Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bugün daha yeni kullandım bişey farketmedi sanki. Onun için merak ettim ne zaman tesirli oluyor diye
Aşırı korku atak anından 1 saat sonra başlıyor etki etmeye çok şükür o ilaçla kaç kez rahatlamışlığım var ama psikiyatriye de git canım ilaçla belki de kısa sürede atlatırsın ben bir dönem düşük dozlu ilaçla yenmiştim

Çiğdemcim merhaba ben de ayni dertten muzdaribim kalp krizi ve ölüm korkusu. Beni benden alıyor bu duygular. Nasıl rahatlıyorum kuşamına gelirsek öncelikle o atak durumunda ben diyorum ki daha önceden de bunu yaşamıştım ancak bir şey olmadı yüne geçecek. Kendimi buna inandırıyorum. Sonrasında 11er kez felak nas ve ayetel kürsi okuyorum iyi geliyor ben psikiyatri doktoruna gitmedim. Ancak kardiyoloji, Dahiliye, fizik, göğüs bunlara hep gittim bir şey çıkmadı sorunun psikolojik olduğu söylendi. 1 yaşına girecek bir kızım var emzirdiğim için ilaçta kullanamıyorum. Rabbim şifamızı versin

Canım kızını Allah bağışlasın, ama bu çok zor bu durum. Aklıma getirmemeye çalışıyorum oda pek mümkün olmuyor yinede. Bende psikiyatriye gitmedim özele çıkmak istiyorum oda maddi durumum iyi değil. Devlet hastaneside randevuyu 1 aya sallıyor. Yani napacağım inan bilmiyorum Allah yardımcımız olsun.

Devlet hastanesinde 1 ay sonraya veriyor ama arada Mhrs den sık sık kontrol edin iptal eden olduğunda sisteme düşüyor

Kızlar ben telefon.ekranından öZellikle siyah ekranlı uzun yazı okursam etrafa baktığımda birkaç saniye çizgi çizgi görüyorum normalmi

Sizin panik atak durumunuz nasıl oldu halâ devammı
İlacıma başlayalı 3 hafta oluyor bikaç gündür etki etmeye başladığını farkediyorum çok şükür ama tam etkisi 6 hafta diyor doktorlar anksiyete oluyor yine dışarı çıkıp geldiğim zaman yahut insanlarla görüştüğüm zaman korona korkusu ile nefes daralması yaşıyorum

Evet canım baya iyiydim ilacımı da bırakmıştım da korona korkusu ile yine nüksetti ilacıma geri döndüm
Ben de bi dönem kullandım yaygın anksiyete bozukluğu tanısıyla antidepresan.
Sonra azaltrak bıraktım kendim. Çok şükür daha iyiceyim. Vücut ağrılarım var lakin emziriyorum muhtemelen bişiyler bitti.
Bende de bişiy var bulamıyorlarsa hastalık gizleniyorsa dürtüsü geliyor arada sırada.

Olumlu düşünmenin çok faydasını gördüm hayata bakış açımı değiştirdim. Telkinler de çok önemli.

Sen gülün son paylaştığına gell hadi:))

Telkinlernderken kendi kendinizemi örnekler rica etsem

Yok canım o bana da geliyor ama bişey olsa tahlillerde çıkar bu akşam anneme geldim oturmaya da pek giremedim

Telkinlernderken kendi kendinizemi örnekler rica etsem
Evet kendi kendime. Zaten doktora gide gide insan kendi kendinin doktoru oluyor. Yani bi insan gripse her belirtide doktora taşınmamalı yapacakları belli onları yaparım iyileşmeyi beklerim.
Mesela sağlıklıyım her bir organım mükemmel çalışıyor.
Güvendeyim. Kızlarım eşim sevdiklerim sağlıklı vs gibi örnekler çoğaltılabilir.
Bir dönem 2. Çocuk için çok uğraştık mesela yaş da var. Ama umudu kaybetmedim. Sağlıklıyım doğurgan bir kadınım vs diyerek dolaştım:)
Çok şükür nasipmiş.
Düşünce yapısını ona göre şekillendirmek olumluya dönüştürmek gerekir. İleri boyutta rahatsızlıklar ayrı beyindeki dalgaların bozulması vs. Bu tarz durumlarda elbette tedavi şart. Gidiyorsun testler temiz kalpte bişiy yok. Bu durumda düşünce yapısını değiştirmek kesin işe yarar diye düşünüyorum.

Hm anladım ben kendi kendime pek yapamıyorum telkini aklıma gelmio o anlarda

Sadece panik atak olsa daha kolay depresyon anksiyete eşlik edince durum dahada zorlaşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…