- 23 Ocak 2016
- 35.365
- 51.219
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.061
Yok canım ben ilaç söylemem asla işin uzmanı onlar tabi 10 senedir bu hastalıkla uğraşınca birçok ilaç deneyince insan haliyle öğreniyor ben de aynıyım iştahım olmasa tamam dünyadan nasibim kesildi galiba diyorum aynıyız işteBirisi rengin solmuş dese tmm Hıı öleceğim ben diyorum başlıyor korkular çocuklar gözüme baksa son günlerim diyorum ileriye yönelik hayal kuramıyorum mesela bebeğim büyümüş falan ölcem ben ondan böyle diyorum bide kayınvalide mi kaybettik oda böyle son günler hiçbirşey yemiyormuştu bende yiyemiyorum ya hani geliyor aklıma keşke doktora gitmeden ilaç alabilsek sana danışır alırdım tecrübesin sen baya ilaç konusunda
Devlete gittim kalp için sanki başından atıyor gibi geldi başka yere gittim test yaptır dedi banaeşim sinirlendi özele gittim bide orasıda temiz çıktı daha ne olsun dedi doktor bana zorlanıyor eşim farkındayım onuda bıktırdım sanki
Evet şuan inanmadığın için yolun başı ama korkma en azından bak bedensel olarak bişeyin yok şükret psikolojik de çok zor evet ama atlatırsın inşallah 10 senedir yaşadığım için bu durumu bazen hala bile diyorum bu sefer gerçekse diye sonra beynimin bir oyunu bu kanma diyorum geçecek birazdan daha önce de oldu çünkü diyorum ben de o zamanlar özel devlet çok masraf olmuştu 2 yıl öncesine kadar hala gidiyordum Ms belirtilerini okuyordum tmm ben Ms im deyip Nörolojiye gidip emar çekiniyordum 2 sene önce bi günde 250 ye yakın para ödemiştim tahliller 500 e yakın tutmuştu madden ve manen çok zor şuan idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum idrarın yanıyor ultrason çekinirsem rahatlarım diyorum ya böbreklerimde bişey varsa diye kafamda kuruyorum
Bende taktım şimdi böbreklere idrarım gelmiyor çok afedersin günde 1 kere sadece çok sıkışırsam hissediyorum onuda sezeryan sonrası oldu annem bişey yeyip içmediğin için diyor amaEvet benim de aslında şu 3 gündür ayaklarım buz gibi belki ondan ama ultrason çektirsem rahatlarım diyorum iğne yazdı doktor idrarımda keton meton herşey varmışşimdi iğne vurunurken korona olmam inşallah diyorum mahallede çok vaka var idrarda pıhtı falan da çıkınca ödüm koptu sana da çok geçmiş olsun hastalık takıntısı işte bizimkisi
Ben de 1 hafta falan geçmezse doktora gidiyorum tamam iyisin dedi mi rahatlıyorumBenim avantajım bunu sürdürmüyorum, birkaç gün uluyorum, sonra unutuyorum
Aaa ben yaptım bunu.İlaç almaya korkuyordum.Yattım birkaç gün hastaneden alıştım çıktım:)hastaneye gidip yatırın beni deyip hastaneye yatırtmıştım kendim
İdrarın çok gelmesi sıkıntı zaten, gelmemesinden korkma. Birşey içmezsen niye gelsin. İlk giren ilk çıkarBende taktım şimdi böbreklere idrarım gelmiyor çok afedersin günde 1 kere sadece çok sıkışırsam hissediyorum onuda sezeryan sonrası oldu annem bişey yeyip içmediğin için diyor ama
Sen neden yattın ablaAaa ben yaptım bunu.İlaç almaya korkuyordum.Yattım birkaç gün hastaneden alıştım çıktım:)
Panikden işde.İlacın artması gerekiyordu ve ben artırmaya korkuyordum.Yatayım burda alışayım dedim doktora olur dedi:)Sen neden yattın abla
Ben aşırı ağlıyordum o zaman terapiye başlamamıştım neden düzelemiyorum yatırın beni dedimPanikden işde.İlacın artması gerekiyordu ve ben artırmaya korkuyordum.Yatayım burda alışayım dedim doktora olur dedi:)
O hayal zaten tutuyor bizi hayatta. Umudum o inşallah bir gün bizde iyiyiz deriz. Allah büyükTarifi olmayan bir acı.. Bi gün bizde buraya iyiyiz diye mesajlar yazar mıyız hayali bile güzel ama
Hangi hastane idiBen aşırı ağlıyordum o zaman terapiye başlamamıştım neden düzelemiyorum yatırın beni dedim
Bende düzelemiyorum ilk zamanlar aşırı ağlama vardı bende ama şimdi yok ağlamıyorum ağlamak istesemde.... Acaba hangi hastaneydi ben de aslında yatmak istiyorum hastaneye. Belki de ekt şok tedavisi falan lazım bilmiyorum ki...Ben aşırı ağlıyordum o zaman terapiye başlamamıştım neden düzelemiyorum yatırın beni dedim
Öyle hastalıkların maddi boyutu da var son 20 günde 1200 e yakın dr ücreti de ben ödemişimdir ama inanın zerre gözümde değil yeterki iyi olayım katlanamıyorum artık...İşin bir de maddi boyutu var tabi, bu tetkikler, 1350 lira tutmuş, özel sağlık sigortam var benim. Olmasa bayılacaktık 1.350’yi. Devlet hastanelerine ömrümde hiç gitmedim, çünkü o azarlanmayı, bir iki dakikada teşhis konulmasını, adam yerine konmamayı naif kalbim kaldırmıyor, çok üzülüyorum.
