- 23 Ocak 2016
- 35.348
- 51.214
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.441
Benden sana başka tavsiye gelsin bebeğin küçükken bugünlerin kıymetini bil kızım 3 yaşında bugün anam ağları resmen büyüse biraz daha rahat ederim diyordum nerdeee küçükken bakmak ne kolaymış bugün çok zor bir gündü benim için her istediğini yaptırmaya çalışan bir kızım var hüngür hüngür ağladım bugünAynen. Bazen bana da oluyor. Hatta özellikle geceleri çok sık oluyor bu aramesela kızımı emzirmek için geceleri mecburen kalkıyorum, kalktıktan sonra uykuya çok zor dalıyorum. Uzun süre kendi kalp atışımın sesini dinliyorum. Bir de böyle benim şortumda ve sol mememin altında ağrı oluyor o an aklıma neler neler geliyor az çok tahmin edebilirsiniz
Kıyamam yaBenden sana başka tavsiye gelsin bebeğin küçükken bugünlerin kıymetini bil kızım 3 yaşında bugün anam ağları resmen büyüse biraz daha rahat ederim diyordum nerdeee küçükken bakmak ne kolaymış bugün çok zor bir gündü benim için her istediğini yaptırmaya çalışan bir kızım var hüngür hüngür ağladım bugün
Benim kızım da öyle. Gerçi tüm çocuklar öyle. Allah dayanma gücü versin hepimize.Benden sana başka tavsiye gelsin bebeğin küçükken bugünlerin kıymetini bil kızım 3 yaşında bugün anam ağları resmen büyüse biraz daha rahat ederim diyordum nerdeee küçükken bakmak ne kolaymış bugün çok zor bir gündü benim için her istediğini yaptırmaya çalışan bir kızım var hüngür hüngür ağladım bugün
Amin canım yarın anneme bırakcam belki biraz beni görmeyince bu kadar yapmaz sürekli benle olunca aksiliği de babasından çok bana yapıyorBenim kızım da öyle. Gerçi tüm çocuklar öyle. Allah dayanma gücü versin hepimize.
İyi diyelim iyi olalım canım sizler nasılsınız?Nasılsınız kızlar?
Amin canım biraz daha iyi misin burada hava kapalı güneşli olunca insan daha cıvıl cıvıl oluyor ama olsun sıcaktı baya havalarElhamdülillah niloya aynen Rabbim iyi etsin ruhende bedenen de..
Merhabalar. Havalar soğudu, kapandı ve ben de kapandım resmen. Çok kötü hissediyorum. Olmayacak şeyleri kafaya takmaya başladım yine. Ya söyleyse ya böyle olduysam falan. Dayanamıyorum anksiyete sıkıntısı bırakmıyor pesimibi süre buraya bakmamayi denedim ama o da iyi gelmedi
Ben nabayım çocuk durmuyor dün durmadı bugün de aynı bilsen nasıl sıkıntı çektiğimiBi iki gündür daha iyiyim ama bazen burnum tıkanıyor kemikde sorun var hemen korkuyorum nefes alamam diye ne bilim niloya
Burda da kapalıydı bu gün biraz güneş cıktı
Kurslarımı özledim
Çarşı pazarı özledim
Sarılmayı özledim
Sosyal hayatımı özledim
Misafirlik özledim
Dertlerin biri bitiyor biri başlıyor tam iyiyim diyorum bişey illaki çıkıyor dün de bugün de durmadığı için ağladımHay Allah yaa ya işte bak bana yani kır dizini otur yani coluk cocuk da yok hani saglıklarımızda yerinde ay ne bilim neden oluo nasıl düzelcez
Canım tüm çocuklar öyle şuan. Bir de biz ne kadar huzursuz olursak onlar da hissedip huzursuz oluyor. Kendi adıma kızım ne isterse yaptığım için çok daha fazlasını istemeye başladı ve ben zaten zor durumdayım iyice bunalıma giriyordum. Artık yapmamaya başladım. Sınır koyuyorum ona. Sen de öyle yap. Her istediğini yapma. Onlar şuan her şeyi anlıyor. Güzelce kendini ifade et kızına. Tabi ilk zamanlar daha çok ağlıyorlar ama daha sonra düzene girecektir inşallah. Niloyacım önce sen iyi ol ki kızın da iyi olsun.N Narinkimse canım senin çocuğun büyük hem öğretmensin bilgilisindir bu konuda ne yapıcam kızım sürekli her dediği olsun istiyor ağlıyor bağırıyor ne yapıcam 2 gündür çok aksileşti gezmekse gezmek parksa park her görevimizi yapmaya çalışıyoruz çok huy değiştirdi eski kızım gitti yerine bambaşka bir çocuk geldi
Ben de buraya bakınca kendimi iyi hisssdiyorum bak yalnız değilsin Sevilay diyorumMerhabalar. Havalar soğudu, kapandı ve ben de kapandım resmen. Çok kötü hissediyorum. Olmayacak şeyleri kafaya takmaya başladım yine. Ya söyleyse ya böyle olduysam falan. Dayanamıyorum anksiyete sıkıntısı bırakmıyor pesimibi süre buraya bakmamayi denedim ama o da iyi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?