- 23 Ocak 2016
- 35.355
- 51.215
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.721
İşte çalışırken de mi oluyor?Ah cnm ah Allah'ım korusun bizleri inşallah aklıma çocuğumla alakalı çok kötü düşünceler geliyor kalp sıkışıyor bacaklarım tityir korku salıyor içimi sana anlatamam yaşadıklarımı o derece kötü oluyorum çalışmaya da başladım ama bilmiyrm eve gelince çok kötü oluyorum çocuğumu çok özlüyorum işteykeneve gelince de çok kirknc şeyler dusunuyrm iyiki sen varsın sana yazıp anlatabiliyrm derdimi
Yok cnm gitmedim hiç işteyken çok olmuyor eve gelince çok kötü oluyrm koşa koşa eve geliyorum çocuğumu çok özlüyorum snra çok kötü düşünceler aklıma geliyorİşte çalışırken de mi oluyor?
Korkma yalnız değilsin sen ben birçok kişi bu durumları yaşıyor doktora gidiyor musun bir uzmana?
Terapiye gitmeyi düşünmezsen İzzet Güllü yü izle biraz fayda ediyorYok cnm gitmedim hiç işteyken çok olmuyor eve gelince çok kötü oluyrm koşa koşa eve geliyorum çocuğumu çok özlüyorum snra çok kötü düşünceler aklıma geliyor
Mutlaka izleyeceğim onu zatenTerapiye gitmeyi düşünmezsen İzzet Güllü yü izle biraz fayda ediyor
Ben çok izlemediğim halde bazı cümleleri hep aklıma geliyor fayda etti yani birazMutlaka izleyeceğim onu zaten
Korkmayın bunlar bizlere de oluyor, dua okumaya konsantre olabıkursınız veya yarın yapacaklarınızı programlaya bilirsiniz z bu sırada inşallah uyumuş olursunuzKozlar merhabalar iyi geceler. Belki bu saatte hala aktif olanınız vardır diyerek yazıyorum1 saattir uyumaya çalışıyorum ancak böyle tam uykuya dalacağım anda sanki birden nefesim kesiliyor gibi oluyor kalbim çok hızlı çarpıyor birden irkiliyorum dalamıyorum bir türlü uykuya. kafayı yiyeceğim... Bu şekilde yaşayanlarınız var mı acaba? Varsa nasıl atlatıyorsunuz şu an aşırı ihtiyacım var
Dua okumam mı okudum. Ama bir türlü tam uykuya geçemedim. Tam uyuyacağım esnada kalbim birden güm güm atıyor, Farklı aktivitelere yönelip uyumayı denedim( mesela telefonumdan oyun oynamak, boyama yapmak vs.) ama başarılı olamadımKorkmayın bunlar bizlere de oluyor, dua okumaya konsantre olabıkursınız veya yarın yapacaklarınızı programlaya bilirsiniz z bu sırada inşallah uyumuş olursunuz
Acaba kalbinize odaklandınız ondan mı oldu siz yine de bi en yakın zamanda kardiyolojiye gözükün belki ritim bozukluğu vardır en azından içiniz rahat eder.Dua okumam mı okudum. Ama bir türlü tam uykuya geçemedim. Tam uyuyacağım esnada kalbim birden güm güm atıyor, Farklı aktivitelere yönelip uyumayı denedim( mesela telefonumdan oyun oynamak, boyama yapmak vs.) ama başarılı olamadımkalbim her an duracakmış gibi . Birden geliyor böyle
Oluyor bazen böyle deprem korona hepsi ruh halimizi etkiledi malesef. Nasıl gececek bu bende zorlanıyorum bu aralarDua okumam mı okudum. Ama bir türlü tam uykuya geçemedim. Tam uyuyacağım esnada kalbim birden güm güm atıyor, Farklı aktivitelere yönelip uyumayı denedim( mesela telefonumdan oyun oynamak, boyama yapmak vs.) ama başarılı olamadımkalbim her an duracakmış gibi . Birden geliyor böyle
Uyumanışsın niloyaAcaba kalbinize odaklandınız ondan mı oldu siz yine de bi en yakın zamanda kardiyolojiye gözükün belki ritim bozukluğu vardır en azından içiniz rahat eder.
BDua okumam mı okudum. Ama bir türlü tam uykuya geçemedim. Tam uyuyacağım esnada kalbim birden güm güm atıyor, Farklı aktivitelere yönelip uyumayı denedim( mesela telefonumdan oyun oynamak, boyama yapmak vs.) ama başarılı olamadımkalbim her an duracakmış gibi . Birden geliyor böyle
2 saattir bi öksürük var boğazımın olduğu yerden üşüme geliyor geniz akıntısı da var burnumdan giren hava bile soğuk geliyor korona mıyım acaba yarım saattir bunu düşünüyorum ben anlamadan ciğerlere indi diye düşünüyorumkorku başladı hava soğudu ince giyinmiştim ondan mı oldu acaba
Geniz akıntısı var öksürük başladı 2 saattir korona korkusu başladıUyumanışsın niloya
Kuzum Ağustos ayında gitmiştim kardiyolojiye bir sorun çıkmamıştı. Evet biraz hani bu depremleri falan taktım kafaya, o esnada da dedim içimden çok düşündüm şimdi uyuyamayacağım. Sonrasında zaten başladı. Ama bir türlü Kendimi rahatlatamıyorum şu an. Dediğin gibi kalbimi dinlemesem dalacağım uykuya belkide ama ben başaramıyorumAcaba kalbinize odaklandınız ondan mı oldu siz yine de bi en yakın zamanda kardiyolojiye gözükün belki ritim bozukluğu vardır en azından içiniz rahat eder.
Onu ben dün gordüm taktım da taktım ateş ölçtünmü cigere inmez heöen korkutma kendiniGeniz akıntısı var öksürük başladı 2 saattir korona korkusu başladıacaba anlamadan ciğerlere mi indi diye az önce de instada kansere yenik düşüp ölen Fb li sunucuyu gördüm genç yaşta kafam başladı kurmaya koronadan birden ciğerlere inip ölücem diye
Biraz boyle kafa yorucu seyylere odakşanöaya calışın matematik saymanlı flnKuzum Ağustos ayında gitmiştim kardiyolojiye bir sorun çıkmamıştı. Evet biraz hani bu depremleri falan taktım kafaya, o esnada da dedim içimden çok düşündüm şimdi uyuyamayacağım. Sonrasında zaten başladı. Ama bir türlü Kendimi rahatlatamıyorum şu an. Dediğin gibi kalbimi dinlemesem dalacağım uykuya belkide ama ben başaramıyorumçok zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin
Anlamıyorum ki aldığım ilaç bazen sıcak bastırıyor sıcaklayınca ince giyiyorum sonra üşüyorum hırka ama soğuk şuan 9 derece gösteriyor dışarısı baya soğukB
Bu gün hava nasıldı orda... Üşütmüş olabılırsın soguk yiyip içtinmi...?
Gündüz iyiydim şimdi de gece başladı normal kış olsa tamam üşüttüm dicem şimdi en ufak bişeyde korona mıyız diyoruzOnu ben dün gordüm taktım da taktım ateş ölçtünmü cigere inmez heöen korkutma kendini
Deneyeyim onu da inşallah. Keşke sihirli bi değnek olsa bu takıntılardan kurtulsakBiraz boyle kafa yorucu seyylere odakşanöaya calışın matematik saymanlı fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?