- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.761
Amin inşallah, yarın 15:00’de akşam yazarım.Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin merak ettim psikoterapide size ne diyecekler benim de yarın var 11.30da
Seansınız nasıl geçti merak diyorum umarım verimli geçmiştir. Benim çok şükür verimliydi yine birşeyler öğrendim. Umarım uygulayabilirim.Amin inşallah, yarın 15:00’de akşam yazarım.
Çok iyi geçti, bir süre haftalık devam edeceğiz. Bugün ilk seansımdı.Seansınız nasıl geçti merak diyorum umarım verimli geçmiştir. Benim çok şükür verimliydi yine birşeyler öğrendim. Umarım uygulayabilirim.
Evet ilk zamanlar her hafta çağrılıyorÇok iyi geçti, bir süre haftalık devam edeceğiz. Bugün ilk seansımdı.
İnşallah her şey iyi olacakEvet ilk zamanlar her hafta çağrılıyor
İnşAllah ben 10 aydır gidiyorum bi 2 ay kadar ara vermiştim bu ay yine gittim güzel geçti çok şükürİnşallah her şey iyi olacak
Bol bol dua edelimİnşAllah ben 10 aydır gidiyorum bi 2 ay kadar ara vermiştim bu ay yine gittim güzel geçti çok şükür
Benimde depresyon sorunum var 10 yıldır benimle...Edelim
Hiç geçtiği olmadı mı mutlaka You Tubedan motivasyon verici videolar izleyin hayatınızda değiştirmeniz gereken yolunda gitmeyen bişeyler vardır mutlakaBenimde depresyon sorunum var 10 yıldır benimle...
Tabii geçtiği dönemler var ama ilaç kullanırken iyi oluyorum dr ilacı kesince tekrarlıyor. Bu üçüncü atağım maalesef.üstelik her tekrarı bir öncekine göre daha zor ve ağır geçiypr ve iyileşme daha zor oluyor. O yüzden kimseye ilaç bırakmayı vs tavsiye edemem ben bir daha düzelirsem asla ömür boyu bırakmam çok zor dayanamıyorumHiç geçtiği olmadı mı mutlaka You Tubedan motivasyon verici videolar izleyin hayatınızda değiştirmeniz gereken yolunda gitmeyen bişeyler vardır mutlaka
Bende öyleyim.Ben de gündüzleri çok kötü oluyorum yataktan çıkmak istemiyorum
İlacınızın baş harflerini söyler misin terapi almanı öneririm bir de internetten motivasyonunu artırıcı videolar izle depresyona iyi geliyor ama anksiyete ve panikatak daha zor sanki hergün yürüyüş yapmaya çalışın zor biliyorum ama başlayınca devamı geliyorTabii geçtiği dönemler var ama ilaç kullanırken iyi oluyorum dr ilacı kesince tekrarlıyor. Bu üçüncü atağım maalesef.üstelik her tekrarı bir öncekine göre daha zor ve ağır geçiypr ve iyileşme daha zor oluyor. O yüzden kimseye ilaç bırakmayı vs tavsiye edemem ben bir daha düzelirsem asla ömür boyu bırakmam çok zor dayanamıyorum
İlaç efe... Xr ancak her depresyon tekrarında iyileşmek daha zorlaşıyor dayanamayıp canına kıyanları şimdi şimdi anlıyorum....İlacınızın baş harflerini söyler misin terapi almanı öneririm bir de internetten motivasyonunu artırıcı videolar izle depresyona iyi geliyor ama anksiyete ve panikatak daha zor sanki hergün yürüyüş yapmaya çalışın zor biliyorum ama başlayınca devamı geliyor
Bende de lohusa depresyonu olmuştu o ilaçla düzelmiştim terapi almanızı mutlaka öneririmİlaç efe... Xr ancak her depresyon tekrarında iyileşmek daha zorlaşıyor dayanamayıp canına kıyanları şimdi şimdi anlıyorum....
Dr da söyledi ama önce ilaçların biraz toplaması lazım öyle söyledi. Ancak ben nu sefer geçemeyecek ilaçlar etki etmeyecek diye çok korkuyorum hiç düzelmeyecek gibi geliyorBende de lohusa depresyonu olmuştu o ilaçla düzelmiştim terapi almanızı mutlaka öneririm
Mutlaka you tubedan videolar izleyinDr da söyledi ama önce ilaçların biraz toplaması lazım öyle söyledi. Ancak ben nu sefer geçemeyecek ilaçlar etki etmeyecek diye çok korkuyorum hiç düzelmeyecek gibi geliyor
HangileriniMutlaka you tubedan videolar izleyin
Beyhan Budak İzzet Güllü Hikmet Anıl Öztekin daha bir sürü var sizi motive edecek mutlaka videolar izleyin inanın sadece ilaçla da olmuyorHangilerini
İzzet güllü aman aman onu görünce bile fenalık hissi yaşıyorum. Zaten başıma ne geldiyse bu tarz kendi kendine yardım sen hasta değilsin vs. Gibi videoalara inandım diye geldi. Dr a iyi hissettiğimi ilaçları kesmesini söyledim ısrar ettim o da adım adım kesti ama tekrarladı keşke yapmasaydım şimdi sürünüyorum. Belki hafif düzeyde olanlar için bu tarz videolar işe yarayabilir ama bende maalesef tam tersi zarar verdi.Beyhan Budak İzzet Güllü Hikmet Anıl Öztekin daha bir sürü var sizi motive edecek mutlaka videolar izleyin inanın sadece ilaçla da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?