- 13 Eylül 2020
- 78
- 37
- 18
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.481
Doğrudur canım o bendede öyle oluyor birden içime sıkıntı gelip zor nefes alıyorum kalp atışım birden hızlanıyor ölüm korkusu geliyor o an kötü oluyorum. Sonra bir kaç dk sonra biseylere odaklanmaya çalışmaya çalışıyorum bi şekilde geçiyor tabi yine başlıyor zor anlıyorum seniArkadaşlar merhaba. Sizin panikatak veya anksiyete durumlarınız nasıl geliyor? Benim az önce eşimle arabada gelirken sanki birden saniyelik nefesim kesildi gibi oldu. Çok kötü hissettim kendimihami böyle sanki nefesimi dengeleyemeyecekmişim gibi geldi, çok kötü bir şeydi. Yaşayanlarınız varsa beni çok iyi anlayacaktır. Çok iyiydim aslında böyle olunca birden kötü oldum şimdi taktım onu kafaya, kalp atışlarım şu an normal bilincim de yerinde sadece sanki burnumdan zor nefes alıyorum gibime geliyor
Zaten bu tarz şeyleri anca başına gelenler anlayabiliyorDoğrudur canım o bendede öyle oluyor birden içime sıkıntı gelip zor nefes alıyorum kalp atışım birden hızlanıyor ölüm korkusu geliyor o an kötü oluyorum. Sonra bir kaç dk sonra biseylere odaklanmaya çalışmaya çalışıyorum bi şekilde geçiyor tabi yine başlıyor zor anlıyorum seni
Benim bi kez nefesim kesilmişti sonra yine ya kesilirse diye taktım kafaya takıntı oldu defalarca kez kendi kendime nefesimi tutup nefes alamıyorum sanıyordum aynılarını yaşadım hiç korkma neyse ki o durum geçti çok şükür ama zaman zaman oluyorArkadaşlar merhaba. Sizin panikatak veya anksiyete durumlarınız nasıl geliyor? Benim az önce eşimle arabada gelirken sanki birden saniyelik nefesim kesildi gibi oldu. Çok kötü hissettim kendimihami böyle sanki nefesimi dengeleyemeyecekmişim gibi geldi, çok kötü bir şeydi. Yaşayanlarınız varsa beni çok iyi anlayacaktır. Çok iyiydim aslında böyle olunca birden kötü oldum şimdi taktım onu kafaya, kalp atışlarım şu an normal bilincim de yerinde sadece sanki burnumdan zor nefes alıyorum gibime geliyor
Ay aynen sanki burnumdan aldıgım nefes yetmıyor gibi geliyor ama bdn içimdrn dışomdan sürekli tekrarlıyorum iyisin hiç bir seyin yok bak saglıgın yerinde turp gibisin diye..Arkadaşlar merhaba. Sizin panikatak veya anksiyete durumlarınız nasıl geliyor? Benim az önce eşimle arabada gelirken sanki birden saniyelik nefesim kesildi gibi oldu. Çok kötü hissettim kendimihami böyle sanki nefesimi dengeleyemeyecekmişim gibi geldi, çok kötü bir şeydi. Yaşayanlarınız varsa beni çok iyi anlayacaktır. Çok iyiydim aslında böyle olunca birden kötü oldum şimdi taktım onu kafaya, kalp atışlarım şu an normal bilincim de yerinde sadece sanki burnumdan zor nefes alıyorum gibime geliyor
İnşallah bende ki de geçici bir durumdur canım, zira bu şekilde her an bir şey olacak korkusuyla yaşamak zorBenim bi kez nefesim kesilmişti sonra yine ya kesilirse diye taktım kafaya takıntı oldu defalarca kez kendi kendime nefesimi tutup nefes alamıyorum sanıyordum aynılarını yaşadım hiç korkma neyse ki o durum geçti çok şükür ama zaman zaman oluyor
Ben de kendimi çoğu zaman bu şekilde rahatlatıyorumAy aynen sanki burnumdan aldıgım nefes yetmıyor gibi geliyor ama bdn içimdrn dışomdan sürekli tekrarlıyorum iyisin hiç bir seyin yok bak saglıgın yerinde turp gibisin diye..
