Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Çok geçmiş olsun. Dışarda covid tehlikesi de hızla devam ediyor. Ben kendi majör depresyonuma o kadar yoğunlaştım ki o meseleyi bıraktım. Günlerdir dışarı çıkmıyorum zaten sadece dr a gitmek için çıkabildim. İnşallah sabaha şifayla uyanırız allah büyüktür

UYudunuz mu kızlar ben bu saatlerde iyi olduğum için hiç uyumak ve bu hissi kaybetmek istemiyorum inş sabaha yine iyi uyanırım düzelelim artık kızlar yaa yazık bize. Allahım şifa ver yarabbim bizlere sana sığınıyoruz...

Amin canım özlettin kendini teşekkür ederim daha iyiyim nasıl işe girdin özgeyle ikinize işe girin kızlar düzelirsiniz dediğimde çalışamayacağını söylemiştin düzelmene sevindim canım herşey gönlünce olsun. Ben de terapiye devam ediyorum daha iyiyiö korona dolayısıyla arada yoklasa da idare ediyorum çok şükür kızının negatif çıkmasına da sevindim

Amiiin canım rabbim cümlemizi bu hastalıktan kurtarsın inşallah. Hep namazlarda dua okuyup zikir çekelim arkadaşlar. Allah büyük rabbim şifasını tez vakitte versin inşallah

Bende yaşadım 38 kiloya düşmüştüm felçli gibi kucakta taşıyolardı hastaneye o günler unutulmuyo ama geçiyo Allah taşıyamayacağımız dert vermez dert verir dermanıda verir arkadaşım sen bol dua et şifa gelecektir

Bende özlüyorum sizi çok şükür evet canım yılbaşına kadar evdeyiz yine bu covid heryeri etkiliyo işte terapiye devam etmende süper maşallah iyisin daha iyi olacak inşAllah depremler koronolar işsizlik sıkıntılar hastalıklar insanda kafa bırakmıyoki herşey normal aslında olması gerektiği gibi kaygı korku tavan o yüzden hastamıyım diye düşünmeyin yüzde 90 herkes bu durumda gerçekten

Normal iyi olan insanlar da koronadan sonra anksiyete sahibi oldular terapiye 2 ay kadar ara vermiştim vermem iyi olmadı geçen hafta gittim seansa korona korkusu olmasına rağmen dedim risk alıcam ve gidicem iyi ki de gitmişim

Normal iyi olan insanlar da koronadan sonra anksiyete sahibi oldular terapiye 2 ay kadar ara vermiştim vermem iyi olmadı geçen hafta gittim seansa korona korkusu olmasına rağmen dedim risk alıcam ve gidicem iyi ki de gitmişim
Valla öyle çok enteresan durumlar gördüm bu süreçte milletde ama normal onca kötü durumdan geçiyoruz kolay değil izmir mahvetti zaten çok üzüldük korktuk arkadaşım var şükür iyiler ama izledik işte neler oldu Allah beterinden korusun dünya gittikçe zorlaşıyo aklı selim kalmak zor gerçekten

İzmir depremini duyduğum gün ben de kötüydüm her an kötü birşey olacak hissi geldi tüm gün

Keşke beynime söz geçirebilsem de yaşamasam bunları ama olmuyor çok istiyorum ama olmuyor

Amiiin canım rabbim cümlemizi bu hastalıktan kurtarsın inşallah. Hep namazlarda dua okuyup zikir çekelim arkadaşlar. Allah büyük rabbim şifasını tez vakitte versin inşallah
amin yürekten Allah bizi en büyük yanlış olan cana kıymadan korusun. Düzelemeyip böyle kalınmaz böyle bir ömür yaşanamaz allah şifamızı versin bizi korusun şeytanın şerrinden. Şifa versin hepimize allahım sen büyüksün yarabbim. Ben çok kötüyüm yine bugün hala kalkamadım hiç halim yok yine sürekli ağlamaya başladım bu hiç geçmeyecek diye. Yüreğim kabarıyor elim kolum bağlı dipsiz bir kuyunun içinde gibiyim. Allahım sen yardım et...

Siz de mi majör depresyon geçirdiniz nasıl düzeldiniz bana yazar mısınız bugün çok kötüyüm hiç geçmeyecek gibi geliyor sürekli ağlıyorum...

İzmir depremini duyduğum gün ben de kötüydüm her an kötü birşey olacak hissi geldi tüm gün
Keşke izmir depreminde o yıkılan binada olsaydım ve ölseydim diye o kadar içimden geçiyor ki ben yapamıyorum artık hayat ağır geliyor hiç birşeyi yapamıyorum sürerkli kafamda ölüm düşüncesi ve ölme isteği var. Allaha sığınıyorum tövbe istiğfar bildiğim dua zikir ne varsa yattığım yerden bile olsa içimden okuyorum. Ne olacak sonum bilmiyorum... Tam 18 gündür dipteyim çekiyorum daha ne kadae dayanırım bilemiyorum

Cnm ya çok zor çare bulamamak hergün aynı şeyleri yaşamaya uyanmak çok zor ama geçecek inşallah geçecek

Cnm ya çok zor çare bulamamak hergün aynı şeyleri yaşamaya uyanmak çok zor ama geçecek inşallah geçecek
Bugün sabah biraz iyiydim ben şimdi çöktü çaresizlik karamsarlık Bi türlü ferahlatamıyorum içimi kaçmak istiyorum sanki kurtulcam aklımı kaybetmekten korkuyorum sonumuz iyi olacak inşallah buradan yazacağız iyi olduğumuzu

Biraz daha sabret canım ilacın tesiri 6 hafta 3 hafta olmuş bile azcık tesir etmesi gerekirdi aslında biraz sen de gayret et seni çok iyi anlıyorum you tubeda videolar izle depresyonu yenmek ile ilgili

Biraz daha sabret canım ilacın tesiri 6 hafta 3 hafta olmuş bile azcık tesir etmesi gerekirdi aslında biraz sen de gayret et seni çok iyi anlıyorum you tubeda videolar izle depresyonu yenmek ile ilgili
Sabrediyorum ama daha ne kadar dayanırım bilmiyorum niloya. Artık gayret gücümde tükendi tam 18 gün oldu hiç düzelemedim.

İnternetten sinyanür aradım bulsam alıp içeceğim artık o noktadayım...
Hadi canım kalk bir abdest al. Şeytanın vesveselerinden Allah a sığın. Şimdi yaşarken amel defterini hayırla doldurabilirsin. Ölünce geri dönüş yok. Kendi canına kıyanlar için orası buradan daha hayırlı değil. Ya selam ismini çokça söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…