- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.041
Ben 15 gündür falan savaşıyorum bununla henüz psikolojik olduğuna bile ikna değilim çarpıntı nefes darlığı uyuşma daha neler yaşıyorum geldiği zaman aklıma gelenlerKendinize telkin verin
Mesela.. Ben şöyle diyorum. Bak kaaç senedir hep bunları yaşıuorsın bir sey oldumu ? Yokk gene aynı olmayacak iyiyim bunlar geçiçi... Ben saglıklıyım her şeyim iyi çok sukur. Hiç bir seyim yok sadece aklımın bir oyunu bu.. Gibi gibi
Ah aynı bende hangi hstalıga takılırsam boyle benimde oluyorBen 15 gündür falan savaşıyorum bununla henüz psikolojik olduğuna bile ikna değilim çarpıntı nefes darlığı uyuşma daha neler yaşıyorum geldiği zaman aklıma gelenlerdoktor doktor geziyorum doğumdan sonra pıhtı atması mıdır nedir onu duymuştum belirtileri aynı doktora gidiyorum yok diyor Bi türlü olmadığına inanamıyorum nedenndir... O his geldiği zaman beynime söz geçmiyor düşünemiyorum rahatlıyamıyorum
Holter sonucumu göster em kalbim yerinden çıkacak kötü bişey söyleyecek diye zor geldim zaten bayılmaktan korkuyorumAh aynı bende hangi hstalıga takılırsam boyle benimde oluyor
Yok yok korkma ilk başta verilen ilaç hafif öyle çok bi yan etkisi yokSırtımda ki ağrı
Çarşamba gideceğim ilaçta korkutuyor oldum olası içemem yutarkwn çok zorlanırom yan etki yaparsa diye korkum var bazende diyorumkş yeter ki geçsin 10 taneyi birden içerim
Holter de bi sorun gözükmüyor herşey iyi daha ne duymak istiyorsun dediYok yok korkma ilk başta verilen ilaç hafif öyle çok bi yan etkisi yok
Aa sonuç çıktı mı maşallah bak bişeyin yok şimdi bol bol you tubeda video izle psikiyatriye de git eğer imkanın varsa terapi de almanı öneririmHolter de bi sorun gözükmüyor herşey iyi daha ne duymak istiyorsun dediama doktoru beklerken kalbim ağzımdan çıkacaktı çok korktum bayılcam diye
Hiç bişey yoksa bu ne şimdi beynimizin oyunu mu vallahi aklım almıyor ya çarşamba gideceğim bazen biraz umutlu oluyorum Allah ım o an bitmesin diye neler vermezdim şu an hala var çarpıyor ağrılar giriyor böyle olunca kötü oluyorum işteAa sonuç çıktı mı maşallah bak bişeyin yok şimdi bol bol you tubeda video izle psikiyatriye de git eğer imkanın varsa terapi de almanı öneririm
Yolun çok başındayım demi niloyaHiç bişey yoksa bu ne şimdi beynimizin oyunu mu vallahi aklım almıyor ya çarşamba gideceğim bazen biraz umutlu oluyorum Allah ım o an bitmesin diye neler vermezdim şu an hala var çarpıyor ağrılar giriyor böyle olunca kötü oluyorum işte
Yolun çok başındayım demi niloHiç bişey yoksa bu ne şimdi beynimizin oyunu mu vallahi aklım almıyor ya çarşamba gideceğim bazen biraz umutlu oluyorum Allah ım o an bitmesin diye neler vermezdim şu an hala var çarpıyor ağrılar giriyor böyle olunca kötü oluyorum işte
Terapi bilmiyorum ki çare olacaksa ama 3 çocuk 2 si okuyor hastanelere yaptığımız masraflarAa sonuç çıktı mı maşallah bak bişeyin yok şimdi bol bol you tubeda video izle psikiyatriye de git eğer imkanın varsa terapi de almanı öneririm
Evet beynin bir oyunu bizzat yaşadım kolum öyle bir uyuştu ki hiç unutmam tansyonumun yükseldiğini panik yapınca kalp atışının 130 140 lara çıkmasını doğumdan sonra felç geçircem korkusu oldu ondan hep tansiyonuma odaklanıyordum yükseliyordu hiç inanmıyordum psikolojik olacağına çok şükür geçti ama hala arada gelir acaba felç mi geçiriyorum başım ağrısa beyin kanaması belirtisi mi diye sonra şiddetleniyor şimdi düşücem işte yere diyorum gerçek gibi yaşıyor insan umutlu ol ilaçtan da korkma vereceği ilaçları bile az çok tahmin edebiliyorum onlar çok yüksek değil en azından bu kadar yoğun yaşamazsın biraz kaygılarını azaltırHiç bişey yoksa bu ne şimdi beynimizin oyunu mu vallahi aklım almıyor ya çarşamba gideceğim bazen biraz umutlu oluyorum Allah ım o an bitmesin diye neler vermezdim şu an hala var çarpıyor ağrılar giriyor böyle olunca kötü oluyorum işte
