Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Amin canım tamam işte bak ondan kalbine konsantre olduğu için atıyor ben şuan koronaya taktım üşüyorum ateşim mi yükselecek diyorum üşüme geliyor genzimde akıntı var bu akşam ciğere mi indi diye kuruyorum

Yok canım Allah korusun. Değilsindir korona falan. Maske takıyoruz ya mesela o bile boğaz enfeksiyonuna neden olabiliyormuş hemşire bi arkadaşım söylemişti. Verdiğimiz nefesi sürekli geri alıyoruz ya o da faranjite neden oluyormuş, seninkisi de öyle birşeydir. Kafaya takma demek çok kolay söyleyene elbette ama şu an ben de bir sürü şeyi kendi kafamda kurguladığım için sana takma da diyemiyorum

Bu mevsimde oluyor boğaz yanması benim ama korona mıyım diye kuruyor insan hastaneye gitmeye de korkuyoruz Sağlık Ocağına da

Bu mevsimde oluyor boğaz yanması benim ama korona mıyım diye kuruyor insan hastaneye gitmeye de korkuyoruz Sağlık Ocağına da
İyi düşünelim iyi olsun inşallah canım Ben şu an kendime bir bardak Melisa çayı demledim inşallah fayda görürüm sen de bi demle istersen

Panikatak anksiyete ile uğraşan biri olarak bu topikte de verimli bir gün geçirmeye çalışıyorum. Bilginiz olsun arkadaşlar inşallah bununla mücadele ederken aynı zamanda hayatımızda da bişeyler yapmaya çalışabiliriz diye açtım

Ankarada mi oturuyorsunuz bir sey soracagim ona gore

Aynısını yaşıyorum ve kimse anlamıyor. Yeni evlendim, ilk iki hafta müthiş mutluyum iki hafta sonra inanılmaz bir iç sıkıntısı hep bir ağlama nöbeti bir sorgulama, 5 sene cipram 3 sene paxera toplamda 8 senedir ilaç kullanıyordum. Paxera 30’dan 15’e 15’den de 5’e düşürdü doktorum çünkü bebek istiyordum, cumartesi gebe olduğumu öğrendim hemen kestim ilacı, bilmeden ilaç kullandım çok kötü hissediyorum, endişelerim, korkularım hepsi tavan durumda, yarın psikoterapiste gidiyorum.

Hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bebek kaç haftalıktı ben de 6 haftalık iken öğrenmiştim ve ilacı hemen bırakmıştık benim de endişelerim vardı ya bebeğe bişey olduysa diye doktorum ilk 6 hafta bebeği etkilemediğini ondan sonra ki ilk 3 ayın çok önemli olduğunu söyledi hatta ben 11. haftada çok kötü öksürük oldum göğüs hastalıkları hastanesine gittim ilaç vermediler bana 13 haftam dolunca ilaç aldım. Antibiyotik verdiler korkmayın ama terapi alacaksanız inşallah iyi gelir bir nebze olsun rahatlatıyor terapi yarın benim de var terapim korona korkusu var ya bulaşırsa diye ilk seans da değilim kaygı endişe korkular maalesef var. Yarın size de doktor ne derse yazabilir misiniz buraya?

Tabi ki yazarım, 5 haftalık bebeğim.

çalışmaya başladım çok iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…