- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.001
Çok geçmiş olsun. Dışarda covid tehlikesi de hızla devam ediyor. Ben kendi majör depresyonuma o kadar yoğunlaştım ki o meseleyi bıraktım. Günlerdir dışarı çıkmıyorum zaten sadece dr a gitmek için çıkabildim. İnşallah sabaha şifayla uyanırız allah büyüktürMerhaba kızlar Rabbimden şifa diliyorum hepinize ara ara girip okuyorum bakıyorum niloya seni iyi gördüm çok sevindim özellikle papatya ve menekşe örneğin çok hoşuma gitti daha iyi ol inşAllah ailenin iyileşmesinede sevindim herkes iyi olur inşAllah ben şükürler olsun iyiyim kızımın işyerinde covid çıktı herkes test yaptırdı kızım negatif çok şükür ama 8 kişi pozitif evden çalışıyo şuan bende ara verdim kendimi fazla yormamak ve bağışıklığımı düşürmemek için çünkü alerjim çok yükseldi astıma çevirmeye başlamış astım fıs fısları verdi dr yinede bu halimize şükür canım bu dönemde bizler gibi ruhsal hastalıkları olan ve kaygıdan dolayı düşen bağışıklığı güçlü tutmak çok önemli düzenli uyku düzenli yeme düzenli yürüyüş arkadaşlar çok fayda edecek yeterki tevekkül gayret ve sabır ... iyi geceler sabaha şükür ve şifayla uyanalım inşAllah
Amin canım özlettin kendini teşekkür ederim daha iyiyim nasıl işe girdin özgeyle ikinize işe girin kızlar düzelirsiniz dediğimde çalışamayacağını söylemiştin düzelmene sevindim canım herşey gönlünce olsun. Ben de terapiye devam ediyorum daha iyiyiö korona dolayısıyla arada yoklasa da idare ediyorum çok şükür kızının negatif çıkmasına da sevindimMerhaba kızlar Rabbimden şifa diliyorum hepinize ara ara girip okuyorum bakıyorum niloya seni iyi gördüm çok sevindim özellikle papatya ve menekşe örneğin çok hoşuma gitti daha iyi ol inşAllah ailenin iyileşmesinede sevindim herkes iyi olur inşAllah ben şükürler olsun iyiyim kızımın işyerinde covid çıktı herkes test yaptırdı kızım negatif çok şükür ama 8 kişi pozitif evden çalışıyo şuan bende ara verdim kendimi fazla yormamak ve bağışıklığımı düşürmemek için çünkü alerjim çok yükseldi astıma çevirmeye başlamış astım fıs fısları verdi dr yinede bu halimize şükür canım bu dönemde bizler gibi ruhsal hastalıkları olan ve kaygıdan dolayı düşen bağışıklığı güçlü tutmak çok önemli düzenli uyku düzenli yeme düzenli yürüyüş arkadaşlar çok fayda edecek yeterki tevekkül gayret ve sabır ... iyi geceler sabaha şükür ve şifayla uyanalım inşAllah
Amiiin canım rabbim cümlemizi bu hastalıktan kurtarsın inşallah. Hep namazlarda dua okuyup zikir çekelim arkadaşlar. Allah büyük rabbim şifasını tez vakitte versin inşallahUYudunuz mu kızlar ben bu saatlerde iyi olduğum için hiç uyumak ve bu hissi kaybetmek istemiyorum inş sabaha yine iyi uyanırım düzelelim artık kızlar yaa yazık bize. Allahım şifa ver yarabbim bizlere sana sığınıyoruz...
