Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Sizin rahatsızlık hangisi tam olarak

Sizin rahatsızlık hangisi tam olarak
Psikolojik olarak nedir bilmiyorum henüz hiç geçmeyen çarpıntı uyuşmalar ölüm korkusu nefesim tıkanıyor sanki sürekli kendimi inceliyorum farklı bişey olmasa bile kendimce buluyorum fizyolojik olarak bişey yok ama ben ikna olamıyorum bir türlü nöroloji sonucumu bekliyorum belki onda ikna olurum

Panik atak a benziyor

Siz nasılsınız peki
Benimki majör depresyon. İç sıkıntısı enerjisizlik karamsar ve kötü düşünceler günlük işleri yapamamak banyo bile dahil hiç bir iş yapamamak yemek yiyememek yataktan gün boyu çıkamamak keşke ölsem düşünceleri...

Ben de dinliyorum bi şeylerle meşgul olunca biraz azalıyor çok şükür o uyuşma bana da oluyor durduk yerde kafama uyuşma geliyor takmamaya çalışıyorum inşallah Nöroloji temiz çıkar

Ben de dinliyorum bi şeylerle meşgul olunca biraz azalıyor çok şükür o uyuşma bana da oluyor durduk yerde kafama uyuşma geliyor takmamaya çalışıyorum inşallah Nöroloji temiz çıkar
Kan tahlillerimde temiz çıktı inşallah oda temiz çıkar çareyi nerde arıycağımı şaşırdım başka bir doktora mı görünsem diyorum neden hiç geçmez bu çarpıntı onu düşünmekten etrafa konsantre olamıyorum konuşulanları anlamıyorum elimde olsa keşke

Çarpıntı beni çok korkutuyor
Allah yardımcınız olsun inşallah çok zor bir iç sınıtısı bile insanın hayatını alt üst edebiliyor

Bunlar sabahları banada oluyor uyandığımda bir iç sıkıntısı iştahsızlık yataktan çıkmak istemiyorum uyanır uyanmaz kafamda kurmaya başlıyorum umutsuz uyanıyorum

İşte o çarpıntı için psikiyatri bi ilaç veriyor Nöroloji de temiz çıkarsa oraya gidersin o kadar olmaz o ilaçla

İşte o çarpıntı için psikiyatri bi ilaç veriyor Nöroloji de temiz çıkarsa oraya gidersin o kadar olmaz o ilaçla
Öyle yapacağım galiba bana kalsa ne kadar doktor varsa giderim ama etrafımda herkes üzgün ve bitkin vaziyette hergün hastanedeyiz boşa gidiyorsun bişey yoktur diyorlar acaba bu günleri atlatırmıyım iyi olup çocuklarımla evimle eşimle ilgilenmek istiyorum artık

Atlatırsın canım inşallah bak en başta yazdım o süreçleri ben de yaşadım sürekli hastaneye gidiyordum sayısız kan tahlilleri sonra bişey olmadığına ikna oluyor insan

Siz nasılsınız peki
Benimki majör depresyon. İç sıkıntısı enerjisizlik karamsar ve kötü düşünceler günlük işleri yapamamak banyo bile dahil hiç bir iş yapamamak yemek yiyememek yataktan gün boyu çıkamamak keşke ölsem düşünceleri
Bunlar sabahları banada oluyor uyandığımda bir iç sıkıntısı iştahsızlık yataktan çıkmak istemiyorum uyanır uyanmaz kafamda kurmaya başlıyorum umutsuz uyanıyorum
O zaman belki de panik atak ile beraber depresyonda vardır sizde psikiyatrist ne dedi ilaç falan verdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…