Tarifi olmayan bir acı.. Bi gün bizde buraya iyiyiz diye mesajlar yazar mıyız hayali bile güzel amaNe zorrdüzelmek istiyorum çok zor hastalıklar içimde tarif edemeğim hisler dolu karmakarışık herşey kilitlenmiş gibi bedenim (
Evet şuan inanmadığın için yolun başı ama korkma en azından bak bedensel olarak bişeyin yok şükret psikolojik de çok zor evet ama atlatırsın inşallah 10 senedir yaşadığım için bu durumu bazen hala bile diyorum bu sefer gerçekse diye sonra beynimin bir oyunu bu kanma diyorum geçecek birazdan daha önce de oldu çünkü diyorum ben de o zamanlar özel devlet çok masraf olmuştu 2 yıl öncesine kadar hala gidiyordum Ms belirtilerini okuyordum tmm ben Ms im deyip Nörolojiye gidip emar çekiniyordum 2 sene önce bi günde 250 ye yakın para ödemiştim tahliller 500 e yakın tutmuştu madden ve manen çok zor şuan idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum idrarın yanıyor ultrason çekinirsem rahatlarım diyorum ya böbreklerimde bişey varsa diye kafamda kuruyorumYolun çok başındayım demi nilo
Terapi bilmiyorum ki çare olacaksa ama 3 çocuk 2 si okuyor hastanelere yaptığımız masraflar
Birisi rengin solmuş dese tmm Hıı öleceğim ben diyorum başlıyor korkular çocuklar gözüme baksa son günlerim diyorum ileriye yönelik hayal kuramıyorum mesela bebeğim büyümüş falan ölcem ben ondan böyle diyorum bide kayınvalide mi kaybettik oda böyle son günler hiçbirşey yemiyormuştu bende yiyemiyorum ya hani geliyor aklıma keşke doktora gitmeden ilaç alabilsek sana danışır alırdım tecrübesin sen baya ilaç konusundaEvet beynin bir oyunu bizzat yaşadım kolum öyle bir uyuştu ki hiç unutmam tansyonumun yükseldiğini panik yapınca kalp atışının 130 140 lara çıkmasını doğumdan sonra felç geçircem korkusu oldu ondan hep tansiyonuma odaklanıyordum yükseliyordu hiç inanmıyordum psikolojik olacağına çok şükür geçti ama hala arada gelir acaba felç mi geçiriyorum başım ağrısa beyin kanaması belirtisi mi diye sonra şiddetleniyor şimdi düşücem işte yere diyorum gerçek gibi yaşıyor insan umutlu ol ilaçtan da korkma vereceği ilaçları bile az çok tahmin edebiliyorum onlar çok yüksek değil en azından bu kadar yoğun yaşamazsın biraz kaygılarını azaltır
Devlete gittim kalp için sanki başından atıyor gibi geldi başka yere gittim test yaptır dedi banaEvet şuan inanmadığın için yolun başı ama korkma en azından bak bedensel olarak bişeyin yok şükret psikolojik de çok zor evet ama atlatırsın inşallah 10 senedir yaşadığım için bu durumu bazen hala bile diyorum bu sefer gerçekse diye sonra beynimin bir oyunu bu kanma diyorum geçecek birazdan daha önce de oldu çünkü diyorum ben de o zamanlar özel devlet çok masraf olmuştu 2 yıl öncesine kadar hala gidiyordum Ms belirtilerini okuyordum tmm ben Ms im deyip Nörolojiye gidip emar çekiniyordum 2 sene önce bi günde 250 ye yakın para ödemiştim tahliller 500 e yakın tutmuştu madden ve manen çok zor şuan idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum idrarın yanıyor ultrason çekinirsem rahatlarım diyorum ya böbreklerimde bişey varsa diye kafamda kuruyorum
