Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Niloya ya ne yapacağız böyle? Çok sıkıntılı hissediyorum kendimi.
Sen ilacını uzun süredir kullanıyorsun istersen doktora danış belki iyi gelecek başka ilaç yahut dozuyla oynar bana şuan dozuyla oynama dedi zanax yahut tranko vermedi mi sana yanında böyle anlarda kullanmak için

Ben de öyle ne yapacağımı bilmiyorum bazen iyi hissediyorum bazen yine kafaya takıyorum çözüm bulamadım canım

Aslında ilaç isterim ama o zaman da belirtiler biterse aldığım seasnslarda neyi düzelteceğim diye düşünüyorum. Yoksa ilacın dozunu ben de attırırım. Bizim ilaçlık sıkıntımız yok sadece düşünce sistemimiz yanlış çalışıyor. Onu düzeltmeye çalışıyorum ama çok zor.

Sen ne kullanıyodun citolesmi

Kızlar korkuyorum. Ne zmn biriyle görüşsem ya nefesim daralıo ya gogusum agrıo ya bayılcam korkuyorum ya bogazım sizede oluyormu?

Evet gerçekten zor bugün yapmam gereken işler var nasıl yapıcam diye düşünüyorum bi halsizlik var

Bende zaten bayılma korkusu var. Bir de maskeyle çıkınca olmadığım kadar kötü oluyorum. Sanki oksijen azalmış gibi hissediyorum
Maskeyle nefes almak çok zor hele bu sıcakta bi ara öf çıkartıcam ne olacaksa olsun moduna geldim rahat nefes almak çok zor çalışanlara Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…