Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Merhaba kizlar gün gecmesinki yeni bir fizyolojik birşey olmasın boğazım da yumru var yutkununca boğuluyorum dünden beri acile gittim kandaki oksijen yüzde doksan sekiz Allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar,benim gibi neresi ağrısa korkan var mı?bir yerim ağrısa korkar dr.a giderdim,simdi Pandemi den dolayı gidemiyorum da...ataklar,korkular,kaygılar çok yaşadım.ilaçlarla düzeldim.ilaçları bırakma evresindeyim,bebek tedavim var,korkularım tekrar yavaş yavaş gelmeye başladı.Rabbim kimsenin başına vermesin.panik atak,anksiyete yi yasayan bilir,çok zor...bu durumlardan ilaçsız kurtulan var mi?

Slm Niloya nasilsn aylar önce sana yazmıştım ve çok dua etmiştim tek değilmişim demmeki demiştim ben yine çok kötü vesveselerdeyim hemde çok kötü sen nasıl oldn kuzum iyimisin

İlaç bırakırken zorlanman normal kendine zaman tanı.hamileliktede ilaç kullandıran doktorlar var içini ferah tut.bide izzet güllü videolarına bak her konuda okb anksiyete p.atak videoları belki iyiiyi gelir

Slm Niloya nasilsn aylar önce sana yazmıştım ve çok dua etmiştim tek değilmişim demmeki demiştim ben yine çok kötü vesveselerdeyim hemde çok kötü sen nasıl oldn kuzum iyimisin
Slm canım hatırladım seni canım ben de çok iyi değilim hatta pazartesi yine terapiye gidicem ailem karantinada kardeşim pozitif çıktı baya kötü oldum bikaç gün bazı günler iyiyim bazı günler kötüyüm hiç belli olmuyor İzzet Güllü yü dinle canım biraz fayda ediyor ben şu sıra Hikmet Anıl Öztekin de You Tubeda dinlemeye başladım vesvese gelse bile işini yapmaya devam et bir iş ile meşgul ol kolay değil biliyorum ama gayret etmeye çalışıcaz ben bir de günde 7 Fatiha 7 Ayetel Kürsi okuyup suya içiyorum 21 günmüş biraz okuyunca fayda ediyor. İlaçla da olmuyor bunun da farkına vardım ilaç destekleyici onun farkına vardım kendimizi eğiterek bunu yenmeye çalışacağımıza inanıyorum bir de bol bol dua inşallah

Benim de aynı şu sıra belim ağrıyor aklıma kötü şeyler geliyor geçen akşam kafamın arkasına ağrı girdi beyin kanaması geçircem korkusu yaşadım ilaçla da olmadığını anladım terapiye giderken daha iyiydim şu süreçte 2 aydır gitmedim İzzet Güllü yü tavsiye ediyorum bir de mutlaka beynini meşgul edecek bir hobi edinmeni öneririm inan ilaçla da tam düzelen görmedim o yüzden ilaç kullanamamaktan korkma ilaç sadece destekleyici

Bu kitabı okumanızı tavsiye ederim. Nacizane tavsiyem beğendiğim kitapları faydasını bulduğum şeyleri burada paylaşmaya çalışıyorum çünkü bunu yaşamayan bilmez.

Eklentiler

• IMG_20201029_234102.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 22
Allah şifa versin korusun aileni canım geçmiş olsun.Virüsten dolayı hepimiz mahvolduk endişesi korkusu acabaları iyileşme sürecimizi etkiledi malesef

Ben tam anlattığım gibiyim cnm

Allah sağlık sıhhat versin öncelikle. Ben yazdıklarını okuyunca şuan neden böyle olduğumu anladım tam olarak ne yaşadığımı yazmışsın ama ben kendimde Bi hastalık olarak görmüyordum bu durumu ta ki yazını okuyana kadar günlerce ağlama nöbetleri nefes alamama aklıma türlü türlü kötü şeylerin gelmesi bayılmaya kadar gidiyor hatta. Senelerdir böyleyim gitmediğim doktor kalmadı ama psikolojik Bi rahatsızlık olarak görmediğim için gitmedim hiç psikatriye. Son Bi haftadır aşırı kötüyüm bende sürekli ağlıyorum sabah kalkamıyorum yaa anlatamam durumumu iki kızım var çok küçükler daha onlara bakamayacak duruma geleceğim diye çok üzülüyorum. Yazın için ayrıca teşekkür ederim hemen doktora gitmem gerek galiba

