Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Evet cnm bitkiselmiş karşılamadı tablet aldım ama değiştiriym. Ben onu yutamam içimden bir ses hala bişey var diyor geceleri bile kötü oluyorum Allah ım hele o rüyalar yaşıyorum onları resmen

Atlattınız mı peki nasıl oldunuz
İlac kullandigim surece cok iyiyim, ilaci biraktiktan kisa bi sure sonra kotu bi olay yasamistim gene nuksetti tekrar ilaca basladim simdi gene iyiyim cok şükür.

İlaci sabirla kullanmaya devam etmeniz lazim. 2 ay sonra tam etkisini gosterecek sabredin iyi olunca da ilaci sakin birakmayin

Nasıl olacak bilmiyorum ben hala kalbimde ciğerlerimde birşey olduğunu düşünüyorum niye böyle oluyor anlamadım ki doktora gideceğim demeye korkuyorum artık aileme kalbim hiç rahat durmuyor

İyi olmanıza sevindim böyle duyunca umutlanıyor insan

Hangi ilacı kullanıyorsunuz baş harflerini yazar mısınız sadece bir de ilaç içerken hiç atak anksiyete olmuyor mu sizde?

Bugünki çarpıntı sırtıma falan vurdu artık nefesimide alamıyorum ciğerlerde falam bişey mi var çok takılıyor aklıma kulaklarım falan bir çınlama çok korkuyorum ve uzun sürüyor

Ben iyiydim çok şükür ama şuan yine iyi değilim göbek deliğimin üstünde bi ağrı vardı geçti şimdi elimle sürekli orayı kontrol ediyorum bi sertlik bi kitle mi var diye doktora da gidemiyorum virüs korkusundan ama böyle de sürekli aklımda ya kötü bi durum varsa diye doktora gidecek cesareti bulamıyorum kendimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…