Hangi hastaneydiPanikden işde.İlacın artması gerekiyordu ve ben artırmaya korkuyordum.Yatayım burda alışayım dedim doktora olur dedi:)
İnşallah cnm hepimize dayanma gücü versin rabbimO hayal zaten tutuyor bizi hayatta. Umudum o inşallah bir gün bizde iyiyiz deriz. Allah büyük
Bursadayım benBende düzelemiyorum ilk zamanlar aşırı ağlama vardı bende ama şimdi yok ağlamıyorum ağlamak istesemde.... Acaba hangi hastaneydi ben de aslında yatmak istiyorum hastaneye. Belki de ekt şok tedavisi falan lazım bilmiyorum ki...
Anladım bana kocaeli ya da istanbul da olsa ii olurBursadayım ben
Selçuklu tıpHangi hastaneydi
İstanbulda Rüstem Aşkın var.Konya daydı.İyidirAnladım bana kocaeli ya da istanbul da olsa ii olur
Yazdıklarınızı biraz gözden geçirdim Allah bu durumu yaşayan herkesin yardımcısı olsun inşallah. Bende 10 yıldır anksiyete bozukluğu ile savaşıyordum geçen sene babamı kaybetmemle bu duruma okb de eklendi ve her gecen gün beni daha cok dibe sürüyordu en sonunda doktora gittim ve yine düşük mg ilac tedavisine başladım şuan iyiyim hamdolsun tabiki düşüncelerim geliypr ama ben onları kabul ettim onlarla yaşamaya alıştım ve en onemlisi arkadasım lütfen umudunu kaybetme umut Allahtan umutsuzluk şeytandandır şeytan suan senin zayıf anın oldugu icin seninle daha cok uğraşıyor dua etmekten asla vazgeçme kişisel gelişim kitapları oku surekli kendini geliştir beynini aynı şeylerle yormak yerine farklı seyler oku izle araştır iyiye yönelik seyler. Emdr terapisi bu durumlarda en iyi sonuc diyorlar gerekirse onu al gerekirse hastaneye yat ama derdi veren rabbim dermanı da veriyor bunu hic unutma sen rahatsızlığım icin çabandan asla vazgeçme birgun kazanacaksın halin ypk belki istemiyorsun yapmak ama zorla yap 1 hafta sonra değişimi göreceksin kendinde. Egzersiz yap yürüyüş yap guzel kahvaltı hazırla sonra guzel bir kahve yap kendine mutluluk küçücük seylerdedir. Ve en onemlisi sunu asla unutma dunya zaten birgun bitecek hicbirşey sonsuz değil bu bizim imtihanımız ve asla pes etmeAnladım bana kocaeli ya da istanbul da olsa ii olur
Ne güzel yazmışsınız. allah babanıza rahmet eylesin. Deniyorum inşallah iyi olurum derdi veren allah elbet dermanını da verir umut kesilmez hayatta herşeye bir çare var ölüm hariç elbet bende düzelirim inşallah sağolun desteğiniz içinYazdıklarınızı biraz gözden geçirdim Allah bu durumu yaşayan herkesin yardımcısı olsun inşallah. Bende 10 yıldır anksiyete bozukluğu ile savaşıyordum geçen sene babamı kaybetmemle bu duruma okb de eklendi ve her gecen gün beni daha cok dibe sürüyordu en sonunda doktora gittim ve yine düşük mg ilac tedavisine başladım şuan iyiyim hamdolsun tabiki düşüncelerim geliypr ama ben onları kabul ettim onlarla yaşamaya alıştım ve en onemlisi arkadasım lütfen umudunu kaybetme umut Allahtan umutsuzluk şeytandandır şeytan suan senin zayıf anın oldugu icin seninle daha cok uğraşıyor dua etmekten asla vazgeçme kişisel gelişim kitapları oku surekli kendini geliştir beynini aynı şeylerle yormak yerine farklı seyler oku izle araştır iyiye yönelik seyler. Emdr terapisi bu durumlarda en iyi sonuc diyorlar gerekirse onu al gerekirse hastaneye yat ama derdi veren rabbim dermanı da veriyor bunu hic unutma sen rahatsızlığım icin çabandan asla vazgeçme birgun kazanacaksın halin ypk belki istemiyorsun yapmak ama zorla yap 1 hafta sonra değişimi göreceksin kendinde. Egzersiz yap yürüyüş yap guzel kahvaltı hazırla sonra guzel bir kahve yap kendine mutluluk küçücük seylerdedir. Ve en onemlisi sunu asla unutma dunya zaten birgun bitecek hicbirşey sonsuz değil bu bizim imtihanımız ve asla pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?