- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.621
Evet dün gece yatağa yattığımda durduk yerde sol koluma ağrı girdi takmamaya çalıştım bir de şu sıra Özgü Namal'ın eşi kalp krizinden ölmüş onu okudum ve ben de yine birden ölmekten korkmaya başladım sizdeki boyun fıtığı da kola ağrı yapar ama göğüse kadar inmez bildiğim kadarıyla boyun fıtığınızdan kaynaklı kol ağrısı olur ne dedi doktorunuz?Merhaba arkadaşlar
Bir gün gündüz sol göğsüme ara ara ağrı girmeye başladı ben onu kafaya taktım kalpte birşey var diye gece tam yattım birden nefes alamamaya başladım kaltım eşime ben iyi değilim dememle bütün vücudum uyuştu titremeye başladım acile gittik ekg çekildi tahlil yapıldı birşey çıkmadı sonra 1 ay içinde gün aşırı nerdese aynı şekilde acillik oldum o 1 ay içinde 2 kalp doktoru 1 dahiliye ve 1 nöroloji doktoruna gittim kalp doktorlarında biriey çıkmadı nörolojide boyun fıtığı çıktı birşey çıkmamasına rağmen sırtım kalbim sol kolum sürekli ağrıyor ben kalp krizi geçirip ölmekten çok korkuyorum her an ölecekmişim gibi ölümü bekliyorum her gün her geçen dk ölümü bekliyorum annem ben 6 aylıkken ölmüş 1 yaşına yeni girmiş bir bebeğim var aynılarını evladımın yaşamasından korkuyorum benim gibi olanlar sizinde birşey çıkmamasına rağmen kalbiniz kolunuz ağrıyor mu?
Canım merhabalar. Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Benim de 1 yaşına yeni girmiş bir kızım var. Aynı şeyleri düşünüyoruz. Bunları yaşarken hep yalnız olduğumu sanırdım, şimdi bakıyorum ki benim gibi olan bir sürü kişi varmış. Benim de gitmediğim doktor kalmadı şükür Allah’a bir şey çıkmadı. Ama benim ağrılarım dinmedi. Yalnız işin tuhaf tarafı hiç sağ tarafım ağrımıyor hep sol yanım. Sol koltuk altım, sol kolum veya göğsümün sol tarafı. Mesela sana bu mesajı yazarken de ağrı girdi. Kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorumMerhaba arkadaşlar
Bir gün gündüz sol göğsüme ara ara ağrı girmeye başladı ben onu kafaya taktım kalpte birşey var diye gece tam yattım birden nefes alamamaya başladım kaltım eşime ben iyi değilim dememle bütün vücudum uyuştu titremeye başladım acile gittik ekg çekildi tahlil yapıldı birşey çıkmadı sonra 1 ay içinde gün aşırı nerdese aynı şekilde acillik oldum o 1 ay içinde 2 kalp doktoru 1 dahiliye ve 1 nöroloji doktoruna gittim kalp doktorlarında biriey çıkmadı nörolojide boyun fıtığı çıktı birşey çıkmamasına rağmen sırtım kalbim sol kolum sürekli ağrıyor ben kalp krizi geçirip ölmekten çok korkuyorum her an ölecekmişim gibi ölümü bekliyorum her gün her geçen dk ölümü bekliyorum annem ben 6 aylıkken ölmüş 1 yaşına yeni girmiş bir bebeğim var aynılarını evladımın yaşamasından korkuyorum benim gibi olanlar sizinde birşey çıkmamasına rağmen kalbiniz kolunuz ağrıyor mu?
Ahh canım özgü Namal’ın mevzusunu okuyunca ben de çok kötü oldum. Bazen tüm sosyal medya hesaplarımı kapatmayı düşünmüyor değilimEvet dün gece yatağa yattığımda durduk yerde sol koluma ağrı girdi takmamaya çalıştım bir de şu sıra Özgü Namal'ın eşi kalp krizinden ölmüş onu okudum ve ben de yine birden ölmekten korkmaya başladım sizdeki boyun fıtığı da kola ağrı yapar ama göğüse kadar inmez bildiğim kadarıyla boyun fıtığınızdan kaynaklı kol ağrısı olur ne dedi doktorunuz?