Bende yaşadım 38 kiloya düşmüştüm felçli gibi kucakta taşıyolardı hastaneyeÇok geçmiş olsun. Dışarda covid tehlikesi de hızla devam ediyor. Ben kendi majör depresyonuma o kadar yoğunlaştım ki o meseleyi bıraktım. Günlerdir dışarı çıkmıyorum zaten sadece dr a gitmek için çıkabildim. İnşallah sabaha şifayla uyanırız allah büyüktür
Bende özlüyorum sizi çok şükür evet canım yılbaşına kadar evdeyiz yine bu covid heryeri etkiliyo işte terapiye devam etmende süper maşallah iyisin daha iyi olacak inşAllah depremler koronolar işsizlik sıkıntılar hastalıklar insanda kafa bırakmıyoki herşey normal aslında olması gerektiği gibi kaygı korku tavan o yüzden hastamıyım diye düşünmeyin yüzde 90 herkes bu durumda gerçektenAmin canım özlettin kendini teşekkür ederim daha iyiyim nasıl işe girdin özgeyle ikinize işe girin kızlar düzelirsiniz dediğimde çalışamayacağını söylemiştin düzelmene sevindim canım herşey gönlünce olsun. Ben de terapiye devam ediyorum daha iyiyiö korona dolayısıyla arada yoklasa da idare ediyorum çok şükür kızının negatif çıkmasına da sevindim
Normal iyi olan insanlar da koronadan sonra anksiyete sahibi oldular terapiye 2 ay kadar ara vermiştim vermem iyi olmadı geçen hafta gittim seansa korona korkusu olmasına rağmen dedim risk alıcam ve gidicem iyi ki de gitmişimBende özlüyorum sizi çok şükür evet canım yılbaşına kadar evdeyiz yine bu covid heryeri etkiliyo işte terapiye devam etmende süper maşallah iyisin daha iyi olacak inşAllah depremler koronolar işsizlik sıkıntılar hastalıklar insanda kafa bırakmıyoki herşey normal aslında olması gerektiği gibi kaygı korku tavan o yüzden hastamıyım diye düşünmeyin yüzde 90 herkes bu durumda gerçekten
Valla öyle çok enteresan durumlar gördüm bu süreçte milletde ama normal onca kötü durumdan geçiyoruz kolay değil izmir mahvetti zaten çok üzüldük korktuk arkadaşım var şükür iyiler ama izledik işte neler oldu Allah beterinden korusun dünya gittikçe zorlaşıyoNormal iyi olan insanlar da koronadan sonra anksiyete sahibi oldular terapiye 2 ay kadar ara vermiştim vermem iyi olmadı geçen hafta gittim seansa korona korkusu olmasına rağmen dedim risk alıcam ve gidicem iyi ki de gitmişim
İzmir depremini duyduğum gün ben de kötüydüm her an kötü birşey olacak hissi geldi tüm günValla öyle çok enteresan durumlar gördüm bu süreçte milletde ama normal onca kötü durumdan geçiyoruz kolay değil izmir mahvetti zaten çok üzüldük korktuk arkadaşım var şükür iyiler ama izledik işte neler oldu Allah beterinden korusun dünya gittikçe zorlaşıyoaklı selim kalmak zor gerçekten
Aynı durumdayız. Mesela bende de şuan halâ devam ediyor. Bi can sıkıntısı nefesim daralıyor gibi korkular basıyor. Sanki heran bişey olacak gibi. Beynimde sürekli korkular yankılanıyor. İki göğsümün ortasında bi sıkıntı ağırlık gibi düşündükçe içinden çıkamıyorum inanın her an aklımda, çok zor.
Keşke beynime söz geçirebilsem de yaşamasam bunları ama olmuyor çok istiyorum ama olmuyorİlaç da almadan atlatacak gibi durmuyor çok yoğun yaşıyor kendini inandıramıyor terapistim bu konuda şunu söylüyor ilaç koltuk değneği gibi destek sağlıyor yani ilaçla da tam çözüm değil ilaçla bile yaşıyor insan anksiyete dönem dönem bununla başetmeyi öğrenmek gerek
Sesli komut ver beynine.Keşke beynime söz geçirebilsem de yaşamasam bunları ama olmuyor çok istiyorum ama olmuyor
