- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.201
İlaçlarınıza başladınız mı? Sabırlı olun ne olur bakın ben 20 günü geçti ilaç başlayalı hala tam düzelemedim. Sabırlı olun ilaçlarınızı düzenli alınNolır yardım edin
Bende çok kötüyüm hiç kalkamıyorum yataktan ölü gibiyim. İçim karman çorman kafam karmakarışık dünya dursun kıyamet kopsun hayat bitsin istiyorum.kendimi çaresiz güçsüz hissedyiorum. Hiç bir iş yapamıyorum saksıdaki bir bitki gibiyim. Üzüntü den başka birşey hissedemiyorum...Ben çok kötüyüm aklımı kaybetmekten korkuyorum çıkış bulamadıkça daralıyorum çok korkuyorum kendimi kaybetmekten korkuyorum
Bu yazdığın onu korkutur farkında mısın hiç de hafif değil kaç kez ataklarımı önledi benimPasifflora çok hafif bi şurup. Sanki durum daha vahim gibi...
passiflora panik atak krizlerimde dahi çok yardımcı oldu bana. bence de passifloranın etkili olduğu alanlar var.Bu yazdığın onu korkutur farkında mısın hiç de hafif değil kaç kez ataklarımı önledi benim
Ben de aşırı atak geldiğinde 2 3 ölçek alıyordum önlüyordu çok şükür evimde hala da var bulunduruyorumpassiflora panik atak krizlerimde dahi çok yardımcı oldu bana. bence de passifloranın etkili olduğu alanlar var.
Benim bildiğim pasifflora bitkisel bir ürün ilaç bile değil reçetesiz satılabilen hafif bir sakinleştirici şurup. Belki sizin dediğiniz farklıdır.Bu yazdığın onu korkutur farkında mısın hiç de hafif değil kaç kez ataklarımı önledi benim
Hayır aynı ilaçtan bahsediyorum evet bitkisel ama arkadaşın durumuna vahim diyerek korkutuyorsun doktora anlattığına göre doktor onu uygun görmüş fayda etmeyecek olsa niye versin ayrıca arkadaş emziriyor bitkisel kullanması çok daha uygun ki o ilacı ben atak anında kullandım iyi de geldiBenim bildiğim pasifflora bitkisel bir ürün ilaç bile değil reçetesiz satılabilen hafif bir sakinleştirici şurup. Belki sizin dediğiniz farklıdır.
Ne güzel ne şanslısınız keşke bana da etki etse... Ben değil 3 ölçek tüm şişeyi içsem kar etmez pasifflorada eğer benim dediğimdense. Ağıra yakın ilaçlarım var ama hala etki etmedi ya zamana ihtiyaç var ya da doz artımına ihtiyaç var bilmiyorum ama çok zorlanıyorum. Haftaya kontrolum var hayırlısı artık. Allah yardımcımız olsun.Ben de aşırı atak geldiğinde 2 3 ölçek alıyordum önlüyordu çok şükür evimde hala da var bulunduruyorum.
Ben çok kötüyüm aklımı kaybetmekten korkuyorum çıkış bulamadıkça daralıyorum çok korkuyorum kendimi kaybetmekten korkuyorum
Bittim sanki benn ölmek istiyorsun ama olmuyor kendini yerden yere vurasın geliyor ama oda çözüm olmuycak düşündükçe korkuyorum
Vallahi bunları görünce esas ben korktum. Nitekim benzer duyguları bende yaşadığım için şuan anlıyorum onu. Dra böyle anlattıysa herhalde dediğiniz gibi emzirdiği için o şurubu yazmış olabilir bitkisel olduğundan.Nolır yardım edin
Niye korkutayım siz okumadınız mı yazdığı mesajları yukarıya da kopyaladım. Bende onun yaşadığı hislerin benzerini yaşıyorum ve anlıyorum onu. Bir insan aklımı yitirmekten korkuyorum kendimi yerden yere vurasım geliyor ölmek istiyorum ama olmuyor diyorsa bence durum yeterince vahimdir...Hayır aynı ilaçtan bahsediyorum evet bitkisel ama arkadaşın durumuna vahim diyerek korkutuyorsun doktora anlattığına göre doktor onu uygun görmüş fayda etmeyecek olsa niye versin ayrıca arkadaş emziriyor bitkisel kullanması çok daha uygun ki o ilacı ben atak anında kullandım iyi de geldi
Çok şanslısınız. Keşke bana da etki etse...passiflora panik atak krizlerimde dahi çok yardımcı oldu bana. bence de passifloranın etkili olduğu alanlar var.
