Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Doğrudur canım o bendede öyle oluyor birden içime sıkıntı gelip zor nefes alıyorum kalp atışım birden hızlanıyor ölüm korkusu geliyor o an kötü oluyorum. Sonra bir kaç dk sonra biseylere odaklanmaya çalışmaya çalışıyorum bi şekilde geçiyor tabi yine başlıyor zor anlıyorum seni

Zaten bu tarz şeyleri anca başına gelenler anlayabiliyor aynen bi kaç dakika içerisinde geçiyor ama geçene kadar kafamda bin tilki dönüyor acaba yeniden olur mu nefessiz kalır mıyım diye düşünmeden edemiyorum

Benim bi kez nefesim kesilmişti sonra yine ya kesilirse diye taktım kafaya takıntı oldu defalarca kez kendi kendime nefesimi tutup nefes alamıyorum sanıyordum aynılarını yaşadım hiç korkma neyse ki o durum geçti çok şükür ama zaman zaman oluyor

Ay aynen sanki burnumdan aldıgım nefes yetmıyor gibi geliyor ama bdn içimdrn dışomdan sürekli tekrarlıyorum iyisin hiç bir seyin yok bak saglıgın yerinde turp gibisin diye..

İnşallah bende ki de geçici bir durumdur canım, zira bu şekilde her an bir şey olacak korkusuyla yaşamak zor

İnşallah bende ki de geçici bir durumdur canım, zira bu şekilde her an bir şey olacak korkusuyla yaşamak zor
Bende de var o her an bişey olacak korkusu kendim içindi şimdi 3 gündür kızım için her an bişey olacak korkusu karnım ağrıyor dedi durdu idrar yolu iltihabı dedi doktor dün götürdüm ama bugün karnım ağrıyor deyip duruyor yüreğim ağzıma geliyor kafamda kuruyorum ya kötü bişey varsa diye ultrason çektirmeden rahatlamıcam sanırım

Niloya cok düşünmemeye çalış Rabbim sen koru de hep sana emanet ettim de..

Çok geçmiş olsun canım. Tuvalete rahat çıkabiliyor mu? Belki kabız olmuştur. O da karın ağrısı yapar.

Çok geçmiş olsun canım. Tuvalete rahat çıkabiliyor mu? Belki kabız olmuştur. O da karın ağrısı yapar.
Sağol canım
Kabızlık var dün akşam tuvalete çıktı ama geçen verdikleri antibiyotik alerji yaptığı için 3 öğünden fazla kullanamadık yeterli dediler 3 öğün çocuk kaşındı durdu tam iltihap geçmemiş yine iltihap çıktı idrarda dünden beri kullanıyorum ilacı bugün de pek etki etmezse eski çocuk doktorumuza gidicem ultrasonla bakar belki

Rabbim şifa versin. Bol bol su içsin kuzucuk. Bir de kabızlık için elma suyu çok iyi. Şifa olsun inşallah.

Haklısın canım.
Size de oluyor mu mesela canınız hiç ama hiç iş yapmak istemiyor ama yapmak mecburiyetindesiniz benim kadar evin temizliğine dikkat eden insan bu kadar salsın şaşılacak şey ne oldum değil ne olacağım demek lazımmış gerçekten kızımın da benim de çok saçlarımız dökülüyor şu sıra süpürdüm sildim ne zor geldi iş yapmak bir de terasta güvercinler var abimin sağolsun balkon kapısından kuş tüyleri giriyor hep önceden bal dök yala tertemiz olurdu her yer şimdi zoraki yapıyorum

Niloyacım aynen dediğin gibiyim. Geçen hafta zorla temizlik yaptım tüm vücudum 2 gün ağırdı. Ben de çok temiz biriyim bu halim hoşuna gidiyor eşimin çünkü önceki halim çok titizmiş ona göre geçecek diye bekliyorum. Sürekli dua ediyorum izzet hocayı dinliyorum. İnanıyorum geçecek bir gün.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi bir şey değildir bi an evvel geçer Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…