Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Beyhan Budak İzzet Güllü Hikmet Anıl Öztekin daha bir sürü var sizi motive edecek mutlaka videolar izleyin inanın sadece ilaçla da olmuyor
Dr lara güvenin inanın. Onlar onca sene okumuş bile bile insanlara zarar vermezler ben yandım siz yanmayın ailede de bu tarz hastalıklar varsa genetik de olabilir o sebeple can sıkıntısı ya da hayat zorluklarından mı oluyor yoksa gerçekten biyolojik kökenleri var mı dr unuz size söyler. Ben çok pişmanım böyle olcağını bilsem asla ama asla ilaç bırakmaya yeltenmez dr a kesmesini istemezdim. Düeizelirsem zaten ömrümün son günü bile ilacımı alacağım.

Beyhan Budak İzzet Güllü Hikmet Anıl Öztekin daha bir sürü var sizi motive edecek mutlaka videolar izleyin inanın sadece ilaçla da olmuyor
Beyhan budak yine daha iyi gibi. Ama benimki artık tıbbi bir problem psikologların dediği gibi bakış açını değiştir sen en değerli varlıksın vs gibi telkinler ile geçecek bir seviyede değil maalesef

Beyhan budak yine daha iyi gibi. Ama benimki artık tıbbi bir problem psikologların dediği gibi bakış açını değiştir sen en değerli varlıksın vs gibi telkinler ile geçecek bir seviyede değil maalesef
Benim de çok ağırdı inanın annemlerde sürekli yatıyordum sadece kızıma bakıyordum yemekleri annem yapıyordu gün boyu yatıyordum ağlıyordum terapiye başladım gün gün değiştim çabalamak da gerekiyor inanın sadece ilaçla da olmuyor bizzat yaşadım hiçbir amacım hedefim yoktu ağlamaktan başka hiçbir şey yapmadan gün boyu yatıyordum biraz sizin de elinizde alışkanlıklar zor ölür ama ölür bunu unutmayın her yeni uyandığımız gün yeni bir umut ama benim hayatım öyle değil ki demeyin bir kaldırım taşının kenarından bile bitki fışkırıyor hayatta insanı umuttur yaşatan ben de bazen umudumu kaybediyorum iyileşemeyecek miyim diyorum yeni güne umutsuz kötü uyanıyorum sonra bi haber alıyorum aa demek ki yanlış yapmışım güne umutsuz başlayarak diyorum her yeni gün bize bahşedilmiş bir armağan onu görmek bizim elimizde

Ben doktora da gidiyorum ilaç da içiyorum terapi de alıyorum sadece ilaçla da olmuyor inanın genetik zaten bizim ailemize

Evet bu konuda size katılıyorum ama az da olsa fayda ediyor bazı söyledikleri Hikmet Anıl Öztekin izleyin çok güzel bir yazar videoları çok güzel Beyhan Budak da öyle mutfakta açıp dinliyorum siz de ilginizi çekebilecek yıldızınızın tutacağı illa ki bir kişi vardır size etki edebilecek

Ben de çok zorlanıyorum keşke annem olsa da gitsem yanına maalesef destek olacak kimse yok çaresizim çok kötü hissediyorum sabah uyandım ilaç için bir lokma ekmek bir domates yedim ilaçları içtim öyle uzandım allahtan şifa bekliyorum. Eşim işte kız okulda

Allah rahmet eylesin canım ama inan anne de bi yere kadar terapistim bana dedi ki ailene güveniyordun kaçıyordun karantinaya girdiler gidemedin ilaca güvenirsen geçen gün ABD ilaç borcundan dolayı ilaç vermemekle tehdit etmiş ona da çok güvenmemek gerek dedi. Allahtan şifa bekliyorum demişsin ama biraz senin de gayret etmen gerekiyor biliyorum çok zor yaşadım arada da yaşıyorum mesela şimdi zorla da olsa dışarı bi yarım saat yürüyüşe çıkabilirsin baştan çok zor olacak ama sonra açılacaksın

Çıkamayabilirim cnm çok halsizim yemek yiyemediğim için mi hastalıktan dolayı mı bilmiyorum ama şuan değil yürüyüş yapacak ekmek almaya gidecek takatim yok. Veren olmazsa çorba bile içemem

Çıkamayabilirim cnm çok halsizim yemek yiyemediğim için mi hastalıktan dolayı mı bilmiyorum ama şuan değil yürüyüş yapacak ekmek almaya gidecek takatim yok. Veren olmazsa çorba bile içemem
Yapmaya başlayınca olacak inşallah peki akşam yemeğini nasıl yapacaksın kızın okuldan gelecek onlara nasıl bakıyorsun

Yapmaya başlayınca olacak inşallah peki akşam yemeğini nasıl yapacaksın kızın okuldan gelecek onlara nasıl bakıyorsun
Yapamıyorum cnm yemek falan bakamıyorum eve evdekilere. Babası yapıyor kolay şeyler... Sadece yemek değil hiç bir iş yapamıyorum banyo bile yapamıyorum çok zor her iş elim kolum kalkmıyor. Ne zaman geçecek bilmiyorum

Kan tahlili yaptırdınız mı acaba kan değerleriniz de düşük olabilir mi o da halsizlik yapar peki ne zamandır böylesiniz

E Ecrnnz bak canım buraya yazdım ben neler yaşadım sen de tahlillerini yaptır emin ol bişeyin olmadığına sonra bunlar beynimin oyunu dersin inşallah bu süreci kolayca atlatırsın psikolojik olarak insan gerçek gibi yaşayabiliyor

Şuan ki beni anlatmışsın gerçekten her satırı benn bende seni anlayabiliyorum bidaha yaşatmasın inşallah insanlara imrenerek bakıyorum yaşıyor muyum ben farkında bile değilim hissizleştim hep böyle giderse çok korkuyorum

Amin Allahım kimselere yaşatmasın bizlere de inşallah ben de bu hastalığı yaşamayanlara imreniyorum

Bende çok korkuyorum hep böyle kalırsam diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…