- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.821
Daha gitmedim cnm bu çarpıntı lar uyuşmalar psikolojik mi ondan emin olmak istiyorum buda garip bişey işteBenimki majör depresyon. İç sıkıntısı enerjisizlik karamsar ve kötü düşünceler günlük işleri yapamamak banyo bile dahil hiç bir iş yapamamak yemek yiyememek yataktan gün boyu çıkamamak keşke ölsem düşünceleri
O zaman belki de panik atak ile beraber depresyonda vardır sizde psikiyatrist ne dedi ilaç falan verdi mi
Git bence dr a bunları anlat erteleme kendiliğinden geçer diye düşünme ilaç kullan tedavini yaptır. Kalıcı bir bozukluk kalmasınDaha gitmedim cnm bu çarpıntı lar uyuşmalar psikolojik mi ondan emin olmak istiyorum buda garip bişey işte
Kendimi hemen hastaneye doktora falan atmak istiyorum böyle olduğunda boğazımda göğsümde bir baskı ağırlık var maalesef ki yine İnternet ten baktığımda iyi şeyler yazmıyor tansiyon ve panik atağı nasıl ayırt edebiliriz acabaDikkate alma benimki de gün içinde neler diyor bilsen
Kendiliğinden geçeceğini sanmıyorum artık da çok garip bir çıkmazın içindeyim sanki Bi oluyor sadece psikolojik diyorum bazende tansiyon bu kesin felç geçircem kalp krizi geçircem sanıyorumGit bence dr a bunları anlat erteleme kendiliğinden geçer diye düşünme ilaç kullan tedavini yaptır. Kalıcı bir bozukluk kalmasın
Git bence dr a bunları anlat erteleme kendiliğinden geçer diye düşünme ilaç kullan tedavini yaptır. Kalıcı bir bozukluk kalmasın
Anlattıklarınıza göre panik atak a benziyor ve bence dra gidin randevu alıp. Başka türlü bir çözüm bulabileceğini sanmıyorumKendiliğinden geçeceğini sanmıyorum artık da çok garip bir çıkmazın içindeyim sanki Bi oluyor sadece psikolojik diyorum bazende tansiyon bu kesin felç geçircem kalp krizi geçircem sanıyorum
İnternet araştırması yapma lütfen ben artık araştırma yapmıyorum tansiyonunun yükseldiğini anlarsın zatenKendimi hemen hastaneye doktora falan atmak istiyorum böyle olduğunda boğazımda göğsümde bir baskı ağırlık var maalesef ki yine İnternet ten baktığımda iyi şeyler yazmıyor tansiyon ve panik atağı nasıl ayırt edebiliriz acaba
Tam bir felaket yani İnt yazanlar hiç mi iyi şeyler yazmaz bakmamak için çok uğraşıyorum inan ki tansiyona bakmaya bile korkuyorum burası iyi geliyor sanki bana daraldığım zaman hemen buraya atıyorum kendimiİnternet araştırması yapma lütfen ben artık araştırma yapmıyorum tansiyonunun yükseldiğini anlarsın zaten
Panik atak geçirdiğiniz için tansiyon yükseliyor olabilir. Dr a gitmekten neden çekiniyorsunuzTam bir felaket yani İnt yazanlar hiç mi iyi şeyler yazmaz bakmamak için çok uğraşıyorum inan ki tansiyona bakmaya bile korkuyorum burası iyi geliyor sanki bana daraldığım zaman hemen buraya atıyorum kendimi
Benim terapistim sakın okuma diyor başınız ağrıyor diye yazıyorsunuz beyin tümörümüne dikkat diye en kötü olan çıkıyor migren bile demiyor en başta en kötü olan senaryo korkmamak elde değil o yüzden okumuyorum artık benTam bir felaket yani İnt yazanlar hiç mi iyi şeyler yazmaz bakmamak için çok uğraşıyorum inan ki tansiyona bakmaya bile korkuyorum burası iyi geliyor sanki bana daraldığım zaman hemen buraya atıyorum kendimi
Çekinmiyorum aslında emar sonucumu bekliyorum bide sorunun psikolojik olduğuna inanmaya çalışıyorumPanik atak geçirdiğiniz için tansiyon yükseliyor olabilir. Dr a gitmekten neden çekiniyorsunuz
Tabi canım google hepimizi kafadan hasta yapmak için sanki alttan alta çalısıyor, hep okumsuz hep olumsuz. Bir kerede olumlu güzel şeyler yazsa..Benim terapistim sakın okuma diyor başınız ağrıyor diye yazıyorsunuz beyin tümörümüne dikkat diye en kötü olan çıkıyor migren bile demiyor en başta en kötü olan senaryo korkmamak elde değil o yüzden okumuyorum artık ben
Okumamak en iyisi okuya okuya yok bu hastalık mı var bende yok lu hastalık mı varTabi canım google hepimizi kafadan hasta yapmak için sanki alttan alta çalısıyor, hep okumsuz hep olumsuz. Bir kerede olumlu güzel şeyler yazsa..
