Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kızlar bama yardım edin benim sabah nabzim hep yüksek sanki mutfağa gitsem 130 140 oluyor gibi kardiyoloji ye gittim iki sefer tasikardi dedi kalpte birşey yok kardoritm diye bir ilaç verdi ben bu ilacı kullandım fakat yine sürekli yükseldi nabzim hep aklım nabzimda çünkü yemeklerden sonra çok yükseliyor gibi oluyor içimi bir endişe kaplıyor zaten genelde de hep yüksek çıkıyor yemek yiyemez duruma gelicem herhalde yakında psikatriye de gittim bana citol verdi fakat korkuyorum kullanmaya daha kötü hissedebilirsin falan deyince belli bir süre bende evham yaptım kullanmıyorum napicam bilmiyorum

Psikiyatriye gittiyseniz verdiği ilacı kullanın Citol çok ağır bir ilaç değil yemeklerden sonra yükseliyorsa yediklerinize bir müddet dikkat edin belki yağlı ağır gelen bir yemek tansiyonunuzu da çıkarıyor olabilir isterseniz bir dahiliyeye de gözükün içiniz rahat etsin

Panik atak olsa başka sıkıntılarım da olurdu diye düşünüyorum bilmiyorum sadece neden nabiz olsun..Isın içinden çıkamadım kalpte hiçbirşey yok diyorlar birde dahiliye doktoruna gozukim ama muhtemelen birşey çıkıcak gibime geliyor

Pek sanmıyorum ama siz yine bir gidin belki yediğiniz yemekte yağ bişey dokunuyor olabilir ama panikataktan ben nabzımı çok yükseltiyordum hatta tansiyonumu da dahiliyeye kardiyolojiye kalp damar cerrahisine nörolojiye gititm çok şükür bişey çıkmadı psikolojikmiş

Pek sanmıyorum ama siz yine bir gidin belki yediğiniz yemekte yağ bişey dokunuyor olabilir ama panikataktan ben nabzımı çok yükseltiyordum hatta tansiyonumu da dahiliyeye kardiyolojiye kalp damar cerrahisine nörolojiye gititm çok şükür bişey çıkmadı psikolojikmiş

Panik atak gibi yaşamıyorum sanki onuda yaşadım zamanında heyecan hızlı hızlı kalp carpintisi acile koşuyordum nefes alamıyordum sanki şimdi öyle değilim oyuzden anlayamıyorum fiziksel mi psikolojimi sadece nabzim yüksek kalp atışım kendini hissettiriyor birde 1 ay önce kurdesen döktüm nedensiz buarada teşekkür ederim cevap verdiniz

Siz yine de bi dahiliyeye gözükün tahlillerinizi yapsın belki yemekten sonra olduğuna göre ona göre bişey der doktor ama bazen psikolojik olarak olmaz dediğimiz şeyler de olabiliyor durduk yerde birşeye üzüldüğümüzde bünye farklı bir şekilde tepki veriyor dahiliyeye gittikten sonra anlarsınız.
Rica ederim ne demek ben de yaşadım sırf bunun için Nörolojiye Kardiyolojiye Kalp Damara hepsine gittim hatta Nöroloji Emg miydi Eeg miydi neydi teller takıp başınıza çekiliyor ondan bile çekti psikolojik çıktı

Psikolojikse antidepresan kullanıcam o halde siz Iyimisiniz peki şimdi ilaç kullandinizmi

Psikolojikse antidepresan kullanıcam o halde siz Iyimisiniz peki şimdi ilaç kullandinizmi
Citol ağır bir ilaç değil basit ilaçlarla atlatabilirsiniz ben geçen ay ilacıma yine başladım atlatmış gibiydim 2 ay ilaç almadım terapi alıyordum ama panikatak yine geri geldi ilacı almaya başladım bu panikatak anksiyete nasıl geçer hiç çözemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…