Bir de annenizi küçük yaşta kaybettiğiniz, aynı durumu yaşamaktan korktuğunuz için düşünceleriniz etkileniyor ve muhtemelen vücudunuz tepki veriyor vücudunuzun uyuşup titremeye başlaması da panikatağa benziyor tahlilleriniz de temiz çıkmış çünkü eğer devam ederse bu şekilde psikiyatriye gidin ilaç kullandığım halde haberi duyduktan sonra dünden beri her an ölecekmişim hissi oluştu yalnız değilsiniz birçoğumuz bu duyguyu yaşıyorannenize de Allah'tan rahmet diliyorum.
Boyun fıtığı için doktor bu kadar ağır ne yaptında dedi fıtık oluştu dedi çok korkuyorum inanılmaz derecede hayatla bağım koptu resmen ölmeyi bekliyorum heran psikatriye gittim 2 haftadır ilaç kullanıyorum ama ben çok mutsuzum hiçbirşeyden mutlu olmuyorum birşey çıkmamasına rağmen neden ağrıyor kesin kalp krizi geçircem ölcem diyorumEvet dün gece yatağa yattığımda durduk yerde sol koluma ağrı girdi takmamaya çalıştım bir de şu sıra Özgü Namal'ın eşi kalp krizinden ölmüş onu okudum ve ben de yine birden ölmekten korkmaya başladım sizdeki boyun fıtığı da kola ağrı yapar ama göğüse kadar inmez bildiğim kadarıyla boyun fıtığınızdan kaynaklı kol ağrısı olur ne dedi doktorunuz?
Bir de annenizi küçük yaşta kaybettiğiniz, aynı durumu yaşamaktan korktuğunuz için düşünceleriniz etkileniyor ve muhtemelen vücudunuz tepki veriyor vücudunuzun uyuşup titremeye başlaması da panikatağa benziyor tahlilleriniz de temiz çıkmış çünkü eğer devam ederse bu şekilde psikiyatriye gidin ilaç kullandığım halde haberi duyduktan sonra dünden beri her an ölecekmişim hissi oluştu yalnız değilsiniz birçoğumuz bu duyguyu yaşıyorannenize de Allah'tan rahmet diliyorum.
Bende aynı şekilde kaç gece eşime ağladım ben ölcem diye eşimin götürmediği doktor kalmadı benimde herşeyim temiz ama hep sol tarafımda ağrı birşey olmamasına rağmen neden ağrıyor baxen malum oluyor evet ben ölcem benim yaşadıklarımı çpcuğum yaşıcak annesiz kalcak diyorum üvey annem var eşim evlencek deyip koskançlık krizine giriyorum benim evimde bi başkası yaşayacak diyorumCanım merhabalar. Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Benim de 1 yaşına yeni girmiş bir kızım var. Aynı şeyleri düşünüyoruz. Bunları yaşarken hep yalnız olduğumu sanırdım, şimdi bakıyorum ki benim gibi olan bir sürü kişi varmış. Benim de gitmediğim doktor kalmadı şükür Allah’a bir şey çıkmadı. Ama benim ağrılarım dinmedi. Yalnız işin tuhaf tarafı hiç sağ tarafım ağrımıyor hep sol yanım. Sol koltuk altım, sol kolum veya göğsümün sol tarafı. Mesela sana bu mesajı yazarken de ağrı girdi. Kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum
Bu sefer arkadaşlar söylüyor illa duyuluyor eş dost komşu söylüyor sosyal medyadan da değil kiAhh canım özgü Namal’ın mevzusunu okuyunca ben de çok kötü oldum. Bazen tüm sosyal medya hesaplarımı kapatmayı düşünmüyor değilim