Devlete gittim kalp için sanki başından atıyor gibi geldi başka yere gittim test yaptır dedi banaeşim sinirlendi özele gittim bide orasıda temiz çıktı daha ne olsun dedi doktor bana zorlanıyor eşim farkındayım onuda bıktırdım sanki
Ben tansiyon aletini görünce bile korkuyorumEvet beynin bir oyunu bizzat yaşadım kolum öyle bir uyuştu ki hiç unutmam tansyonumun yükseldiğini panik yapınca kalp atışının 130 140 lara çıkmasını doğumdan sonra felç geçircem korkusu oldu ondan hep tansiyonuma odaklanıyordum yükseliyordu hiç inanmıyordum psikolojik olacağına çok şükür geçti ama hala arada gelir acaba felç mi geçiriyorum başım ağrısa beyin kanaması belirtisi mi diye sonra şiddetleniyor şimdi düşücem işte yere diyorum gerçek gibi yaşıyor insan umutlu ol ilaçtan da korkma vereceği ilaçları bile az çok tahmin edebiliyorum onlar çok yüksek değil en azından bu kadar yoğun yaşamazsın biraz kaygılarını azaltır
1 kasımda bende sık idrara çıkma ve yanma başladı. Maydanoz suyu, bol su vs. Geçiremedim. Sonra başladım düşünmeye, ben böbrek üstü bezi kanseri oldum, ya da sağ böbreğim mi sol böbreğimmi iflas etti acaba ? Diyalize mi başlatırlar, hangi diyaliz daha iyidir falan diye kurup kurup ulumaya başladım, ama nasıl ağlıyorumEvet şuan inanmadığın için yolun başı ama korkma en azından bak bedensel olarak bişeyin yok şükret psikolojik de çok zor evet ama atlatırsın inşallah 10 senedir yaşadığım için bu durumu bazen hala bile diyorum bu sefer gerçekse diye sonra beynimin bir oyunu bu kanma diyorum geçecek birazdan daha önce de oldu çünkü diyorum ben de o zamanlar özel devlet çok masraf olmuştu 2 yıl öncesine kadar hala gidiyordum Ms belirtilerini okuyordum tmm ben Ms im deyip Nörolojiye gidip emar çekiniyordum 2 sene önce bi günde 250 ye yakın para ödemiştim tahliller 500 e yakın tutmuştu madden ve manen çok zor şuan idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum idrarın yanıyor ultrason çekinirsem rahatlarım diyorum ya böbreklerimde bişey varsa diye kafamda kuruyorum
Evet benim de aslında şu 3 gündür ayaklarım buz gibi belki ondan ama ultrason çektirsem rahatlarım diyorum iğne yazdı doktor idrarımda keton meton herşey varmış1 kasımda bende sık idrara çıkma ve yanma başladı. Maydanoz suyu, bol su vs. Geçiremedim. Sonra başladım düşünmeye, ben böbrek üstü bezi kanseri oldum, ya da sağ böbreğim mi sol böbreğimmi iflas etti acaba ? Diyalize mi başlatırlar, hangi diyaliz daha iyidir falan diye kurup kurup ulumaya başladım, ama nasıl ağlıyorumDayanamadım 5 kasımda ürolojiye gittim, o kadar ağladımki doktorada o da bari tüm batın ultrasonu ve böbrek tomografisi baktıralım dedi. Bunlar içinde çok idrara sıkışman gerekiyormuş, hastaneden korktuğum içinde bahçesinde 4 şişe su içip 1 saat soğukta bekledik sıkışayım diye. Haliyle üşüttüm. Neyse, ağır idrar yolu enfeksiyonu çıktı, antibiyotik verdi. Ertesi gün üşütme ve grip semptomları başladı üstüne antibiyotik ağır geldi o sıkıştırdı. Şimdi aradan 12 gün geçti hastanede covid kaptım diye ağlıyorum hergün biryerimde birşey var.
Benim avantajım bunu sürdürmüyorum, birkaç gün uluyorum, sonra unutuyorumEvet benim de aslında şu 3 gündür ayaklarım buz gibi belki ondan ama ultrason çektirsem rahatlarım diyorum iğne yazdı doktor idrarımda keton meton herşey varmışşimdi iğne vurunurken korona olmam inşallah diyorum mahallede çok vaka var idrarda pıhtı falan da çıkınca ödüm koptu sana da çok geçmiş olsun hastalık takıntısı işte bizimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?