- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.141
Neyseki anneniz varmış şanslısınız Allah başınızdan eksik etmesin. Biz çok zorlanıyoruz umarım geçer artık bu süreç ve herşey normale döner
Üfff kalbim yine iyi değil kalbimi beynimi sıkıyorlar sanki ter basıyor bu ne şimdiBedenim beni rahat bırakmıyor ki inşallah bende yapabilirim düşüncelerin önüne ne yapsam geçemiyorum kimseyi dinleyemiyorum konuşamıyorum herşeyi kalbime odaklamışım sanki geçecek mi gwçmiycek mi böyle nasıl yaşanır öğrenmek gerekecek
Atak mı buÜfff kalbim yine iyi değil kalbimi beynimi sıkıyorlar sanki ter basıyor bu ne şimdi
Yarına kadar sabret canım doktor ilaç verir biraz daha rahatlarsın inşallahYeter artık yadayanamıyorum ben artık
Ne olduğunu bile bilmiyorum ki Bi yanım saçmalama kriz geçiriyorsun diyorYarına kadar sabret canım doktor ilaç verir biraz daha rahatlarsın inşallah
Bu daha farklıydı sankiNe olduğunu bile bilmiyorum ki Bi yanım saçmalama kriz geçiriyorsun diyor
Araştırabilirsiniz biraz internetten. Böyle sıkıntılar travma sonrası oluşan sıkıntılar olduğu icin emdr bizim için travma oluşturan o duruma karşı tedavi etmeye yönelik bir uygulamaNedir emdr tedavisi
Bir şey yok panik atak yaşıyorsun. Burada hepimiz öyleyiz. Allah yardımcımız olsun.Nefes alamıyorum boğazıma tıkanıyor sanki yok kesin başka bişey var bende
Nasıl dayanılır buna ataklar korku umutsuzluk mutsuzluk nasıl yaşanılır böyleBir şey yok panik atak yaşıyorsun. Burada hepimiz öyleyiz. Allah yardımcımız olsun.
Randevun kaçta canım korkma geçecek inşallahDoktora gidince rahatlayacağımı falan sandım ben ama daha kötüyüm çarpıntı çarpıntı kafayı yicem
9 daydı cnm dün akşamdan beri iyi değilim ilaçları aldım ama içmeye korkuyorum bide şurup yazmış ben tabletini aldım p... Ne işe yarıyor doktor sabah akşam dedi eczacı akşam dedi sadve6Randevun kaçta canım korkma geçecek inşallah
Birde şurup veya tablet farkeder mi acaba9 daydı cnm dün akşamdan beri iyi değilim ilaçları aldım ama içmeye korkuyorum bide şurup yazmış ben tabletini aldım p... Ne işe yarıyor doktor sabah akşam dedi eczacı akşam dedi sadve6
Şurubu olan proz diye başlıyor dimi o panikatak ilacı başka ne yazmış tranko ya da zanax yazmamış mı9 daydı cnm dün akşamdan beri iyi değilim ilaçları aldım ama içmeye korkuyorum bide şurup yazmış ben tabletini aldım p... Ne işe yarıyor doktor sabah akşam dedi eczacı akşam dedi sadve6
Farkeder mi bilmem ama bi tanıdığım şurubunu kullanıyor bişeyi kafaya takmıyorum süper böyle demiştiBirde şurup veya tablet farkeder mi acaba
Yok cnm ya passifle başlıyor bu tablet hayır bana sadece selec verdiŞurubu olan proz diye başlıyor dimi o panikatak ilacı başka ne yazmış tranko ya da zanax yazmamış mı
Terapi önerdi birdeYok cnm ya passifle başlıyor bu tablet hayır bana sadece selec verdi
Aa tmm bildim o çok iyi sgk karşılamıyor galiba hatta onu bitkisel diye şurubunu alsaydın onun tam bilmiyorum farkını ama evde var benim çok aşırı atak geldiğinde 2 3 ölçek içiyordum korkma hiçbir yan etkisi yok lohusa iken içtim onu ben selec diye başlayan da panikatak ilacı asıl tedavi edici olan o diğeri atak anında almak için ama sen şuan doktorun dediği gibi kullan çok atağın var çünküYok cnm ya passifle başlıyor bu tablet hayır bana sadece selec verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?