Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Arkadaşlar aynı durumu bende yaşıyorum. Doktora gittim çarpıntım için holter takıldı kalpte sorum çıkmadı. Panik atak hastası olduğumu söyledi ilaç yazdı. Hafta sonu olduğu için alamadım. Ama çok zor bir durum. Göğüsün iman tahtası denilen yerde bi baskı geliyor o seni çok rahatsız ediyor. Sol kolumada sanki vuruyor kalp krizi geçirecem öleceğim diye çok korku basıyor bunlar çok kötü bi durum. Allah yardımcımız olsun. Duş bile zor alıyorum ölüm korkusu geliyor. İnanın çok zor geçiyor günlerimiz. Peki bu durumu aranızda ilaçlarla atlatan varmı

İlaçlarla azalıyor o durum korkmayın bişey olmaz Allahın izniyle kardiyolojide bişey çıkmadıysa psikolojik demek ki ben kendi kendime kolumu uyuşturmuştum kalp krizi geçiriyorum diyerek

Çok geçmiş olsun. Banada doktor vasoxen ilacı verdi, bugün daha yeni kullandım. İlacı kullandınızmı hiç. Rahatlatıyormu bilginiz varmı

Çok geçmiş olsun. Banada doktor vasoxen ilacı verdi, bugün daha yeni kullandım. İlacı kullandınızmı hiç. Rahatlatıyormu bilginiz varmı
Sağolun teşekkür ederim evet ilaç biraz rahatlatıyor ama psikiyatriye bir gidin anlatın derdinizi eğer kendi başınıza yenemeyeceğinizi düşünüyorsanız

Daha bugün içtim etkisini pek göremedim gibi. Yanı beynimde yine panik atak korkuları sürekli tekrarlıyor bişeye odamda olamıyorum inanın çok zor oluyor umarım bu ilaç sayesinde atlatırım

Alıntı C

Daha bugün içtim etkisini pek göremedim gibi. Yanı beynimde yine panik atak korkuları sürekli tekrarlıyor bişeye odamda olamıyorum inanın çok zor oluyor umarım bu ilaç sayesinde atlatırım

Alıntı C
Çiğdem o ilaç tek başına yetersiz.Bu tarz ilaçlarda ilk zamanlarda oluşan yan etkiyi azaltmak için sakinleştirici tarzda ilaç verilir(tranko,xanax,ativan vs) bi psikiyatriye görün derim.Zamanla iyileşeceksin.

Alıntı C
Ve bu ilaçların grip ilacı yada antibiyotik ilacı gibi hemen etki etmesini bekleme.İki aydan önce tam olarak ilacın etkisini göremiyorsun maalesef.Tam iyileşme sürecide 6.aydan itibaren başlıyor

Alıntı C
Ve vasoxen kalp ritmiyle alakalı bir ilaç.Senin sorunun psikiyatrik.Muhtemelen psikiyatri uzmanına göründüğünde bu ilacı kullandırmayı kesecek ve antidepresan tedavisine başlayacak.En kısa sürede psikiyarti uzmanına görünmeni öneririm

Özge'cim inşallah giderim bi ara. Buna ihtiyacım var. Kalp atışım oluyor ve en çokta korkularım var. Onuda bi atlatabilsem, tabi psikiyatrinin sayesinde olur. Sizinde oluyormu olduysa nasıl atlattın peki
Bende var cnm şöyle atlatiyorum bu beni öldürmeyecek diyorum çok kötü korkarsam EKG cektiriryorhm

Özge'cim inşallah giderim bi ara. Buna ihtiyacım var. Kalp atışım oluyor ve en çokta korkularım var. Onuda bi atlatabilsem, tabi psikiyatrinin sayesinde olur. Sizinde oluyormu olduysa nasıl atlattın peki
Ben psikiyatriye gitmiştim panikatak ilacıyla geçmişti kalbe takmıştım şimdi de farklı şeylere takıyorum

Git canım eğer kalbinde bişey yoksa psikiyatriye bide doktorum vitaminlerime baktırmamıda önerdi özellikle d vitamini eksikliği yapabiliyor dedi.

Olmazmı hiç ilaçlar sayesinde kaygıların azalıyor.Eğer panik atak hastası olduğunu beynine anlatabilir ve kabullenirsen tabi.Öteki türlü acillerden çıkmazsın

Ben de öyleyim. Gözlerim bir tuhaf görüyor gibi geliyor bana. Ya çok ilginç görmemi bile bozuyor bu panik atak
Göze bugün ben de taktım bayadır bende var gözümde bazen siyah bir çizgi oluşuyor sis duman gibi göz doktoruna gitmiştim sorun olacak bişey değil o dedi bugün yine farkettim oluyor taktım kafaya yine göz doktoruna gidicem nasipse

İnanın ben bile idare etmeye çalışıyorum. Sol göğsümün oralarına baskı oluyor korku basıyor öyle böyle dua okuyorum geçiştiriyorum bi şekilde. Ama Allah yardımcımız olsun zor yani
Bi zaman sonra da o geçiyor başka şeylere takıyor insan inşallah sizin öyle olmaz
Geçen ay belimden bacağıma vuran ağrı vardı sinir sıkışmasıydı herhalde fizik tedaviye gittim benlik bişey değil büyük ihtimal kas ağrısı dedi kas gevşetici iğne yazdı bir de kalp damar cerrahisine git istersen dedi ama o da temiz çıkar öyle duruyor dedi ben kafaya taktım dedim damar falan tıkandı herhalde bu ağrı gititm çok şükür temiz çıktı merdivenleri çıkarken soluk soluğa kalıyorum kesin damar tıkalı diye takmıştım sonra hergün 1 saat yürüyüş yaptım açıldı geçti kendiliğinden bacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…