Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Niloya işteyken yoğun oluyorum bakamiyorum dönüşümlü çalışma var bugün evdeydim ama bir halim gitti paçavra gibi oldum yuruyemiycektim kayınvalidem okudu açıldım biraz şimdi tamamen psikolojik usutmekde değil anlıyorum kendimi sanki öldüm ölecegim

Yok hayır ertesi gün yapmıyor saat 10da içiyorum içtikten 2 gün sonra uyuyorum sabah 10da kalkıyorum 10 saat uyuyorum yani
Cnm bende her an var ölüm korkusu nabzın 180 kere bile vurdu rahat olmamiz lazım bak demin öyle halim gittiki çaput gibi oldum derler bizim oralarda ama şimdi açıldım kendimizi korkutuyoruz

Bi ara bu şekilde bende de halsizlik oldu bak kendini iyi hissetmen için evde C vitamini yap mandalina çıktı o yoksa bile limonu sık bir bardak suya kat varsa mandalina da sık her gün iç ben her gün limonlu su içtim halsziliğim geçti hatta d vitamini almıştım halsziliğim için şuan gerek kalmadı kullanmama enerji için C vitamini diyorlar ya nazara da çok inanırım insan çok kötü oluyor 7 Ayetel Kürsi oku kendine o da iyi geliyor rahatlatıyor panik de olabilir yorgunluk da olabilir canım hemen korkma

D vit 77 çıktı ama doktora yorumlatmadim ama Aralık'ta bir değerdi.kotu.kotu rüyalar görüyorum çok etkileniyorum Niloya sağ ol desteğin için cnm sen napiyosun ama şimdi bir transko alicam

D vit 77 çıktı ama doktora yorumlatmadim ama Aralık'ta bir değerdi.kotu.kotu rüyalar görüyorum çok etkileniyorum Niloya sağ ol desteğin için cnm sen napiyosun ama şimdi bir transko alicam
Rüyalarını yorma canım bazen görüyoruz bilinçaltı da olabilir takma kafana tranko biraz rahatlatır al bence de
Ben de bildiğin gibi işte anksiyete devam

Cnm bende her an var ölüm korkusu nabzın 180 kere bile vurdu rahat olmamiz lazım bak demin öyle halim gittiki çaput gibi oldum derler bizim oralarda ama şimdi açıldım kendimizi korkutuyoruz
Ölümr kendimi o kadar odaklamışım ki gelecekle alakalı hayal bile kuramıyorum nasıl birşey bu anlamadım gitti

İyyidim ama şuan iyi değilim eşimin fabrikada en yakınındaki kişiler korona oldu kardeşimin en yakınındaki kişiyle korona oldu korku endişe geldi yine
Olsun canım hafif atlatanların sayısı ağır anlatanlara göre daha fazla olunca illa ağır geçecek diye birşeybirşey yok Allaha emanetiz benim kızda okula gidiyo Rabbime sığındım

canm cok geçmis olsn bende de anksiyete var ilaç kullanıyorum. Bıraktımmı kötü bir şeyler olacak hissinden midem bulanıyor sürekli. ilaç ismi yazmadım şimdi bilmeden biri görüp almasın diye.
Benim de bi arkadaşımda anksiyete ilacı var losiran diye. Bende aynı durumları yaşıyorum. Psikiyatriye gitmedim ama acaba bende o ilaçtan kullansam bisey olurmu diye tereddütteyim.

canm cok geçmis olsn bende de anksiyete var ilaç kullanıyorum. Bıraktımmı kötü bir şeyler olacak hissinden midem bulanıyor sürekli. ilaç ismi yazmadım şimdi bilmeden biri görüp almasın diye.
Evet ilaç ismi yazmayın bundan sonra bende yazmayacağım AA belirtilerim aynı diye alıp kullananlar olabilir bu ilaçlar kafaya göre alınıp kullanılacak ilaçlar değil pat diye bırakmak da kolay değil doktorlara danışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…