- 12 Ekim 2014
- 165
- 205
- 303
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.181
Cip. Kullanirken iki aydan sonra hic atak gelmedi. İkinci tedavimde bi ilac daha eklendi geçici olarak.Hangi ilacı kullanıyorsunuz baş harflerini yazar mısınız sadece bir de ilaç içerken hiç atak anksiyete olmuyor mu sizde?
Teşekkür ederim, kesinlikle umut var. İlaci kullanin israrla.İyi olmanıza sevindim böyle duyunca umutlanıyor insan
Düzenli al ilaçlarını terapiye de git mutlaka. Bende çok kötüyüm bugün daha da kötü oldum. Ablamla konuşmak istedim benim sorunlarım bana yeter bıktım iletişim kurma benle artık dedi. Çevremde destek olabilecek kişi de pek yok eşim desen her iş bende bıktım ağır geliyor yetişemiyorum düzeleceksen düzel artık diyor o da haklı. Bilmiyorum sonum ne olacak.Gittim cnm ilaç verdi ama Terapiyi de başlamalısın dedi ama ben 2 gündür çok kötüyüm
Bende ilaç kullanırken iyi oluyorum. Ama bu sefer 20 günü geçti ilaç başlayalı hala düzelemedim. Ne zaman etki etmeye başlayacak onu da bilmiyorum...Cip. Kullanirken iki aydan sonra hic atak gelmedi. İkinci tedavimde bi ilac daha eklendi geçici olarak.
Çok daralıyorum niloya gidecek bir yer arıyorum ama yok. Eşim artık surat yapıyor artık düzel kaç gün oldu ev işi çocuk herşey bende kaldıramıyorum diyor. ailem desen zaten yok ne olacak böyle bilmiyorum bir an önce toparlanmam lazım ama olmuyor.Çektirdiysen korkma panikatak olduğu belli
Çektirdiysen korkma panikatak olduğu belli
Cnm Ya abla böyle yaparsa eşler ne yapmaz bizdede sorunlar bitmiyor maddi manevi başıma kalkıyor bugünDüzenli al ilaçlarını terapiye de git mutlaka. Bende çok kötüyüm bugün daha da kötü oldum. Ablamla konuşmak istedim benim sorunlarım bana yeter bıktım iletişim kurma benle artık dedi. Çevremde destek olabilecek kişi de pek yok eşim desen her iş bende bıktım ağır geliyor yetişemiyorum düzeleceksen düzel artık diyor o da haklı. Bilmiyorum sonum ne olacak.
Çektirdiysen korkma panikatak olduğu belli
Uyumaya korkuyorum bugün... Gözümü kapatınca kafama bişeyler oluyor çok korkuyorumDoktor ne yazdıysa aynen öyle iç selec.. günde 1 tanedir zaten diğeri sabah akşamdır ilaç etki edene kadar paniğini azaltsın diyebiraz sabret geçecek canım inşallah doktora da gitme ailene de deme doktora gidelim diye
Passiflora vermiş ya doktor onu iç öyle yatUyumaya korkuyorum bugün... Gözümü kapatınca kafama bişeyler oluyor çok korkuyorum
İki ay verinBende ilaç kullanırken iyi oluyorum. Ama bu sefer 20 günü geçti ilaç başlayalı hala düzelemedim. Ne zaman etki etmeye başlayacak onu da bilmiyorum...
Haklısınız zaman alıyor bu hastalıklar öyle çabuk olmuyor sabırla beklemek dua etmek lazım iyi olacağım allahın izniyle...İki ay verin
Sorma canım kimse anlamıyor bunun da bir hastalık olduğunu zaman gerektiğini. Destek olmak yerine daha da kötü olmama neden oluyor eşim artık suçlamaya bıkmaya başladı haklıdır birşey diyemiyorum her iş ona kaldı ama ne yapayım ben ister miydim böyle olayım...Cnm Ya abla böyle yaparsa eşler ne yapmaz bizdede sorunlar bitmiyor maddi manevi başıma kalkıyor bugün
Pek bi çevrem yok maalesef aile akraba açısından. Ailem zaten vefat ettiler. Eşim ablam komsular falan. Onlar da artık bıktı galiba zor birşey farkındayım hem eşim hem anneyim sorumluluklarımı yapamıyorum. Gün boyu elim kolum kalkmıyor yapamıyorum bir iş. Zor gerçekten Allah yardımcım olsun şifa versin. Zaman lazım ilaçların tam etkisi bile 6 haftada başlıyormuş daha benim 3.haftam bitti yaşarken zor geçmiyor gibi geliyor insana ama sabret diyorum hem kendime hem eşime...Cevre destegi cok onemli, onlardan destek beklediginizi acikca ifade edin ve cabaladiginizi gorsunler. Aile destegi olmadan cok zor. Ama gececek emin olun.
Nasıl oldun canım biraz daha iyi misin passiflora yı aldın mı ne yaptın fayda etti mi o?Cnm Ya abla böyle yaparsa eşler ne yapmaz bizdede sorunlar bitmiyor maddi manevi başıma kalkıyor bugün
Pasifflora çok hafif bi şurup. Sanki durum daha vahim gibi...Nasıl oldun canım biraz daha iyi misin passiflora yı aldın mı ne yaptın fayda etti mi o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?