Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

131 kez ya selam ismini söyledim. Çok zor hastalıklar allahım şifa versin kurtarsın bizi

İnternetten sinyanür aradım bulsam alıp içeceğim artık o noktadayım...
Doktorun ilacının yanında zanax ya da tranko vermedi mi hayır canım Allah korusun daha önce nasıl iyileştiysen yine iyileşeceksin inşallah bu 3.bu sefer zor atlatıcam falan deme doktorunla bir daha görüşür müsün ulaşma imkanın varsa telefondan destek alsan

131 kez ya selam ismini söyledim. Çok zor hastalıklar allahım şifa versin
Trankobuskas verdi.
Tranko buskas verdi. Çok zorlanıyorum artık niloya dayanamıyorum. Ne yapacağımı da bilemiyorum. Terapi 15 günde bir muayene gidince muayene de 15 günde bir. Yarın arayayım olmadı bilmiyorum ki ne diyeyim kafam allak bullak

Terapiye ne kadar sürede bir gidiyorsun imkanın varsa her hafta gitsen
Muayeneye ve terapiye 15 günde bir zor gidiyorum eşim götüremezse gidemem bile hiç birşeyimi yapamıyorum kaç gündür kışlık pijamaları çıkarayım diyorum hala yapamadım yazlık şeylerle duruyorum evin içinde sürekli yatakta olunca anlamıyorum soğuğu sanırım. Uyku da yok düzenli sadece bomboş nefes alan bir ölü gibi yatıyorum yemek hiç yiyemedim bugün sadece ilaç içerken bir avuç içi kadar ekmek yedim zorlana zorlana.

Ben ilk başlarda her hafta gidiyordum sonra 15 günde bir sonra 3 hafta tranko buskası alıyor musun peki terapi süren ne kadar canım ne desem bilemiyorum ki biraz gayret etsen biliyorum zor ama bak geçen gün duş aldın kızına kahvaltı hazırladın ilacın etki etmesi için biraz da senin gayretin gerekiyor

Allah kabul etsin canım. Bırakma kendini. Hiçbir şey yapamıyorsan bile kalk balkondan gökyüzüne bak. Temiz havayı içine çek.

Allah kabul etsin canım. Bırakma kendini. Hiçbir şey yapamıyorsan bile kalk balkondan gökyüzüne bak. Temiz havayı içine çek.
Kalktım bugün oturuyorum normalde akşam 6 7 ye kadar yataktan çıkamıyordum. Şuan oturuyorum en azından yatmıyorum...

Niloya olmuyor ne yapsam beceremiyorum ne yapmam lazım onu da bilmiyorum. Yatmamak için çok zorladım kendimi zar zor çıktım yataktan oturuyorum salonda. Bir iş birşey yapamıyorum çocuk çizgi film izliyor bende oturdum boş boş bakıyorum kahvaltı hazırlayamadım gofret yedi ben öyle duruyorum işe yaramaz kötü bir anneyim yaşamayı haketmiyorum...

Terapiyi kendi isteğinize mi gidiyorsunuz yoksa doktor mu yönlendiriyor sütüm tamamen gitti artık azalmıştı zaten su bile içemiyorum midem almıyor

Terapiyi kendi isteğinize mi gidiyorsunuz yoksa doktor mu yönlendiriyor sütüm tamamen gitti artık azalmıştı zaten su bile içemiyorum midem almıyor
Uyumaktan korkar oldum çarpıntı lar uyuşmalar uykudan uyandırıyor tmm şimdi ölcem diyorum sabah uyanırkende öyle çarşamba randevu aldım ilaçtan da korkarım ama nasıl olacak böyle dayanamıyorum

Ben şuan ayda 1 kez gidiyorum aslında 2 haftada gitmek isterim ama bu sefer baya pahalı oluyor eğer rahatsız hissedersem kendimi mesaj atıyorum uygun zamanda bana dönüş yapıyor doktorum biraz telefondan destek veriyor. Sütün gitti diye korkma Humananın sütü artırıcı bitki çayı var tadı da çok güzel mutlaka al canım psikiyatriye gitmedin mi canım? Seni çok iyi anlıyorum geçecek canım

Geçecek canım ben de öyle oturduğum günleri çok iyi hatırlıyorum boş boş baktığım ama gayret etmen gerekiyor biraz

Sırtımda ki ağrı
Çarşamba gideceğim ilaçta korkutuyor oldum olası içemem yutarkwn çok zorlanırom yan etki yaparsa diye korkum var bazende diyorumkş yeter ki geçsin 10 taneyi birden içerim

Uyumaktan korkar oldum çarpıntı lar uyuşmalar uykudan uyandırıyor tmm şimdi ölcem diyorum sabah uyanırkende öyle çarşamba randevu aldım ilaçtan da korkarım ama nasıl olacak böyle dayanamıyorum
Kendinize telkin verin
Mesela.. Ben şöyle diyorum. Bak kaaç senedir hep bunları yaşıuorsın bir sey oldumu ? Yokk gene aynı olmayacak iyiyim bunlar geçiçi... Ben saglıklıyım her şeyim iyi çok sukur. Hiç bir seyim yok sadece aklımın bir oyunu bu.. Gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…