Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Gittim cnm ilaç verdi ama Terapiyi de başlamalısın dedi ama ben 2 gündür çok kötüyüm
Düzenli al ilaçlarını terapiye de git mutlaka. Bende çok kötüyüm bugün daha da kötü oldum. Ablamla konuşmak istedim benim sorunlarım bana yeter bıktım iletişim kurma benle artık dedi. Çevremde destek olabilecek kişi de pek yok eşim desen her iş bende bıktım ağır geliyor yetişemiyorum düzeleceksen düzel artık diyor o da haklı. Bilmiyorum sonum ne olacak.

Cip. Kullanirken iki aydan sonra hic atak gelmedi. İkinci tedavimde bi ilac daha eklendi geçici olarak.
Bende ilaç kullanırken iyi oluyorum. Ama bu sefer 20 günü geçti ilaç başlayalı hala düzelemedim. Ne zaman etki etmeye başlayacak onu da bilmiyorum...

Çektirdiysen korkma panikatak olduğu belli
Çok daralıyorum niloya gidecek bir yer arıyorum ama yok. Eşim artık surat yapıyor artık düzel kaç gün oldu ev işi çocuk herşey bende kaldıramıyorum diyor. ailem desen zaten yok ne olacak böyle bilmiyorum bir an önce toparlanmam lazım ama olmuyor.

Cnm Ya abla böyle yaparsa eşler ne yapmaz bizdede sorunlar bitmiyor maddi manevi başıma kalkıyor bugün

Uyumaya korkuyorum bugün... Gözümü kapatınca kafama bişeyler oluyor çok korkuyorum

Cevre destegi cok onemli, onlardan destek beklediginizi acikca ifade edin ve cabaladiginizi gorsunler. Aile destegi olmadan cok zor. Ama gececek emin olun.

Cevre destegi cok onemli, onlardan destek beklediginizi acikca ifade edin ve cabaladiginizi gorsunler. Aile destegi olmadan cok zor. Ama gececek emin olun.

Merhaba kizlar ben gene rüyalarıma takıldım bugün bendede çarpıntı olsu.Esim benimde sıkıldı biri bitiyor diğerini baslatiyorsun diyor evde yalnız kalınca daha beter oliyorum .Ama hergunde kimi bulucaksin .bu aralar mide problemim var .midemde ki bulamac yemek.boruma geliyor nefesimi darlatiyor .gitsem hemen endoskopi derler ondanda tırsıyorum zor bir donemdeyim bendd

Cnm Ya abla böyle yaparsa eşler ne yapmaz bizdede sorunlar bitmiyor maddi manevi başıma kalkıyor bugün
Sorma canım kimse anlamıyor bunun da bir hastalık olduğunu zaman gerektiğini. Destek olmak yerine daha da kötü olmama neden oluyor eşim artık suçlamaya bıkmaya başladı haklıdır birşey diyemiyorum her iş ona kaldı ama ne yapayım ben ister miydim böyle olayım...

Pek bi çevrem yok maalesef aile akraba açısından. Ailem zaten vefat ettiler. Eşim ablam komsular falan. Onlar da artık bıktı galiba zor birşey farkındayım hem eşim hem anneyim sorumluluklarımı yapamıyorum. Gün boyu elim kolum kalkmıyor yapamıyorum bir iş. Zor gerçekten Allah yardımcım olsun şifa versin. Zaman lazım ilaçların tam etkisi bile 6 haftada başlıyormuş daha benim 3.haftam bitti yaşarken zor geçmiyor gibi geliyor insana ama sabret diyorum hem kendime hem eşime...

Ben çok kötüyüm aklımı kaybetmekten korkuyorum çıkış bulamadıkça daralıyorum çok korkuyorum kendimi kaybetmekten korkuyorum

Bittim sanki benn ölmek istiyorsun ama olmuyor kendini yerden yere vurasın geliyor ama oda çözüm olmuycak düşündükçe korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…