Panikatak yaşıyor ve bıktığı için böyle söylüyor ilacı etki edene kadar o ilacı içmesi hafifletecekNiye korkutayım siz okumadınız mı yazdığı mesajları yukarıya da kopyaladım. Bende onun yaşadığı hislerin benzerini yaşıyorum ve anlıyorum onu. Bir insan aklımı yitirmekten korkuyorum kendimi yerden yere vurasım geliyor ölmek istiyorum ama olmuyor diyorsa bence durum yeterince vahimdir...
Ne hafif değil pasifflora mı. Sanırım çok ağır yeşil reteçeli falan :)) ondan emziren ve hamile bayanlara bitkisel ve reçetesiz bile satılabiliyor :))Bu yazdığın onu korkutur farkında mısın hiç de hafif değil kaç kez ataklarımı önledi benim
İnşallah hafifletir. Allah şifa versin cümlemize...Panikatak yaşıyor ve bıktığı için böyle söylüyor ilacı etki edene kadar o ilacı içmesi hafifletecek
Her ilacın etkisi farklı yeşil reçeteli zanax uzmanı yazmadan alınamaz eczaneden tranko buskas da içindeki bir maddeden dolayı eczaneden para ile alınamaz passiflora etki etmesi için yeşil reçeteli olmasına gerek yok emzirdiği için doktor diğer ilaçları veremediği için bunu yazmış ama etki ediyor ben bizzat kullandım şurubunu faydasını gördüm kullanmasam böyle bir yorum yapamamNe hafif değil pasifflora mı. Sanırım çok ağır yeşil reteçeli falan :)) ondan emziren ve hamile bayanlara bitkisel ve reçetesiz bile satılabiliyor :))
Ben etkisiz demedim ki Piyasa da Bildiğim en hafif bitkisel bir şurup olduğunu söyledim. Arkadaşın yazdığı ölmek istiyorum vb. gibi cümleler de biraz vahim geldiği için öyle düşündüm ki kime sorsanız birisi ölmek istiyorum diyorsa aa çok güzel demez kimse vahim ve kötü bir durum olduğunu düşünür. İnşallah fayda görür herkes mevcut tedavisinden. Şifa allahtan geri kalanlar birer sebep.Her ilacın etkisi farklı yeşil reçeteli zanax uzmanı yazmadan alınamaz eczaneden tranko buskas da içindeki bir maddeden dolayı eczaneden para ile alınamaz passiflora etki etmesi için yeşil reçeteli olmasına gerek yok emzirdiği için doktor diğer ilaçları veremediği için bunu yazmış ama etki ediyor ben bizzat kullandım şurubunu faydasını gördüm kullanmasam böyle bir yorum yapamam
Niloya gerçekten öyle mi beni anlıyorsun biliyorum hafif mi kalacak bu ilaçlar banaPanikatak yaşıyor ve bıktığı için böyle söylüyor ilacı etki edene kadar o ilacı içmesi hafifletecek
Benim ilaçlarım öyle. Sadece psikiyatri uzmanı reçete edince alabiliyorum. Bayağı yüksek doza da çıktım ama hala pek olumlu bir etki yok. Ben kendime göre düşünüyorum haliyle ağır ilaçlar kullanınca bana o dediğiniz çoook çoook etkisiz kalır. Belki başkasına çok iyi gelir kim bilir ben kendime göre düşünüyorum haliyle herkes kendine göre kıyas ve yorum yapabiliyor.Her ilacın etkisi farklı yeşil reçeteli zanax uzmanı yazmadan alınamaz eczaneden tranko buskas da içindeki bir maddeden dolayı eczaneden para ile alınamaz passiflora etki etmesi için yeşil reçeteli olmasına gerek yok emzirdiği için doktor diğer ilaçları veremediği için bunu yazmış ama etki ediyor ben bizzat kullandım şurubunu faydasını gördüm kullanmasam böyle bir
Siz doktora buraya yazdığınız gibi ölmek istiyorum kendimi yerden yere atıyorum falan diye anlanttınız mıNiloya gerçekten öyle mi beni anlıyorsun biliyorum hafif mi kalacak bu ilaçlar bana
Kimseyle konuşamıyor anlatamıyorum hissettiklerimi tekrar gitsem mi doktora
Hiç böyle hissetmemiştim ben bugün oldu kendimi kapana sıkışmış gibi hissettim bi an hani bi çare atarsın ama ne yapsan olmuycak biliyorsun bunu düşünmek hiç umut kalmamış gibi oldumgücümü yitirdim sankiSiz doktora buraya yazdığınız gibi ölmek istiyorum kendimi yerden yere atıyorum falan diye anlanttınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?