Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kac aylik bebeginiz ciddi bi lohusa depresyonundayim suan napicam bilmiyorum yabancilasma yasiyorum sizde yasadnzmi
Şuan bebeğim 3 yaşında ben de lohusa depresyonu yaşadım bebeğim emmedi beni çok üzüldüm tam bir bağ kuramadım emmeyince kendimi suçladım hep ağlıyordum ağlamam dinmiyordu sonra doktora gittim ve ilaca başladım gün gün düzeldim sizin bebeğiniz kaç aylık

benim 5 aylik ama daha farkli sorunlarim oldu iste daha agir sanirim benimki ilac kullaniyorum bende canim

benim 5 aylik ama daha farkli sorunlarim oldu iste daha agir sanirim benimki ilac kullaniyorum bende canim
İnan şuanki günlerinin kıymetini bil şuan bakmak daha kolay o zamanlar nasıl vitaminli yediriyordum şimdi yediremiyorum şuan bebekli hayat zor geldiği için öylesin inan geçecek benim geçtiyse senin de geçer ne zamandır ilaç kullanıyorsun peki ilaç aldığın için emziriyor musun canım?

Yok hic sutum olmadi canim yaa mama veriyorum hep sende oldumu hic yasamiormus gibi hissetme gercektemiym ruyadami anilarini hatirlayip ama kendin yasamamis gibi o anlara donememe ne bilim tuhaf bisi anlatamiorum

Yok hic sutum olmadi canim yaa mama veriyorum hep sende oldumu hic yasamiormus gibi hissetme gercektemiym ruyadami anilarini hatirlayip ama kendin yasamamis gibi o anlara donememe ne bilim tuhaf bisi anlatamiorum
Onun bi adı vardı derealizasyon mu deperzanolizasyon mu öyle birşeydi yabancılaşma diye ne ilacı verdi doktor sana ne zamandır kullanıyorsun

Citoles kullaniyorum canim sen de oldumu bu durum
Bana ara ara oluyor sanki ev benim evim değilmiş gibi geliyor sana da bu tarz mı ne zamandır bu ilacı kullanıyorsun peki eğer faydasını görmüyorsan yeniden git doktora ilaç değişikliği ve dozu ile oynar

Kizlar bir şey yazın lütfen hergece kotu kötü rüyalar görüyorum eşimle beni çok etkileniyorum ölüm korkusu sardı tekrar
İlaç alıyorsan bazı ilaçlar kötü rüya olarak yan etki yapıyormuş yahut bu sıralar olumsuz düşünüyorsan çok bilinçaltına yerleştiği için de öyle görüyor olabilirsin

Bana ara ara oluyor sanki ev benim evim değilmiş gibi geliyor sana da bu tarz mı ne zamandır bu ilacı kullanıyorsun peki eğer faydasını görmüyorsan yeniden git doktora ilaç değişikliği ve dozu ile oynar
evt evim esim cocuklarim herkes yabanci geliyor ama en cok kendim yabanci geliyorum kendime

evt evim esim cocuklarim herkes yabanci geliyor ama en cok kendim yabanci geliyorum kendime
Bazen oluyor Rabbim yardım etsinetsin dünyanın en zor imtihanlarından psikolojik sıkıntı insanı isyana sürüklüyo sanki hem bu dünyamı hem öbür dünyamı etkiliyo geçmesi Rabbimden en büyük duam.bazen çaresi yokmuş gibi geliyo dünya cehennem sanki oysaki yavrumu ailemi çok seviyorum

4.5 ay oldu canim ama 5 mg la basladim 10-20-30 yaptik iste
Baya da bir süre olmuş aslında etki etmesi için dozu da yükseltmiş doktor etki etmesi yani biraz etki etmesi gerekirdi hiç iyi geldiği zaman olmadı mı mesela biraz iyi gelip sonra yine tekrar ettiği bir dönem gibi yani eğer hiç iyi gelmediyse başka bir doktora daha görün istersen mesela ben lohusa iken 4 kutu selectra kullanmıştım bana o ilaç iyi gelmemişti doktor değiştirip efexor vermişti onla iyi olmuştum senin de ilaç değişikliği gerekebilir doktoruna söyle iyi gelmediğini dile getir

Yok eskiye gore daha iyiyim ama tam istedigim degil yanii tuhaf anlatamiyorum derdimi sizin zarar verme korkunuz bitti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…