Benim terapistim sakın okuma diyor başınız ağrıyor diye yazıyorsunuz beyin tümörümüne dikkat diye en kötü olan çıkıyor migren bile demiyor en başta en kötü olan senaryo korkmamak elde değil o yüzden okumuyorum artık ben
Nasıl bozduysa psikolojimi bakmasam bile tahmin edebiliyorum kafamda kuruyorum nasıl bir manyak oluyorum benOkumamak en iyisi okuya okuya yok bu hastalık mı var bende yok lu hastalık mı var
Ben de sürekli kuruyorum ama artık araştırma yapmıyorum ne geldiyse araştırmaktan geldiNasıl bozduysa psikolojimi bakmasam bile tahmin edebiliyorum kafamda kuruyorum nasıl bir manyak oluyorum ben
Şu çarpıntı olmasa olacak gibi biraz yürüsem başlıyor çarpmaya sonrada aklımdan herşey geçiyor kriz mi geçircem diyorumBen de sürekli kuruyorum ama artık araştırma yapmıyorum ne geldiyse araştırmaktan geldi
Bugün kalbim sıkıştı bi ara aldırış etmedim eğer düşünmeye başlasaydım nabzım kimbilir kaça çıkardı şuan yürüyüşe çıktım evden çıkarken ay nasıl yürüyeceğim dedim taktım kulaklığımı üstelik serin de havaŞu çarpıntı olmasa olacak gibi biraz yürüsem başlıyor çarpmaya sonrada aklımdan herşey geçiyor kriz mi geçircem diyorum
Bende rahatlamak istiyorum artık çok sevindim gerçekten sizin adınıza aşmış gibisiniz üstesinden geliyorsunuz enazından ben yine hata edip İnt baktım belkide insan ne olduğunu bilmek istiyor ama kötü biliyor yürüyüşte veya yürüyüşten sonra artan kalp atışı taşikardi falan yazıyor kalp krizine kadar götürüyor diyorBugün kalbim sıkıştı bi ara aldırış etmedim eğer düşünmeye başlasaydım nabzım kimbilir kaça çıkardı şuan yürüyüşe çıktım evden çıkarken ay nasıl yürüyeceğim dedim taktım kulaklığımı üstelik serin de hava
Panik atakta nasıl oluyor yani ben şimdi evde Bi iki adım atıyorum çarpıyor oturduktan 10 dk sonra falan düzeliyor ancak o yüzden hiç kalkmak istemiyorumBugün kalbim sıkıştı bi ara aldırış etmedim eğer düşünmeye başlasaydım nabzım kimbilir kaça çıkardı şuan yürüyüşe çıktım evden çıkarken ay nasıl yürüyeceğim dedim taktım kulaklığımı üstelik serin de hava
Rahatladığımı kim söylediBende rahatlamak istiyorum artık çok sevindim gerçekten sizin adınıza aşmış gibisiniz üstesinden geliyorsunuz enazından ben yine hata edip İnt baktım belkide insan ne olduğunu bilmek istiyor ama kötü biliyor yürüyüşte veya yürüyüşten sonra artan kalp atışı taşikardi falan yazıyor kalp krizine kadar götürüyor diyorve ben çok korkuyorum
Ona yoğunlaştığın için kalbin çarpıntı yapıyor hiç aldırış etme bir müddet sonra geçecek yarındı dimi Nöroloji kontrolün ona da bi git bakalım ne diyecekPanik atakta nasıl oluyor yani ben şimdi evde Bi iki adım atıyorum çarpıyor oturduktan 10 dk sonra falan düzeliyor ancak o yüzden hiç kalkmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?