesirli oluyor diyeBu tedavi edici değil ama iyi bir kaygı giderici aşırı kaygılı olduğum anlarda alıyorum korkmadan kullanabilirsin kas gevşetici özelliği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?