Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Allah yardımcımız olsun dua edelim çabucak geçer inşaAllah size de bana da bizim gibi olanlara da Rabbim sağlık sıhhat versin

Amin canım inşallah mesela İzmir depremini duyduğumdan beri atak geliyor dikkate almamaya çalışıyorum haberleri de izlemedim
Yaa hiç sorma biz o kadar sallandık ki hala elim titriyor.. Elazığ depremin de ve sonrasında da malatyadaydık zaten korkum vardı iyice arttı sürekli sallanıyor gibiyim. Yine günlerce uyku yok bana

Yaa hiç sorma biz o kadar sallandık ki hala elim titriyor.. Elazığ depremin de ve sonrasında da malatyadaydık zaten korkum vardı iyice arttı sürekli sallanıyor gibiyim. Yine günlerce uyku yok bana
İzmire yakın mı oturuyorsunuz hissettiniz mi siz de duyduğumdan beri kalbim sanki her an kötü bişey olacakmış hissi geliyor

İzmire yakın mı oturuyorsunuz hissettiniz mi siz de duyduğumdan beri kalbim sanki her an kötü bişey olacakmış hissi geliyor
Tekirdağ dayız ama çok fazla hissedildi bizim oturduğumuz yerde ya da 8 katta oturuyoruz diye biz çok hissettik. 30 saniye falan sürmüş ama bana daha uzun geldi avizeler durmadı koltuklar nasıl sallanıyor hala yaşıyorum inan ki

Kizlar benimde nefesim darlaniyor boğulma hissi var şimdide neler kuruyorum ya yemek borusu kanseriysem diye bunları takıyorum acile gidince rahatlıyorum olsa ordada nefes daralır dimi

Kizlar benimde nefesim darlaniyor boğulma hissi var şimdide neler kuruyorum ya yemek borusu kanseriysem diye bunları takıyorum acile gidince rahatlıyorum olsa ordada nefes daralır dimi
Bende de çok oluyor canım ama psikolojik herhalde bilmiyorum

8.kat yüksek ya o yüzden çok hissetmişsinizdir ben de iyi ki evde değilmişim marketteydim Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Aynen öyle canım afedersin de yemek borusu kanseri teşhisini nasıl koydun canım sen mantıklı bir açıklaması vardır tahmin edebiliyorum da sen yine yazıverhayır canım sağlıklısın şuan hastaneye de gitme korona olmasa ben de bikaç şey için de gidicem de erteliyorum şuan önümüzdeki hafta terapiye gidicem nasipse ona bile korkuyorum ilk seansı almayı düşünüyorum.

Bişey sorucam sana aklıma geldi. Psikoloğa mı gidiyorsun yoksa psikiyatriste mi arada fark var mı onu da bilmiyorum ama

Niloyatospikk canım ne kadar güzel yazmışsın tebrik ediyorum seni her satırını defalarca kez okudum, huzur buldum resmen!

Niloyatospikk canım ne kadar güzel yazmışsın tebrik ediyorum seni her satırını defalarca kez okudum, huzur buldum resmen!
Huzur bulduysan çok sevindim canımnacizane öğrendiklerimi yazıyorum. Ben de yazıyorum ama hala atakları yaşıyorum. Bugün çok enerjik olmama rağmen İzmir depremini duyduktan sonra bazen yükselen ataklarım oldu ama atağı azaltacak ilacı almamak için direndim. Balkona çıktım you tubedan video açtım dinledim ardından müzik açtım saçlarımı yaptım falan derken bi baktım atak dağılmış birlikte huzur dolu günlerimiz olsun inşallah canım

Amin canım inşallaH Ben de ilaç kullanmıyorum. Söylediğin şekilde kendi kendime atlatmaya çalışıyorum, kendimin doktoru oldum şimdilik. Depremden ben de çok etkilendim, bir de Balıkesir’de yaşıyorum ben sen düşün

Depremi duyduğumdan beri ataklarım daha yoğun geliyor baş etmeye çalışıyorum.

Ah aynen canım. Akşam o kadar zor uykuya daldım ki anlatamam ha şimdi oldu olacak diye. Vücudumu dinlemeye başladım yine, kalbim çarpıyormuş gibi geliyor bu nedenle de. Allarım korusun

Aslında benim ilaçla düzeldi,ufak tefek oluyordu tabi ilaç içerken de.hergun ölüm korkusu yaşamaktan,açıklık olmaktan,dr. Gezmekten kurtulmuştum...Arada ufak tefek şeylere razıydım.Ömür boyu ilaçlarla yaşanmıyor...ben azaltmak zorunda kaldım.tekrar korkular başladı.Teşekkür ederim tavsiyelerinizi uygulamaya çalışacağım

Ah cnm ah Allah'ım korusun bizleri inşallah aklıma çocuğumla alakalı çok kötü düşünceler geliyor kalp sıkışıyor bacaklarım tityir korku salıyor içimi sana anlatamam yaşadıklarımı o derece kötü oluyorum çalışmaya da başladım ama bilmiyrm eve gelince çok kötü oluyorum çocuğumu çok özlüyorum işteyken eve gelince de çok kirknc şeyler dusunuyrm iyiki sen varsın sana yazıp anlatabiliyrm derdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…