Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben iyiyim yeterince ilgilenmeye çalışıyorum parka götürmeye çalışıyorum evet dediğin gibi bikaç gündür dediklerini yapmamaya çalışıyorum daha çok ağlıyor avazı çıktığı kadar bağırıyor çok ağladığı zaman kıyamıyorum bugün neredeyse tüm gün ağladı sürekli benle olduğu için mi bu kadar yapıyor bilmiyorum anneme bırakıcam bikaç gün değişiklik olacak mı

Buraya girmek bana daha iyi geliyor bazı konularda gülüyorum falan koronayı da geçtim kızımın şu huysuzluğu geçsin böyle çok daha zormuş hayat

İnşAllah dediğin gibi olur ama bugün çileden çıktım dışarıdayız çantamdan tlfnu aldım konuşana kadar hatta konuşamadım bile tifla o an onun dediğini yapmam için nasıl ağladı ben yapmasam babası yapıyor babasıyla da tamam dediklerini yapmıcaz dedik bu sefer aşırı ağlıyor sussun da ne dediğiyse olsun diyorum ama sonuç iyi olmuyor demek ki yanlış yol çünkü 2 gündür abarttı ağlamayı

Yaşı çok küçük ama hisleri çok kuvvetli oluyor. Biz bir öyle bir böyle davranınca anlıyorlar durumu. Sen kararlı ol istediklerini yapma o düzelir.

Yaşı çok küçük ama hisleri çok kuvvetli oluyor. Biz bir öyle bir böyle davranınca anlıyorlar durumu. Sen kararlı ol istediklerini yapma o düzelir.
İnşAllah korona falan dinlemedim bugün 2 tane park gezdim yeterki böyle davranmasın diye terapistim demişti ki çocuk büyütmek mesleğimi yapmaktan daha zor demişti gerçekten de öyle

Bir de benim kızım sadece ağlamalarını bana yapar. Hatta birine söyleyince sen nazar almasın diye mi öyle diyorsun der bana. Cadılar biliyorlar kime söz geçirebileceklerini

Bir de benim kızım sadece ağlamalarını bana yapar. Hatta birine söyleyince sen nazar almasın diye mi öyle diyorsun der bana. Cadılar biliyorlar kime söz geçirebileceklerini
Aynı benim kızım işte ay ne uslu sessiz diyorlar bi yere gidince babasına bile yapmıyor bugün kapının önünde ağlarken görünce millet inanmıştıranneme geldim teyzesinin kediyle oynuyor 2 günde üzerimden tır geçmiş gibi

Aynen öyle. Okulda öğrenciler sözümü dinliyor kızım dinlemiyor düşün
İşte çocuklar başkasının sözünü dinliyorlar bizim dinlemiyorlar anneme bırakıp dışarı gidiyorum gelince bana nasıl iyi davranıyor oo ne özlemekler sürekli benle olduğu zaman bazen aşırı üzüyor annem diyor bana hiç öyle yapmıyor

Zor ya. Bir de koronadan başka çocuklarla oynatamıyorum benim kızımı. Derdi ben oluyorum haliyle geçecek bu günler de inşallah. Okul disiplin sağlıyor çocuklarda. Korona bitsin ilk işim kızımı anasınıfına yazdırmak olacak.

Benim annem de öyle söylüyor. Ona öyle davranmıyor.

Bugün korona falan dinlemedim belki iyi gelir diye 2 park gezdik biri kumlu biri kumsuz

Bu ay daha terapiye gitmedim sadece panikatak anksiyete için değil insan sıkıntılı olduğu zamanları da anlatınca rahatlıyor çünkü bir tek seni terapistin anlıyor dinliyor sonra o anlatıyor farklı bakış açıları sunuyor aslında çocukları büyütürken de destek alabileceğimiz uzmanlar olsa mesela biz kızım doğduktan sonra 6 7 ay çocuk doktoruna gitmiştik her ay gittiğimiz kontrollerde neler yapmalıyız ne ne değildir gibi çocuğumuzun bakımıyla ilgili birçok şey öğrenmiştik beslenmesi kakası gelişimi ile ilgili hem kontrol edip hem de bizi bilgilendirmişti. Şimdi de aslında zorlandığımız konularla ilgili nasıl destek alabiliriz. Bu ay bununla ilgili kitaplar almayı düşünüyorum. Sosyal medyada da birçok uzman anne var akademisyenanne emzirtenanne bilmemneanne herkes bilgi sahibi maşallah

Arkadaşlar merhaba. Sizin panikatak veya anksiyete durumlarınız nasıl geliyor? Benim az önce eşimle arabada gelirken sanki birden saniyelik nefesim kesildi gibi oldu. Çok kötü hissettim kendimi hami böyle sanki nefesimi dengeleyemeyecekmişim gibi geldi, çok kötü bir şeydi. Yaşayanlarınız varsa beni çok iyi anlayacaktır. Çok iyiydim aslında böyle olunca birden kötü oldum şimdi taktım onu kafaya, kalp atışlarım şu an normal bilincim de yerinde sadece sanki burnumdan zor nefes alıyorum gibime geliyor

Hiç korkma hepimize olan şeyler bunlar. Anksiyete maalesef yakamızı bırakmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…