Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Yok canım ben ilaç söylemem asla işin uzmanı onlar tabi 10 senedir bu hastalıkla uğraşınca birçok ilaç deneyince insan haliyle öğreniyor ben de aynıyım iştahım olmasa tamam dünyadan nasibim kesildi galiba diyorum aynıyız işte

Bende taktım şimdi böbreklere idrarım gelmiyor çok afedersin günde 1 kere sadece çok sıkışırsam hissediyorum onuda sezeryan sonrası oldu annem bişey yeyip içmediğin için diyor ama

Bende taktım şimdi böbreklere idrarım gelmiyor çok afedersin günde 1 kere sadece çok sıkışırsam hissediyorum onuda sezeryan sonrası oldu annem bişey yeyip içmediğin için diyor ama
İdrarın çok gelmesi sıkıntı zaten, gelmemesinden korkma. Birşey içmezsen niye gelsin. İlk giren ilk çıkar

Ben aşırı ağlıyordum o zaman terapiye başlamamıştım neden düzelemiyorum yatırın beni dedim
Bende düzelemiyorum ilk zamanlar aşırı ağlama vardı bende ama şimdi yok ağlamıyorum ağlamak istesemde.... Acaba hangi hastaneydi ben de aslında yatmak istiyorum hastaneye. Belki de ekt şok tedavisi falan lazım bilmiyorum ki...

Öyle hastalıkların maddi boyutu da var son 20 günde 1200 e yakın dr ücreti de ben ödemişimdir ama inanın zerre gözümde değil yeterki iyi olayım katlanamıyorum artık...

Anladım bana kocaeli ya da istanbul da olsa ii olur
Yazdıklarınızı biraz gözden geçirdim Allah bu durumu yaşayan herkesin yardımcısı olsun inşallah. Bende 10 yıldır anksiyete bozukluğu ile savaşıyordum geçen sene babamı kaybetmemle bu duruma okb de eklendi ve her gecen gün beni daha cok dibe sürüyordu en sonunda doktora gittim ve yine düşük mg ilac tedavisine başladım şuan iyiyim hamdolsun tabiki düşüncelerim geliypr ama ben onları kabul ettim onlarla yaşamaya alıştım ve en onemlisi arkadasım lütfen umudunu kaybetme umut Allahtan umutsuzluk şeytandandır şeytan suan senin zayıf anın oldugu icin seninle daha cok uğraşıyor dua etmekten asla vazgeçme kişisel gelişim kitapları oku surekli kendini geliştir beynini aynı şeylerle yormak yerine farklı seyler oku izle araştır iyiye yönelik seyler. Emdr terapisi bu durumlarda en iyi sonuc diyorlar gerekirse onu al gerekirse hastaneye yat ama derdi veren rabbim dermanı da veriyor bunu hic unutma sen rahatsızlığım icin çabandan asla vazgeçme birgun kazanacaksın halin ypk belki istemiyorsun yapmak ama zorla yap 1 hafta sonra değişimi göreceksin kendinde. Egzersiz yap yürüyüş yap guzel kahvaltı hazırla sonra guzel bir kahve yap kendine mutluluk küçücük seylerdedir. Ve en onemlisi sunu asla unutma dunya zaten birgun bitecek hicbirşey sonsuz değil bu bizim imtihanımız ve asla pes etme

Ne güzel yazmışsınız. allah babanıza rahmet eylesin. Deniyorum inşallah iyi olurum derdi veren allah elbet dermanını da verir umut kesilmez hayatta herşeye bir çare var ölüm hariç elbet bende düzelirim inşallah sağolun desteğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…