- 23 Ocak 2016
- 35.368
- 51.219
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.161
Evet terapinin baya faydası var sel.. kaç mg yazmış korkma yan etkisi pek fazla yok o ilaçların sel.. 4 kutu kullanmıştım daha önce passiflora hala evde var çok atak gelirse alıyorumTerapi önerdi birde
Evet cnm bitkiselmiş karşılamadı tablet aldım ama değiştiriym. Ben onu yutamam içimden bir ses hala bişey var diyor geceleri bile kötü oluyorum Allah ım hele o rüyalar yaşıyorum onları resmenAa tmm bildim o çok iyi sgk karşılamıyor galiba hatta onu bitkisel diye şurubunu alsaydın onun tam bilmiyorum farkını ama evde var benim çok aşırı atak geldiğinde 2 3 ölçek içiyordum korkma hiçbir yan etkisi yok lohusa iken içtim onu ben selec diye başlayan da panikatak ilacı asıl tedavi edici olan o diğeri atak anında almak için ama sen şuan doktorun dediği gibi kullan çok atağın var çünkü
25 yazdı emzirdiğim içinEvet terapinin baya faydası var sel.. kaç mg yazmış korkma yan etkisi pek fazla yok o ilaçların sel.. 4 kutu kullanmıştım daha önce passiflora hala evde var çok atak gelirse alıyorum
Nasıl yapıyor peki şurup gün boyu uyuyor musun yaniEvet terapinin baya faydası var sel.. kaç mg yazmış korkma yan etkisi pek fazla yok o ilaçların sel.. 4 kutu kullanmıştım daha önce passiflora hala evde var çok atak gelirse alıyorum
Hayır hiç uyku yapmıyor ben 3 ölçek içiyordum bence de değiştir şurup yazdıysa doktor şurubunu al hiçbir şeyin yok korkma geçecek inşallah passiflora sabah akşam mı yazmışlarNasıl yapıyor peki şurup gün boyu uyuyor musun yani
Doktor sabah akşam yazdı eczacı akşam iç dediHayır hiç uyku yapmıyor ben 3 ölçek içiyordum bence de değiştir şurup yazdıysa doktor şurubunu al hiçbir şeyin yok korkma geçecek inşallah passiflora sabah akşam mı yazmışlar
Doktor sabah akşam yazdı eczacı akşam iç dedi
Atlattınız mı peki nasıl oldunuzDoktor nasil soylediyse oyle kullanin, ilaclarin etkisini gostermesi icin biraz sabirli olmaniz lazim azimle kullanin. Ben de kaygi bozuklugundan cok cektim ayni durumdaydim. Gecmis olsun gececek ilaclari duzenli kullanirsaniz
İlac kullandigim surece cok iyiyim, ilaci biraktiktan kisa bi sure sonra kotu bi olay yasamistim gene nuksetti tekrar ilaca basladim simdi gene iyiyim cok şükür.Atlattınız mı peki nasıl oldunuz
Nasıl olacak bilmiyorum ben hala kalbimde ciğerlerimde birşey olduğunu düşünüyorum niye böyle oluyor anlamadım ki doktora gideceğim demeye korkuyorum artık aileme kalbim hiç rahat durmuyorİlac kullandigim surece cok iyiyim, ilaci biraktiktan kisa bi sure sonra kotu bi olay yasamistim gene nuksetti tekrar ilaca basladim simdi gene iyiyim cok şükür.
İlaci sabirla kullanmaya devam etmeniz lazim. 2 ay sonra tam etkisini gosterecek sabredin iyi olunca da ilaci sakin birakmayin
İyi olmanıza sevindim böyle duyunca umutlanıyor insanİlac kullandigim surece cok iyiyim, ilaci biraktiktan kisa bi sure sonra kotu bi olay yasamistim gene nuksetti tekrar ilaca basladim simdi gene iyiyim cok şükür.
İlaci sabirla kullanmaya devam etmeniz lazim. 2 ay sonra tam etkisini gosterecek sabredin iyi olunca da ilaci sakin birakmayin
Hangi ilacı kullanıyorsunuz baş harflerini yazar mısınız sadece bir de ilaç içerken hiç atak anksiyete olmuyor mu sizde?İlac kullandigim surece cok iyiyim, ilaci biraktiktan kisa bi sure sonra kotu bi olay yasamistim gene nuksetti tekrar ilaca basladim simdi gene iyiyim cok şükür.
Doktor ne yazdıysa aynen öyle iç selec.. günde 1 tanedir zaten diğeri sabah akşamdır ilaç etki edene kadar paniğini azaltsın diyeDoktor sabah akşam yazdı eczacı akşam iç dedi
Gittin mi dr aDoktora gidince rahatlayacağımı falan sandım ben ama daha kötüyüm çarpıntı çarpıntı kafayı yicem
Gittim cnm ilaç verdi ama Terapiyi de başlamalısın dedi ama ben 2 gündür çok kötüyümGittin mi dr a
Bugünki çarpıntı sırtıma falan vurdu artık nefesimide alamıyorum ciğerlerde falam bişey mi var çok takılıyor aklıma kulaklarım falan bir çınlamaDoktor ne yazdıysa aynen öyle iç selec.. günde 1 tanedir zaten diğeri sabah akşamdır ilaç etki edene kadar paniğini azaltsın diyebiraz sabret geçecek canım inşallah doktora da gitme ailene de deme doktora gidelim diye
Ciğer filmi çektirdin miBugünki çarpıntı sırtıma falan vurdu artık nefesimide alamıyorum ciğerlerde falam bişey mi var çok takılıyor aklıma kulaklarım falan bir çınlamaçok korkuyorum ve uzun sürüyor
Çektirdim ama bişey yoktuCiğer filmi çektirdin mi
Çektirdiysen korkma panikatak olduğu belliÇektirdim ama bişey yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?