- 12 Haziran 2019
- 627
- 306
- 103
- 31
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.081
Allah razı olsunNe güzel yazmışsınız. allah babanıza rahmet eylesin. Deniyorum inşallah iyi olurum derdi veren allah elbet dermanını da verir umut kesilmez hayatta herşeye bir çare var ölüm hariç elbet bende düzelirim inşallah sağolun desteğiniz için
Aynı bende öyleyim geçmeyecek gibi geliyor. Sabah kahvaltı yaptığımda sanki kalbim çarpıyor ya çok nabzım atarsa kötü olursam naparım. Ya nabzım yüksek atarsa kalp krizi geçirirsem diye diye sürekli sorguluyorum kendimi. Ama ne kadar kötü bi şey anlıyorum seniHep böyle kalmaktan korkuyorum eskisi gibi olamıycam Günlerim hep böyle mi geçecek şimdide bunları düşünmekten delircem
Bende öyleyim aynenn yemek yiyemiyorum oturduğum yerden kalkamıyorum çarpıntı korkusuna yarın randevum var o hastaneye nasıl girecem düşündükçe kötü oluyorumAynı bende öyleyim geçmeyecek gibi geliyor. Sabah kahvaltı yaptığımda sanki kalbim çarpıyor ya çok nabzım atarsa kötü olursam naparım. Ya nabzım yüksek atarsa kalp krizi geçirirsem diye diye sürekli sorguluyorum kendimi. Ama ne kadar kötü bi şey anlıyorum seni
Size holter takıldığı pekiBende öyleyim aynenn yemek yiyemiyorum oturduğum yerden kalkamıyorum çarpıntı korkusuna yarın randevum var o hastaneye nasıl girecem düşündükçe kötü oluyorum
Size holter takıldımı peki. Bana takıldı çarpıntım var ama basit çarpıntı dedi. Panik atağa yakın bişey dedi. Bir türlü psikyatriye gidemedim malesrfSize holter takıldığı peki
Takıldı hiçte birşey çıkmadı ben yarın gidcemm psikiyatriyeSize holter takıldığı peki
Devletemi çıkacaksınız özel hastaneye miTakıldı hiçte birşey çıkmadı ben yarın gidcemm psikiyatriye
Bizim burda devlet hastaneleri ilgilenmiyor. Özelde pahalı olunca mecburen çıkamadım malesefDevletemi çıkacaksınız özel hastaneye mi
Bende randevu bulamıyorum maalesef devlet hastanesine mecbur özele ama benim umudum yok sanki ben hep böyle kalacamBizim burda devlet hastaneleri ilgilenmiyor. Özelde pahalı olunca mecburen çıkamadım malesef
Umudunu kesme özele gideceksin ılgilenirler. Verdiği ilaçlar birazda olsun hafifletir seni canım.Bende randevu bulamıyorum maalesef devlet hastanesine mecbur özele ama benim umudum yok sanki ben hep böyle kalacam
Bugün hiçbişey den umudum yok ilaçta korkutuyor beniUmudunu kesme özele gideceksin ılgilenirler. Verdiği ilaçlar birazda olsun hafifletir seni canım.
Allah rahmet eylesin babanıza çok güzel yazmışsınız aynen öyle ilaç biraz rahatlatıyor ama insan bununla yaşamayı öğreniyor ne zaman kendini dinlemeyi bırakınca düşünceleri dikkate almayınca daha az rahatsız ediyor insanı bunun çok farkına vardım sürüne sürüne kızımı parka götürdüğümü hayattan zerre zevk almadığım günleri hatırlıyorum Allah kimselere yaşatmasın ara ara yokluyor birşeye üzüldüğüm insan o da insanız olacak o kadar şuan koronadan dolayı daha önce sağlıklı olan birçok insan kaygı bozukluğu yaşıyor demek ki herkesin hayatında bir dönem kaygı bozukluğu oluyor.Yazdıklarınızı biraz gözden geçirdim Allah bu durumu yaşayan herkesin yardımcısı olsun inşallah. Bende 10 yıldır anksiyete bozukluğu ile savaşıyordum geçen sene babamı kaybetmemle bu duruma okb de eklendi ve her gecen gün beni daha cok dibe sürüyordu en sonunda doktora gittim ve yine düşük mg ilac tedavisine başladım şuan iyiyim hamdolsun tabiki düşüncelerim geliypr ama ben onları kabul ettim onlarla yaşamaya alıştım ve en onemlisi arkadasım lütfen umudunu kaybetme umut Allahtan umutsuzluk şeytandandır şeytan suan senin zayıf anın oldugu icin seninle daha cok uğraşıyor dua etmekten asla vazgeçme kişisel gelişim kitapları oku surekli kendini geliştir beynini aynı şeylerle yormak yerine farklı seyler oku izle araştır iyiye yönelik seyler. Emdr terapisi bu durumlarda en iyi sonuc diyorlar gerekirse onu al gerekirse hastaneye yat ama derdi veren rabbim dermanı da veriyor bunu hic unutma sen rahatsızlığım icin çabandan asla vazgeçme birgun kazanacaksın halin ypk belki istemiyorsun yapmak ama zorla yap 1 hafta sonra değişimi göreceksin kendinde. Egzersiz yap yürüyüş yap guzel kahvaltı hazırla sonra guzel bir kahve yap kendine mutluluk küçücük seylerdedir. Ve en onemlisi sunu asla unutma dunya zaten birgun bitecek hicbirşey sonsuz değil bu bizim imtihanımız ve asla pes etme
Şuan düşünceler mi geldi bebeğini bırakacak kimse yoksa koy bebek arabasına biraz yürüyüşe çık çarpıntı gelse de dikkate alma birazdan geçicek de öyle dediğinde daha hafifliyor eğer dışarı çıkma imkanın yoksa you tubedan Beyhan Budak videoları aç panikatak ile ilgili o oldukça faydalı şeyler söylüyor kendini dinleyerek asla geçmiyor bizzat yaşadım inat ettim dedim beynime sen konuşsan da ben işimi yapıcam çok yoruldum hem iş yapıp hem beynimdeki düşünceler ile mücadele ederken halim kalmadı yatmak istedim ama yatmadım müzik açtım videolar açtım dışarı yürüyüşe çıktım spor yaptım uzmanların dediğine göre bu beyindeki serotonin hormonu eksikliğinden olduğunu söylüyorlar spor da yaparken bu hormon çok salgılanıyor diyorlar sanırım aslı var bikaç gündür spora başladım özellikle yürüyüş yaparken farkettim spor bittikten sonra kendimi daha mutlu hissettim inan ki geçecek inşallah terapistim demişti ki hiçbir duygu kalıcı değil uzun sürmez illa ki bir sonu var şuan kendini dinleme alışkanlığı edinmiş durumdasın ama unutma alışkanlık zor ölür ama ölür.Hep böyle kalmaktan korkuyorum eskisi gibi olamıycam Günlerim hep böyle mi geçecek şimdide bunları düşünmekten delircem
Bizim de burada devlet hastanesinde bildiğim bazı doktorlar ilgili özelde de belli bir süre ayırıyor o da en fazla 10 15 dk terapi alıyorum ben onun süresi daha çok insanın doktoru da kendisini anladığı zaman anlattıkça rahatlıyor insan bu hastalıkta insan anlaşılmak istiyor ya doktoru anlıyor insanın ya da bizzat bunu yaşayan insanBizim burda devlet hastaneleri ilgilenmiyor. Özelde pahalı olunca mecburen çıkamadım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?