Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kızlar paragraf bize hitap ediyor N Narinkimse dışarıda gelen atakla özellikle canım
Bir de canım şey soracağım sana tansiyonunun yükseliyor ya ne gibi belirtiler çıkıyor sende? Benim arada kafam bir tuhaf oluyor. Acaba panik atak mı tansiyon mu? Gerçi benim hep tansiyonum düşüktür ama yine emin olamadım. Tansiyonumun düşük olduğunu şuradan biliyorum evlenmeden evimizde vardı tansiyon aleti ordan bakardım 10 a 7 olurdu hep.

Tansiyonunun yükseldiğini anlıyor insan canım bende başımda basınç hissi oluyor ter boşalıyor annemde de şiddetli baş ağrısı oluyor yükseldiğini anlarsın zaten aşırı yükseldiyse şayet
Kitap da bu canım

Eklentiler

• Screenshot_20200923_172846.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 43
Çok sağol canım demek yine panik atak kandırıyor beni. Bu kitabı internetten çok gördüm. Almaya değer mi sence?

Çok sağol canım demek yine panik atak kandırıyor beni. Bu kitabı internetten çok gördüm. Almaya değer mi sence?
Ben terapistiye gittiğimde kitaplıktan görğdm aralardan biraz okuyunca çok beğendim okumak için aldım kitapyurdunda yorumlarına bakayım dedim böylesine bir kitabın keşfedilememesine çok şaşırıdm hiç yorum yoktu ama ben çok beğendim bence değer bana iyi gelen yanları oldu daha yarıdayım.
Tansiyon için de eğer için rahat etmiyorsa limon sık iç ben o çok yükselttiğim dönemde yine yükselecek korkusuyla her gün bir limon içmeye başlamıştım

Eşime dedim tansiyon aleti alacağız inşallah. Benim bir de düşüyor ya daha beter olmayayım. En iyisi her gün ölçmek. O kitaptan ben de sipariş versem en kısa zamanda.

Eşime dedim tansiyon aleti alacağız inşallah. Benim bir de düşüyor ya daha beter olmayayım. En iyisi her gün ölçmek. O kitaptan ben de sipariş versem en kısa zamanda.
Her gün ölçersen bu sefer takıntı yaparsın bilekten değil de koldan ölçen alırsan daha iyi bilekten olanlar yanılma payı var diyorlar

Her gün ölçersen bu sefer takıntı yaparsın bilekten değil de koldan ölçen alırsan daha iyi bilekten olanlar yanılma payı var diyorlar
Sağol canım öyle bakıp alalım o zaman. Yok her gün bakmam. Kendimi kötü hissettiğim zaman bakarım. Eğer normal çıkarsa bir daha bakmam.

Sakın alma cnm ölçmek daha panik yaptırıyor ben öyle mahvettim kendimi kizlar şimdi carpintim var deli gibi transko aldim

Sakın alma cnm ölçmek daha panik yaptırıyor ben öyle mahvettim kendimi kizlar şimdi carpintim var deli gibi transko aldim
Ama ya tansiyonum çıkıyorsa da ben anlamıyorsam canım çarpıntıdan korkma. Benim nabzım 268lere çıkıyordu. Derin nefes al burnundan bir kaç saniye tut sonra ağzından ver.

Cnm sağ ol bak bana dediki doktor sakin ölçme sadece tansiyon holteri taktir bende taktırdım bana dediki doktor sen tansiyon hastası değilsin panikle beraber zaten nabız ve tansiyon çıkıyor 2 puan

Cnm sağ ol bak bana dediki doktor sakin ölçme sadece tansiyon holteri taktir bende taktırdım bana dediki doktor sen tansiyon hastası değilsin panikle beraber zaten nabız ve tansiyon çıkıyor 2 puan
Doğru diyorsun canım. Panik her hastalığı öyle güzel taklit ediyor ki. Yaşamış gibi oluyoruz hepsini.

İşler şöyle dursun, yemek bile yapmak istemiyorum. O kadar yani niloya

İşler şöyle dursun, yemek bile yapmak istemiyorum. O kadar yani niloya

Kızlar bir topik açtım. Bundan sonra her gün kendimi motive etmek adına yaptıklarımi yazıcam. Mesela bu sabah çok zor kalktım ama kalkınca bir sürü is yaptım. Her gün yaptığım islerimi aktivitelerimi yazıcam belki faydası olur. Bazen saldikca salıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…