Ben de bu aralar kesin ölücem diyorum iki gün önce çok iyiydim dün bugün yine kötüyümBoyun fıtığı için doktor bu kadar ağır ne yaptında dedi fıtık oluştu dedi çok korkuyorum inanılmaz derecede hayatla bağım koptu resmen ölmeyi bekliyorum heran psikatriye gittim 2 haftadır ilaç kullanıyorum ama ben çok mutsuzum hiçbirşeyden mutlu olmuyorum birşey çıkmamasına rağmen neden ağrıyor kesin kalp krizi geçircem ölcem diyorum
İlacının etki etmesi 6 haftayı buluyor inşallah fayda eder ben de ara ara iyi oluyorum sonra yine kötü bir yol bulamadım artık terapiyse terapi her yolu denedim ama senin sol tarafındaki ağrı fıtıktandır kalpten değil çünkü kalp temiz çıkmış fıtık da kola ağrı yapar ondandır fizik tedavi alsaydın vermedi mi doktor?Bende aynı şekilde kaç gece eşime ağladım ben ölcem diye eşimin götürmediği doktor kalmadı benimde herşeyim temiz ama hep sol tarafımda ağrı birşey olmamasına rağmen neden ağrıyor baxen malum oluyor evet ben ölcem benim yaşadıklarımı çpcuğum yaşıcak annesiz kalcak diyorum üvey annem var eşim evlencek deyip koskançlık krizine giriyorum benim evimde bi başkası yaşayacak diyorum
Belli bir nedenİ olmuyor o ağrılarIn mesela benim bütün kafaya taktığım bir şey yok ama sabahtan beri sol tarağıma ağrılar giriyor. Sırtımda sol kürek kemiğinin oraya ve sol mememin üstüne. Havalardandır diyorum ama bazen de acaba demiyor değilimBende aynı şekilde kaç gece eşime ağladım ben ölcem diye eşimin götürmediği doktor kalmadı benimde herşeyim temiz ama hep sol tarafımda ağrı birşey olmamasına rağmen neden ağrıyor baxen malum oluyor evet ben ölcem benim yaşadıklarımı çpcuğum yaşıcak annesiz kalcak diyorum üvey annem var eşim evlencek deyip koskançlık krizine giriyorum benim evimde bi başkası yaşayacak diyorum
O konuda haklısın canım. Çok ince fikirliyiz ondan Kaybediyoruz hepBu sefer arkadaşlar söylüyor illa duyuluyor eş dost komşu söylüyor sosyal medyadan da değil ki
1 hafta sonra kontrole çağırdı gidemedim kendimi hiç iyi hissetmiyordum o gün sürekli uyudum citoles ve redepra verdi psikayatrisİlacının etki etmesi 6 haftayı buluyor inşallah fayda eder ben de ara ara iyi oluyorum sonra yine kötü bir yol bulamadım artık terapiyse terapi her yolu denedim ama senin sol tarafındaki ağrı fıtıktandır kalpten değil çünkü kalp temiz çıkmış fıtık da kola ağrı yapar ondandır fizik tedavi alsaydın vermedi mi doktor?
Evet allahın emri ama o düşünce bitiriyor insanı gülen insanları görünce ben niye onlar gibi olamıyorum deyip kahroluyorum benimde öyle sol tarafımda ne varsa ağrıyor sol göğsüm koltuk altum omzum kolum sol sırt tarafım acıyor gibi ağrıyor ağrıdıkça korkum daha çok büyüyorBelli bir nedenİ olmuyor o ağrılarIn mesela benim bütün kafaya taktığım bir şey yok ama sabahtan beri sol tarağıma ağrılar giriyor. Sırtımda sol kürek kemiğinin oraya ve sol mememin üstüne. Havalardandır diyorum ama bazen de acaba demiyor değilimAllahım şifamızı versin, ölüm Allah’ın emri her an bu düşünceyle yaşamak zor. Bir daha tirilyon da versek geri getiremeyeceğimiz şu zamanlarımızı neler düşünerek heba ediyoruz. Çok kızıyorum kendime bazen...
