Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Haberleri izlrmeiyorum yıllardır...
Aslında doğru olan izlemek mi, izlememek mi gerçekten bende bilmiyorum. Üstüne gitmek ne kadar doğru olur ne kadar iyi gelir. psikiyatri doktorum bana demişti ilacı biraz kullan sonra korkularının üstüne gideceğiz diye ben ondan bile korktum ama nereye kadar kaçacağız ki ??

Arkadaşlar yaşlarınızı bilmiyorum ama yetişkinlik döneminde bu sıkıntılar %90 bitiyormuş bunu bana doktorum söylemişti. Yetişkinlik döneminden kastı 30 dan sonrası

Evet ben gidemiyorum üztüne o yüzden kaçıyorum ama gücü bulamıyorum

Anlatma canım Allah korusun ben de etkisinden çıkamıyorum o yüzden ülkedeki gündem ekonomi ve siyaset dışında izlemiyorum. Sen de izleme olumlu düşünmenin çok etkisi var. Kitap için rica ederim ne demek dışarı çıkıp gezme ile ilgili de temas ettiği çok güzel cümleler var çok beğendim okuyorum şuan

Üzerine gitmek de kolay değil mesela asansör fobim hele cam değilse tamam bindiğimde o kapı açılana kadar kalbim var ya yazlıktaki o kadar küçük ki 3 kişi anca sığıyor kutu gibi kendi başıma asla binemiyorum üzerine de gidemiyorum binemem ona açıkçası çünkü çok küçük merdivenleri çıkıyorum hep 4 kat

Belki de bu kaçmalar bizi cok yıpratıyor. Ben İbrahim bilgeni cok dinliyorum YouTube dan muhteşem bir psikoloğ. “Düşüncelerimden korkuyorum” videosunu izlemenizi tavsiye ederim.

Ekran görüntüsü atsanız ne kadar sevinirim

Bu yaşadığınız probleme dışardan bakan biriyim ama benimde cok takıntılarım oldu 1.kattaki balkondan bile kendimi atmaktan deli gibi korktugum zamanlarım oldu. En cok sevdiğim denizden bile deli gibi korktuğum zamanlarım oldu. Benim tek yaptığım bunun üstüne gittim yuksege çıktım inadına, inadına denize girdim ha yine tedirgin oluyorum ama en azından kalbim ağzımda atmıyor eskisi gibi. Birebir denemiş biri olarak konuşuyorum

Ekran görüntüsü atsanız ne kadar sevinirim ❤❤
Tam hatırlamıyorum o sayfaları ama geçen burda bi arkadaşa attığım sayfayı atayım o da dışarı çıkma korkusu yaşıyor bende de vardı bir dönem geçtiği için o sayfalar üzerinde çok durmadım

Eklentiler

• IMG_20200923_163533.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20200923_162334.webp
    42 KB · Görüntüleme: 48
İbrahim bilgeni dinlerim çok faydalı...

Yahu nasıl gidiyorsunuz üstüne ben uçakda nasıl gitcem
Uçak karayolundan daha güvenli öyle düşün kitapta dün akşam okudum uçak yolculuğu ile de yazmış yazar nereye gideceksin uçakla benim çok yakın bir akrabam Singapur ve çevresindeki ülkeleri gezmeye gitti kendisinde de panikatak var korkuyordu ve yanına atağı önleyecek bir ilaç yazdırdı bir doktora noldu biliyor musun ilacı içme gereği bile duymamış hiç korkulacak gibi değilmiş demişti üstelik kaç saat de uçakta kaldı sen düşün

Çok güzel 2 sayfa daha...

Eklentiler

• IMG_20200927_164444.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20200927_164421.webp
    59 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…