Bende de var o her an bişey olacak korkusu kendim içindi şimdi 3 gündür kızım için her an bişey olacak korkusu karnım ağrıyor dedi durdu idrar yolu iltihabı dedi doktor dün götürdüm ama bugün karnım ağrıyor deyip duruyor yüreğim ağzıma geliyor kafamda kuruyorum ya kötü bişey varsa diye ultrason çektirmeden rahatlamıcam sanırımİnşallah bende ki de geçici bir durumdur canım, zira bu şekilde her an bir şey olacak korkusuyla yaşamak zor
Niloya cok düşünmemeye çalış Rabbim sen koru de hep sana emanet ettim de..Bende de var o her an bişey olacak korkusu kendim içindi şimdi 3 gündür kızım için her an bişey olacak korkusu karnım ağrıyor dedi durdu idrar yolu iltihabı dedi doktor dün götürdüm ama bugün karnım ağrıyor deyip duruyor yüreğim ağzıma geliyor kafamda kuruyorum ya kötü bişey varsa diye ultrason çektirmeden rahatlamıcam sanırım
Diyorum da olumsuz düşünmekten halim kalmıyor bazenNiloya cok düşünmemeye çalış Rabbim sen koru de hep sana emanet ettim de..
Çok geçmiş olsun canım. Tuvalete rahat çıkabiliyor mu? Belki kabız olmuştur. O da karın ağrısı yapar.Bende de var o her an bişey olacak korkusu kendim içindi şimdi 3 gündür kızım için her an bişey olacak korkusu karnım ağrıyor dedi durdu idrar yolu iltihabı dedi doktor dün götürdüm ama bugün karnım ağrıyor deyip duruyor yüreğim ağzıma geliyor kafamda kuruyorum ya kötü bişey varsa diye ultrason çektirmeden rahatlamıcam sanırım
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım. Tuvalete rahat çıkabiliyor mu? Belki kabız olmuştur. O da karın ağrısı yapar.
Ah ahh aynenDiyorum da olumsuz düşünmekten halim kalmıyor bazen
Rabbim şifa versin. Bol bol su içsin kuzucuk. Bir de kabızlık için elma suyu çok iyi. Şifa olsun inşallah.Sağol canım
Kabızlık var dün akşam tuvalete çıktı ama geçen verdikleri antibiyotik alerji yaptığı için 3 öğünden fazla kullanamadık yeterli dediler 3 öğün çocuk kaşındı durdu tam iltihap geçmemiş yine iltihap çıktı idrarda dünden beri kullanıyorum ilacı bugün de pek etki etmezse eski çocuk doktorumuza gidicem ultrasonla bakar belki
Amin canım içirebilsem sorun değil de içirmek meseleRabbim şifa versin. Bol bol su içsin kuzucuk. Bir de kabızlık için elma suyu çok iyi. Şifa olsun inşallah.
Haklısın canım.Amin canım içirebilsem sorun değil de içirmek mesele
Size de oluyor mu mesela canınız hiç ama hiç iş yapmak istemiyor ama yapmak mecburiyetindesiniz benim kadar evin temizliğine dikkat eden insan bu kadar salsın şaşılacak şey ne oldum değil ne olacağım demek lazımmış gerçektenHaklısın canım.
Niloyacım aynen dediğin gibiyim. Geçen hafta zorla temizlik yaptım tüm vücudum 2 gün ağırdı. Ben de çok temiz biriyim bu halim hoşuna gidiyor eşimin çünkü önceki halim çok titizmiş ona göreSize de oluyor mu mesela canınız hiç ama hiç iş yapmak istemiyor ama yapmak mecburiyetindesiniz benim kadar evin temizliğine dikkat eden insan bu kadar salsın şaşılacak şey ne oldum değil ne olacağım demek lazımmış gerçektenkızımın da benim de çok saçlarımız dökülüyor şu sıra süpürdüm sildim ne zor geldi iş yapmak bir de terasta güvercinler var abimin sağolsun balkon kapısından kuş tüyleri giriyor hep önceden bal dök yala tertemiz olurdu her yer şimdi zoraki yapıyorum
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi bir şey değildir bi an evvel geçerBende de var o her an bişey olacak korkusu kendim içindi şimdi 3 gündür kızım için her an bişey olacak korkusu karnım ağrıyor dedi durdu idrar yolu iltihabı dedi doktor dün götürdüm ama bugün karnım ağrıyor deyip duruyor yüreğim ağzıma geliyor kafamda kuruyorum ya kötü bişey varsa diye ultrason çektirmeden rahatlamıcam sanırım
Sağol canım Allah razı olsun idrar yolu iltihabıCanım çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi bir şey değildir bi an evvel geçerRabbim Şafi isminin hürmetine şifa nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?