Evet psikolojik ama şunu da bilmenizi isterim sadece ilaçla da çözüm olmuyor ben en yüksek dozlara dahi çıktım doktorumla birlikte. Kendinizi geliştirmek için elinizden ne gelirse onu yapın. Şuan çocuklarınız küçük kendinize özel vakit ayıramadığınız için de ağlama nöbetleri geçiriyor olabilirsiniz. O an ağlamanız gerekiyorsa varsın ağlayın ben süpürge yaparken kızım görmeden hüngür hüngür ağladığımı bilirim. Çocuklarınıza mümkünse göstermeden ağlamaya çalışın. Biliyorum çocuklardan vakit kalmıyor olabilir ama küçük de olsa bir hobi edinin ilginizi çekecek kitaplar okuyun kitap okumayı sevmiyorsanız şayet sizi motive edecek videoları internetten izleyin hatta mutfakta açın dinleyin. Terapistim demişti ki hiçbir duygu uzun sürmez hüzün, sevinç tabii ki ciddi rahatsızlıklar dışında. Ben bedenim ile ilgili tüm doktorlara gittim. Hala daha ara ara geliyor acaba beyin kanaması mı geçircem kalp krizi mi geçircem dikkate almamaya çalışıyorum. İşlerimi yapmaya devam ediyorum. Evet bazen ben de ya daha kötü olursam çocuğuma bakamayacak duruma gelirsem dediğim anlar oldu hala da oluyor. O zaman gayret etmeliyim diyorum. Terapistim derdi kalkın mutfağa bir geçin canınız yapmak istemeyecek başta sonra bir bakmışsınız dipköşe iş yapmaya başlamışsınız. Bu hastalığı yaşamayan bilmez bunları yazarken bile bahsederken bile kalbimin ritmi değişiyor. Dikkate alırsam onu birazdan yatakta yatıyor bulurum kendimi. Siz de durumunuz için bir doktora gidin doktorum ilacın koltuk değneği görevi gördüğünü kendimizi de geliştirmemiz gerektiğini söylemişti. Buna önceden inanmıyordum ben düzelemicem çeşit çeşit ilaçlar denedim dozları ile oynadık demek ki sadece ilaçta iş bitmiyormuş ara verdiğim kitap okumalarıma geri döndüm. Az önce 3 yumak ip aldım renkleri içime bi mutluluk getirdi. Örneğin dün market önünde sahipsiz bir kediyi aldım. Bitleri olduğunu farkettim ve gidip ona ilaç aldım ve bugün yüksek oranda bitleri azaldı bugün bir doz daha uyguladım balkonumuzda çok güzel geziyor bu beni çok mutlu etti mesela. Bazen sadece canlılara yardım etmekle kalmıyor aslında kendi ruhumuza da terapi uyguluyoruz. Mutlaka sizin de yapabileceğiniz birşeyler vardır. Bilmişlik tasladıysam affola. Biraz uzun tuttum. Ben bu hastalığa yakalanmasaydım hayatımda birçok şeyi öğrenemeyecektim diye düşünüyorum. Ever zorlu süreçlerden geçtim yaklaşık 10 yıl oluyor dipleri de gördüm. Ama verimli topraklar konfor alanımız dışındadır sözü yaşadıklarımı özetler nitelikte. İnsanların kalplerine dokunmayı bir amaç edindim. Önceden karşımdakine iyi dilekler dilerken sadece dilimle söylüyordum şimdi yürekten dileyerek söylüyorum. Hayatımda bana değer vermeyen insanları hayatımdan çıkarmayı öğrendim. İlk önce kendime değer vermem saygı duymam gerektiğini ben kendime saygı duymazsam karşımdakinin bana saygı göstermediğini öğrendim.

Kitap okumayı çok seviyorum, elişi yapmayı çok seviyorum, yemek pasta falan yapmayı çok seviyorum ama gel gelelim ki halim takatim yok yapmaya. Anca çocukları yedir içir yatır evin temizliğini yap derken gece oluyor. Kimsem yok burda ve daha Bi sürü sorun var. Bunların hepsi tetikliyor beni ama yapacak bir şey yok iyi olmak zorunda olduğumu biliyorum sadece... Allah razı olsun çok güzel yazmışsın teşekkür ederim

Evet çocuklarla ilgilenip yemek derken akşam oluyor kendimize vakit de çok ayıramadığımız için sorunlar yaşıyoruz üstüne korona da eklendi daha kaygılı hale geldik. Az da olsa aktivite yapmaya çalışıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…