- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.741
Evet bunı bende cok dusunurımDeneyeyim onu da inşallah. Keşke sihirli bi değnek olsa bu takıntılardan kurtulsak
Aynen niloya nağcagımızı sasırdıkGündüz iyiydim şimdi de gece başladı normal kış olsa tamam üşüttüm dicem şimdi en ufak bişeyde korona mıyız diyoruz
Amin canım tamam işte bak ondan kalbine konsantre olduğu için atıyor ben şuan koronaya taktım üşüyorum ateşim mi yükselecek diyorumKuzum Ağustos ayında gitmiştim kardiyolojiye bir sorun çıkmamıştı. Evet biraz hani bu depremleri falan taktım kafaya, o esnada da dedim içimden çok düşündüm şimdi uyuyamayacağım. Sonrasında zaten başladı. Ama bir türlü Kendimi rahatlatamıyorum şu an. Dediğin gibi kalbimi dinlemesem dalacağım uykuya belkide ama ben başaramıyorumçok zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin
Yok canım Allah korusun. Değilsindir korona falan. Maske takıyoruz ya mesela o bile boğaz enfeksiyonuna neden olabiliyormuş hemşire bi arkadaşım söylemişti. Verdiğimiz nefesi sürekli geri alıyoruz ya o da faranjite neden oluyormuş, seninkisi de öyle birşeydir. Kafaya takma demek çok kolay söyleyene elbette ama şu an ben de bir sürü şeyi kendi kafamda kurguladığım için sana takma da diyemiyorumAmin canım tamam işte bak ondan kalbine konsantre olduğu için atıyor ben şuan koronaya taktım üşüyorum ateşim mi yükselecek diyorumüşüme geliyor genzimde akıntı var bu akşam ciğere mi indi diye kuruyorum
Bu mevsimde oluyor boğaz yanması benim ama korona mıyım diye kuruyor insan hastaneye gitmeye de korkuyoruz Sağlık Ocağına daYok canım Allah korusun. Değilsindir korona falan. Maske takıyoruz ya mesela o bile boğaz enfeksiyonuna neden olabiliyormuş hemşire bi arkadaşım söylemişti. Verdiğimiz nefesi sürekli geri alıyoruz ya o da faranjite neden oluyormuş, seninkisi de öyle birşeydir. Kafaya takma demek çok kolay söyleyene elbette ama şu an ben de bir sürü şeyi kendi kafamda kurguladığım için sana takma da diyemiyorum
İyi düşünelim iyi olsun inşallah canımBu mevsimde oluyor boğaz yanması benim ama korona mıyım diye kuruyor insan hastaneye gitmeye de korkuyoruz Sağlık Ocağına da
Çok şükür uyumuşumİyi düşünelim iyi olsun inşallah canımBen şu an kendime bir bardak Melisa çayı demledim inşallah fayda görürüm sen de bi demle istersen
Ne mutlu uyuyabildiysenÇok şükür uyumuşumüşüyorum derken uyumuşum
İlaç alıyorum ya gece yatarken o da uyku yapıyor biraz 25 mg lık bi ilacım varNe mutlu uyuyabildiysenben de çayı içtikten sonra koltukta uyuyakalmışım kızımın ağlamasına uyandım. Bu kadarına şükür
Limon Melisa alıyorum ben canım bana iyi geliyor. Bir bardak içtim mi rahatlıyorum.İlaç alıyorum ya gece yatarken o da uyku yapıyor biraz 25 mg lık bi ilacım varbitki çayı ne içiyorsun canım ben rezene alıyordum bi ara çok rahatlatıyor
Ankarada mi oturuyorsunuz bir sey soracagim ona goreBenim vücudumda hastalık arama bedensel olarak geçti şimdi ruh hastalıklarına sardı şizofren miyim diye bir ara bir sürü psikiyatriste gittim sonra bipolara taktım kesin bipolarım ben diye teşhis koydum şuanda da psikoz belirtileri mi var psikotik miyim düşünceleri sardı belirtilerine bakıyorum ve çok korkuyorum artık belirti okumayacağım olursak olurum Allah kaderde yazdıysa istediğimiz kadar korkalım olur
Hayır BursaAnkarada mi oturuyorsunuz bir sey soracagim ona gore
Evet fakültede varmış devlette ağır hastalara bakıyorlar belediyelerin de var randevu alınıp gidildiği yani Bursada var öyle biliyorumHmm devlettte psikolog var ama degilmi eminsiniz
Tesekkur ederimEvet fakültede varmış devlette ağır hastalara bakıyorlar belediyelerin de var randevu alınıp gidildiği yani Bursada var öyle biliyorum
Hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bebek kaç haftalıktı ben de 6 haftalık iken öğrenmiştim ve ilacı hemen bırakmıştık benim de endişelerim vardı ya bebeğe bişey olduysa diye doktorum ilk 6 hafta bebeği etkilemediğini ondan sonra ki ilk 3 ayın çok önemli olduğunu söyledi hatta ben 11. haftada çok kötü öksürük oldum göğüs hastalıkları hastanesine gittim ilaç vermediler bana 13 haftam dolunca ilaç aldım. Antibiyotik verdiler korkmayın ama terapi alacaksanız inşallah iyi gelir bir nebze olsun rahatlatıyor terapi yarın benim de var terapim korona korkusu var ya bulaşırsa diye ilk seans da değilim kaygı endişe korkular maalesef var. Yarın size de doktor ne derse yazabilir misiniz buraya?Aynısını yaşıyorum ve kimse anlamıyor. Yeni evlendim, ilk iki hafta müthiş mutluyum iki hafta sonra inanılmaz bir iç sıkıntısı hep bir ağlama nöbeti bir sorgulama, 5 sene cipram 3 sene paxera toplamda 8 senedir ilaç kullanıyordum. Paxera 30’dan 15’e 15’den de 5’e düşürdü doktorum çünkü bebek istiyordum, cumartesi gebe olduğumu öğrendim hemen kestim ilacı, bilmeden ilaç kullandım çok kötü hissediyorum, endişelerim, korkularım hepsi tavan durumda, yarın psikoterapiste gidiyorum.
Tabi ki yazarım, 5 haftalık bebeğim.Hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bebek kaç haftalıktı ben de 6 haftalık iken öğrenmiştim ve ilacı hemen bırakmıştık benim de endişelerim vardı ya bebeğe bişey olduysa diye doktorum ilk 6 hafta bebeği etkilemediğini ondan sonra ki ilk 3 ayın çok önemli olduğunu söyledi hatta ben 11. haftada çok kötü öksürük oldum göğüs hastalıkları hastanesine gittim ilaç vermediler bana 13 haftam dolunca ilaç aldım. Antibiyotik verdiler korkmayın ama terapi alacaksanız inşallah iyi gelir bir nebze olsun rahatlatıyor terapi yarın benim de var terapim korona korkusu var ya bulaşırsa diye ilk seans da değilim kaygı endişe korkular maalesef var. Yarın size de doktor ne derse yazabilir misiniz buraya?
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin merak ettim psikoterapide size ne diyecekler benim de yarın var 11.30daTabi ki yazarım, 5 haftalık bebeğim.
çalışmaya başladım çok iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?