Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

İşte çalışırken de mi oluyor?
Korkma yalnız değilsin sen ben birçok kişi bu durumları yaşıyor doktora gidiyor musun bir uzmana?

İşte çalışırken de mi oluyor?
Korkma yalnız değilsin sen ben birçok kişi bu durumları yaşıyor doktora gidiyor musun bir uzmana?
Yok cnm gitmedim hiç işteyken çok olmuyor eve gelince çok kötü oluyrm koşa koşa eve geliyorum çocuğumu çok özlüyorum snra çok kötü düşünceler aklıma geliyor

Kozlar merhabalar iyi geceler. Belki bu saatte hala aktif olanınız vardır diyerek yazıyorum 1 saattir uyumaya çalışıyorum ancak böyle tam uykuya dalacağım anda sanki birden nefesim kesiliyor gibi oluyor kalbim çok hızlı çarpıyor birden irkiliyorum dalamıyorum bir türlü uykuya. kafayı yiyeceğim... Bu şekilde yaşayanlarınız var mı acaba? Varsa nasıl atlatıyorsunuz şu an aşırı ihtiyacım var

Korkmayın bunlar bizlere de oluyor, dua okumaya konsantre olabıkursınız veya yarın yapacaklarınızı programlaya bilirsiniz z bu sırada inşallah uyumuş olursunuz

Korkmayın bunlar bizlere de oluyor, dua okumaya konsantre olabıkursınız veya yarın yapacaklarınızı programlaya bilirsiniz z bu sırada inşallah uyumuş olursunuz
Dua okumam mı okudum. Ama bir türlü tam uykuya geçemedim. Tam uyuyacağım esnada kalbim birden güm güm atıyor, Farklı aktivitelere yönelip uyumayı denedim( mesela telefonumdan oyun oynamak, boyama yapmak vs.) ama başarılı olamadım kalbim her an duracakmış gibi . Birden geliyor böyle

Acaba kalbinize odaklandınız ondan mı oldu siz yine de bi en yakın zamanda kardiyolojiye gözükün belki ritim bozukluğu vardır en azından içiniz rahat eder.

Oluyor bazen böyle deprem korona hepsi ruh halimizi etkiledi malesef. Nasıl gececek bu bende zorlanıyorum bu aralar

2 saattir bi öksürük var boğazımın olduğu yerden üşüme geliyor geniz akıntısı da var burnumdan giren hava bile soğuk geliyor korona mıyım acaba yarım saattir bunu düşünüyorum ben anlamadan ciğerlere indi diye düşünüyorum korku başladı hava soğudu ince giyinmiştim ondan mı oldu acaba

B
Bu gün hava nasıldı orda... Üşütmüş olabılırsın soguk yiyip içtinmi...?

Acaba kalbinize odaklandınız ondan mı oldu siz yine de bi en yakın zamanda kardiyolojiye gözükün belki ritim bozukluğu vardır en azından içiniz rahat eder.
Kuzum Ağustos ayında gitmiştim kardiyolojiye bir sorun çıkmamıştı. Evet biraz hani bu depremleri falan taktım kafaya, o esnada da dedim içimden çok düşündüm şimdi uyuyamayacağım. Sonrasında zaten başladı. Ama bir türlü Kendimi rahatlatamıyorum şu an. Dediğin gibi kalbimi dinlemesem dalacağım uykuya belkide ama ben başaramıyorum çok zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin

Onu ben dün gordüm taktım da taktım ateş ölçtünmü cigere inmez heöen korkutma kendini

Biraz boyle kafa yorucu seyylere odakşanöaya calışın matematik saymanlı fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…