Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Allah razı olsun denemekten asla vazgeçmeyin inat edin ve lütfen başarın cunku dünyaya bir kez geliyoruz kafamızdaki o vesvese bizden güçlü değil güçlü olan biziz. O yuzden bence bismillah deyin ve artık sıyırın kendinizi bu durumdan zor olacsk evet ama sonunda kazanan siz olacaksınız

Depresyona iyi gelen yiyecekleri araştırdım yer fıstığı ve kabak çekirdeği diyor. Yarın ilk iş çıkıp bunları alayım

Uyuyamıyorum tranko buskas aldım ama yine de bu gece gram uyku yok sizde durum nasıl kızlar uyudunuz mu

her gece istisnasız 4gibi kalkıyorum sonra uyu uyuyabilirsen.
bende yaklaşık 3 aydır var bu anksiyete bozukluğu. Ani ölüm sonucu oluştu ve gitmiyor tedavi için bir şey yapmadım.
dışarı çıkıp hava almak iyi geliyor ama virüs var evde tıkılıp kaldık

Hep böyle kalmaktan korkuyorum eskisi gibi olamıycam Günlerim hep böyle mi geçecek şimdide bunları düşünmekten delircem

Hep böyle kalmaktan korkuyorum eskisi gibi olamıycam Günlerim hep böyle mi geçecek şimdide bunları düşünmekten delircem
Aynı bende öyleyim geçmeyecek gibi geliyor. Sabah kahvaltı yaptığımda sanki kalbim çarpıyor ya çok nabzım atarsa kötü olursam naparım. Ya nabzım yüksek atarsa kalp krizi geçirirsem diye diye sürekli sorguluyorum kendimi. Ama ne kadar kötü bi şey anlıyorum seni

Bende öyleyim aynenn yemek yiyemiyorum oturduğum yerden kalkamıyorum çarpıntı korkusuna yarın randevum var o hastaneye nasıl girecem düşündükçe kötü oluyorum

Eğer ilac kullanmıyorsanız sarıkantoron otu cayı öneririm depresyon tedavisinde kullanılan bir bitki ve faydasını gören cok insan var. Ayrıca uykusuzluğa melisa cayı iyi geliyor.

Allah rahmet eylesin babanıza çok güzel yazmışsınız aynen öyle ilaç biraz rahatlatıyor ama insan bununla yaşamayı öğreniyor ne zaman kendini dinlemeyi bırakınca düşünceleri dikkate almayınca daha az rahatsız ediyor insanı bunun çok farkına vardım sürüne sürüne kızımı parka götürdüğümü hayattan zerre zevk almadığım günleri hatırlıyorum Allah kimselere yaşatmasın ara ara yokluyor birşeye üzüldüğüm insan o da insanız olacak o kadar şuan koronadan dolayı daha önce sağlıklı olan birçok insan kaygı bozukluğu yaşıyor demek ki herkesin hayatında bir dönem kaygı bozukluğu oluyor.

Şuan düşünceler mi geldi bebeğini bırakacak kimse yoksa koy bebek arabasına biraz yürüyüşe çık çarpıntı gelse de dikkate alma birazdan geçicek de öyle dediğinde daha hafifliyor eğer dışarı çıkma imkanın yoksa you tubedan Beyhan Budak videoları aç panikatak ile ilgili o oldukça faydalı şeyler söylüyor kendini dinleyerek asla geçmiyor bizzat yaşadım inat ettim dedim beynime sen konuşsan da ben işimi yapıcam çok yoruldum hem iş yapıp hem beynimdeki düşünceler ile mücadele ederken halim kalmadı yatmak istedim ama yatmadım müzik açtım videolar açtım dışarı yürüyüşe çıktım spor yaptım uzmanların dediğine göre bu beyindeki serotonin hormonu eksikliğinden olduğunu söylüyorlar spor da yaparken bu hormon çok salgılanıyor diyorlar sanırım aslı var bikaç gündür spora başladım özellikle yürüyüş yaparken farkettim spor bittikten sonra kendimi daha mutlu hissettim inan ki geçecek inşallah terapistim demişti ki hiçbir duygu kalıcı değil uzun sürmez illa ki bir sonu var şuan kendini dinleme alışkanlığı edinmiş durumdasın ama unutma alışkanlık zor ölür ama ölür.

Bizim burda devlet hastaneleri ilgilenmiyor. Özelde pahalı olunca mecburen çıkamadım malesef
Bizim de burada devlet hastanesinde bildiğim bazı doktorlar ilgili özelde de belli bir süre ayırıyor o da en fazla 10 15 dk terapi alıyorum ben onun süresi daha çok insanın doktoru da kendisini anladığı zaman anlattıkça rahatlıyor insan bu hastalıkta insan anlaşılmak istiyor ya doktoru anlıyor insanın ya da bizzat bunu yaşayan insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…