Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Hiç geçtiği olmadı mı mutlaka You Tubedan motivasyon verici videolar izleyin hayatınızda değiştirmeniz gereken yolunda gitmeyen bişeyler vardır mutlaka
Tabii geçtiği dönemler var ama ilaç kullanırken iyi oluyorum dr ilacı kesince tekrarlıyor. Bu üçüncü atağım maalesef.üstelik her tekrarı bir öncekine göre daha zor ve ağır geçiypr ve iyileşme daha zor oluyor. O yüzden kimseye ilaç bırakmayı vs tavsiye edemem ben bir daha düzelirsem asla ömür boyu bırakmam çok zor dayanamıyorum

İlacınızın baş harflerini söyler misin terapi almanı öneririm bir de internetten motivasyonunu artırıcı videolar izle depresyona iyi geliyor ama anksiyete ve panikatak daha zor sanki hergün yürüyüş yapmaya çalışın zor biliyorum ama başlayınca devamı geliyor

İlaç efe... Xr ancak her depresyon tekrarında iyileşmek daha zorlaşıyor dayanamayıp canına kıyanları şimdi şimdi anlıyorum....

Bende de lohusa depresyonu olmuştu o ilaçla düzelmiştim terapi almanızı mutlaka öneririm
Dr da söyledi ama önce ilaçların biraz toplaması lazım öyle söyledi. Ancak ben nu sefer geçemeyecek ilaçlar etki etmeyecek diye çok korkuyorum hiç düzelmeyecek gibi geliyor

Beyhan Budak İzzet Güllü Hikmet Anıl Öztekin daha bir sürü var sizi motive edecek mutlaka videolar izleyin inanın sadece ilaçla da olmuyor
İzzet güllü aman aman onu görünce bile fenalık hissi yaşıyorum. Zaten başıma ne geldiyse bu tarz kendi kendine yardım sen hasta değilsin vs. Gibi videoalara inandım diye geldi. Dr a iyi hissettiğimi ilaçları kesmesini söyledim ısrar ettim o da adım adım kesti ama tekrarladı keşke yapmasaydım şimdi sürünüyorum. Belki hafif düzeyde olanlar için bu tarz videolar işe yarayabilir ama bende maalesef tam tersi zarar verdi.
Dr unuzla konusun bu tarz kendi kendine telkin ile olabilicek düzeyde bi seviye de iseniz olabilir belki ama benim ki gibi artık kronik ve belli ise tekraelayacağı bunlar sadece kendinizi kandırmanıza neden olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…