- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.541
Haberleri izlrmeiyorum yıllardır...Evet kesinlikle haberler cok etkiliyor dun bir haber izledim çocuğun biri intihar etmiş not bırakmış kendime gelemedim halaneden bu kadar takılıyoruz anlamıyorum ya. Kitap tavsiyeniz için teşekkür ederim inşallah iyi oluruz
Aslında doğru olan izlemek mi, izlememek mi gerçekten bende bilmiyorum. Üstüne gitmek ne kadar doğru olur ne kadar iyi gelir. psikiyatri doktorum bana demişti ilacı biraz kullan sonra korkularının üstüne gideceğiz diye ben ondan bile korktum ama nereye kadar kaçacağız ki ??Haberleri izlrmeiyorum yıllardır...
Evet ben gidemiyorum üztüne o yüzden kaçıyorum ama gücü bulamıyorumAslında doğru olan izlemek mi, izlememek mi gerçekten bende bilmiyorum. Üstüne gitmek ne kadar doğru olur ne kadar iyi gelir. psikiyatri doktorum bana demişti ilacı biraz kullan sonra korkularının üstüne gideceğiz diye ben ondan bile korktum ama nereye kadar kaçacağız ki ??
35 oldum sanırım pik noktasındayımArkadaşlar yaşlarınızı bilmiyorum ama yetişkinlik döneminde bu sıkıntılar %90 bitiyormuş bunu bana doktorum söylemişti. Yetişkinlik döneminden kastı 30 dan sonrası
Anlatma canım Allah korusun ben de etkisinden çıkamıyorum o yüzden ülkedeki gündem ekonomi ve siyaset dışında izlemiyorum. Sen de izleme olumlu düşünmenin çok etkisi var. Kitap için rica ederim ne demek dışarı çıkıp gezme ile ilgili de temas ettiği çok güzel cümleler var çok beğendim okuyorum şuanEvet kesinlikle haberler cok etkiliyor dun bir haber izledim çocuğun biri intihar etmiş not bırakmış kendime gelemedim halaneden bu kadar takılıyoruz anlamıyorum ya. Kitap tavsiyeniz için teşekkür ederim inşallah iyi oluruz
31 olucam ben kasımda inşallah geçer giderArkadaşlar yaşlarınızı bilmiyorum ama yetişkinlik döneminde bu sıkıntılar %90 bitiyormuş bunu bana doktorum söylemişti. Yetişkinlik döneminden kastı 30 dan sonrası
Üzerine gitmek de kolay değil mesela asansör fobim hele cam değilse tamam bindiğimde o kapı açılana kadar kalbim var ya yazlıktaki o kadar küçük ki 3 kişi anca sığıyor kutu gibi kendi başıma asla binemiyorum üzerine de gidemiyorum binemem ona açıkçası çünkü çok küçük merdivenleri çıkıyorum hep 4 katEvet ben gidemiyorum üztüne o yüzden kaçıyorum ama gücü bulamıyorum
Belki de bu kaçmalar bizi cok yıpratıyor. Ben İbrahim bilgeni cok dinliyorum YouTube dan muhteşem bir psikoloğ. “Düşüncelerimden korkuyorum” videosunu izlemenizi tavsiye ederim.Evet ben gidemiyorum üztüne o yüzden kaçıyorum ama gücü bulamıyorum
Ekran görüntüsü atsanız ne kadar sevinirimAnlatma canım Allah korusun ben de etkisinden çıkamıyorum o yüzden ülkedeki gündem ekonomi ve siyaset dışında izlemiyorum. Sen de izleme olumlu düşünmenin çok etkisi var. Kitap için rica ederim ne demek dışarı çıkıp gezme ile ilgili de temas ettiği çok güzel cümleler var çok beğendim okuyorum şuan
Bu yaşadığınız probleme dışardan bakan biriyim ama benimde cok takıntılarım oldu 1.kattaki balkondan bile kendimi atmaktan deli gibi korktugum zamanlarım oldu. En cok sevdiğim denizden bile deli gibi korktuğum zamanlarım oldu. Benim tek yaptığım bunun üstüne gittim yuksege çıktım inadına, inadına denize girdim ha yine tedirgin oluyorum ama en azından kalbim ağzımda atmıyor eskisi gibi. Birebir denemiş biri olarak konuşuyorumÜzerine gitmek de kolay değil mesela asansör fobim hele cam değilse tamam bindiğimde o kapı açılana kadar kalbim var ya yazlıktaki o kadar küçük ki 3 kişi anca sığıyor kutu gibi kendi başıma asla binemiyorum üzerine de gidemiyorum binemem ona açıkçası çünkü çok küçük merdivenleri çıkıyorum hep 4 kat
Tam hatırlamıyorum o sayfaları ama geçen burda bi arkadaşa attığım sayfayı atayım o da dışarı çıkma korkusu yaşıyor bende de vardı bir dönem geçtiği için o sayfalar üzerinde çok durmadımEkran görüntüsü atsanız ne kadar sevinirim ❤❤
Onun da bir kitabı var onu da okumuştumBelki de bu kaçmalar bizi cok yıpratıyor. Ben İbrahim bilgeni cok dinliyorum YouTube dan muhteşem bir psikoloğ. “Düşüncelerimden korkuyorum” videosunu izlemenizi tavsiye ederim.
Uçak karayolundan daha güvenli öyle düşün kitapta dün akşam okudum uçak yolculuğu ile de yazmış yazarİbrahim bilgeni dinlerim çok faydalı...
Yahu nasıl gidiyorsunuz üstüne ben uçakda nasıl gitcem
Bu kitapta anksiyete okb den bahsediyor muTam hatırlamıyorum o sayfaları ama geçen burda bi arkadaşa attığım sayfayı atayım o da dışarı çıkma korkusu yaşıyor bende de vardı bir dönem geçtiği için o sayfalar üzerinde çok durmadım
Surekli uçak yolculuğu yaparakİbrahim bilgeni dinlerim çok faydalı...
Yahu nasıl gidiyorsunuz üstüne ben uçakda nasıl gitcem
OKB den bahsetmiyor panikatak ve anksiyete üzerineBu kitapta anksiyete okb den bahsediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?