Temiz evet genede inanmıyorum onlara bulumduğum yerde devlet özel hastahanesi kalmadı kalp doktoru hepsini gezdim başka şehirdeki kalp doktorlarına kadar gitmeyi düşünüyorum ağrıdan o derece oldum resmen baxen hastahanenin önünde bekleseyim geliyor kriz anında müdahale etsinler diye acillerden çıkmadığım zaman her gidişimde ekg kalple alakalı kan testleri yapılıyordu temiz çıkıyordu doktorlar psikolojik diyor psikolojik sürekli mi ağrı yaparİlacının etki etmesi 6 haftayı buluyor inşallah fayda eder ben de ara ara iyi oluyorum sonra yine kötü bir yol bulamadım artık terapiyse terapi her yolu denedim ama senin sol tarafındaki ağrı fıtıktandır kalpten değil çünkü kalp temiz çıkmış fıtık da kola ağrı yapar ondandır fizik tedavi alsaydın vermedi mi doktor?
Redepra uyku yapıyordur o bildiğim kadarıyla uyku yapan bir ilaç ve gece yatmadan evvel alınıyor değil mi?1 hafta sonra kontrole çağırdı gidemedim kendimi hiç iyi hissetmiyordum o gün sürekli uyudum citoles ve redepra verdi psikayatris
Maalesef psikolojik ağrı yapıyor düşünceyle alakalı işte ben düşünerek kolumu uyuşturduğumu abime çabul hastaneye sür arabayı dediğimi bilirim bildiğin kolum uyuşmuştu ama boyun fıtığı da ağrı yapar onu söyliyim omuz kol ağrır ablamda var boyun fıtığı ve kolu ağrıyor hepTemiz evet genede inanmıyorum onlara bulumduğum yerde devlet özel hastahanesi kalmadı kalp doktoru hepsini gezdim başka şehirdeki kalp doktorlarına kadar gitmeyi düşünüyorum ağrıdan o derece oldum resmen baxen hastahanenin önünde bekleseyim geliyor kriz anında müdahale etsinler diye acillerden çıkmadığım zaman her gidişimde ekg kalple alakalı kan testleri yapılıyordu temiz çıkıyordu doktorlar psikolojik diyor psikolojik sürekli mi ağrı yapar
Temiz evet genede inanmıyorum onlara bulumduğum yerde devlet özel hastahanesi kalmadı kalp doktoru hepsini gezdim başka şehirdeki kalp doktorlarına kadar gitmeyi düşünüyorum ağrıdan o derece oldum resmen baxen hastahanenin önünde bekleseyim geliyor kriz anında müdahale etsinler diye acillerden çıkmadığım zaman her gidişimde ekg kalple alakalı kan testleri yapılıyordu temiz çıkıyordu doktorlar psikolojik diyor psikolojik sürekli mi ağrı yapar
Ah canım seni ancak senin gibi olanlar anlar ve seni çok iyi anlıyorumEvet allahın emri ama o düşünce bitiriyor insanı gülen insanları görünce ben niye onlar gibi olamıyorum deyip kahroluyorum benimde öyle sol tarafımda ne varsa ağrıyor sol göğsüm koltuk altum omzum kolum sol sırt tarafım acıyor gibi ağrıyor ağrıdıkça korkum daha çok büyüyor
Ben de bu ara taktım kafaya kafamda bi uğultu gibi tuhaf sesler var nörolojiye gidip bi emar çektirsem rahatlıcam biri bitiyor biri başlıyorAh canım seni ancak senin gibi olanlar anlar ve seni çok iyi anlıyorumAllah’ın izniyle bu günler de geçsin gitsin bunları da gülerek hatırlayalım
Evet canım uyku yapıyor akşamları içiyorum doktorum öyle söylediRedepra uyku yapıyordur o bildiğim kadarıyla uyku yapan bir ilaç ve gece yatmadan evvel alınıyor değil mi?
Ama benim beynim fıtıktan değil diyor hep bi korku içindeyimMaalesef psikolojik ağrı yapıyor düşünceyle alakalı işte ben düşünerek kolumu uyuşturduğumu abime çabul hastaneye sür arabayı dediğimi bilirim bildiğin kolum uyuşmuştu ama boyun fıtığı da ağrı yapar onu söyliyim omuz kol ağrır ablamda var boyun fıtığı ve kolu ağrıyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?