amin yürekten Allah bizi en büyük yanlış olan cana kıymadan korusun. Düzelemeyip böyle kalınmaz böyle bir ömür yaşanamaz allah şifamızı versin bizi korusun şeytanın şerrinden. Şifa versin hepimize allahım sen büyüksün yarabbim. Ben çok kötüyüm yine bugün hala kalkamadım hiç halim yok yine sürekli ağlamaya başladım bu hiç geçmeyecek diye. Yüreğim kabarıyor elim kolum bağlı dipsiz bir kuyunun içinde gibiyim. Allahım sen yardım et...Amiiin canım rabbim cümlemizi bu hastalıktan kurtarsın inşallah. Hep namazlarda dua okuyup zikir çekelim arkadaşlar. Allah büyük rabbim şifasını tez vakitte versin inşallah
Siz de mi majör depresyon geçirdiniz nasıl düzeldiniz bana yazar mısınız bugün çok kötüyüm hiç geçmeyecek gibi geliyor sürekli ağlıyorum...Bende yaşadım 38 kiloya düşmüştüm felçli gibi kucakta taşıyolardı hastaneyeo günler unutulmuyo ama geçiyo Allah taşıyamayacağımız dert vermez dert verir dermanıda verir arkadaşım sen bol dua et şifa gelecektir
Keşke izmir depreminde o yıkılan binada olsaydım ve ölseydim diye o kadar içimden geçiyor ki ben yapamıyorum artık hayat ağır geliyor hiç birşeyi yapamıyorum sürerkli kafamda ölüm düşüncesi ve ölme isteği var. Allaha sığınıyorum tövbe istiğfar bildiğim dua zikir ne varsa yattığım yerden bile olsa içimden okuyorum. Ne olacak sonum bilmiyorum... Tam 18 gündür dipteyim çekiyorum daha ne kadae dayanırım bilemiyorumİzmir depremini duyduğum gün ben de kötüydüm her an kötü birşey olacak hissi geldi tüm gün
Cnm ya çok zor çare bulamamak hergün aynı şeyleri yaşamaya uyanmak çok zor ama geçecek inşallah geçecekKeşke izmir depreminde o yıkılan binada olsaydım ve ölseydim diye o kadar içimden geçiyor ki ben yapamıyorum artık hayat ağır geliyor hiç birşeyi yapamıyorum sürerkli kafamda ölüm düşüncesi ve ölme isteği var. Allaha sığınıyorum tövbe istiğfar bildiğim dua zikir ne varsa yattığım yerden bile olsa içimden okuyorum. Ne olacak sonum bilmiyorum... Tam 18 gündür dipteyim çekiyorum daha ne kadae dayanırım bilemiyorum
Cnm ya çok zor çare bulamamak hergün aynı şeyleri yaşamaya uyanmak çok zor ama geçecek inşallah geçecek
Bugün sabah biraz iyiydim ben şimdi çöktü çaresizlik karamsarlıkKeşke izmir depreminde o yıkılan binada olsaydım ve ölseydim diye o kadar içimden geçiyor ki ben yapamıyorum artık hayat ağır geliyor hiç birşeyi yapamıyorum sürerkli kafamda ölüm düşüncesi ve ölme isteği var. Allaha sığınıyorum tövbe istiğfar bildiğim dua zikir ne varsa yattığım yerden bile olsa içimden okuyorum. Ne olacak sonum bilmiyorum... Tam 18 gündür dipteyim çekiyorum daha ne kadae dayanırım bilemiyorum
Biraz daha sabret canım ilacın tesiri 6 hafta 3 hafta olmuş bile azcık tesir etmesi gerekirdi aslında biraz sen de gayret et seni çok iyi anlıyorum you tubeda videolar izle depresyonu yenmek ile ilgiliKeşke izmir depreminde o yıkılan binada olsaydım ve ölseydim diye o kadar içimden geçiyor ki ben yapamıyorum artık hayat ağır geliyor hiç birşeyi yapamıyorum sürerkli kafamda ölüm düşüncesi ve ölme isteği var. Allaha sığınıyorum tövbe istiğfar bildiğim dua zikir ne varsa yattığım yerden bile olsa içimden okuyorum. Ne olacak sonum bilmiyorum... Tam 18 gündür dipteyim çekiyorum daha ne kadae dayanırım bilemiyorum
Sabrediyorum ama daha ne kadar dayanırım bilmiyorum niloya. Artık gayret gücümde tükendi tam 18 gün oldu hiç düzelemedim.Biraz daha sabret canım ilacın tesiri 6 hafta 3 hafta olmuş bile azcık tesir etmesi gerekirdi aslında biraz sen de gayret et seni çok iyi anlıyorum you tubeda videolar izle depresyonu yenmek ile ilgili
Hadi canım kalk bir abdest al. Şeytanın vesveselerinden Allah a sığın. Şimdi yaşarken amel defterini hayırla doldurabilirsin. Ölünce geri dönüş yok. Kendi canına kıyanlar için orası buradan daha hayırlı değil. Ya selam ismini çokça söyle.İnternetten sinyanür aradım bulsam alıp içeceğim artık o noktadayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?