Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Icinize atmayin, ailenizle paylaşın onlardan destek isteyin, bak ben boyle boyle rahatsizligim var hastayim diye anlatin tane tane. Aile arkadas destegi olmadan cok zor.

Ilaçları sabirla kullanin lutfen, etki etmesi icin biraz zaman gecmesi lazim. Cok gecmis olsun allah sifa versin

Sağolun tek başına altından kalkmaya çalışmak çok zor inanın

Kizlar aile ve cevre desteği olmayanlara çok üzülüyorum gerçekten nasıl vurdumduymazlık tır .Benim eşimde bazen sıkılıyor ama her zaman arkamdadir.Aile desteği olmayana eşler yardım etmeli özel gitme durumunuz yoksa devlete gidin yardım alın piskolojik ben sizin adınıza çok üzüldüm bu hastalık bizi öldürmüyor surunduruyor her şeye rağmen dik durmaliyiz.Ben çocuk özlemiyle geceleri uykularım kaçıyor bak size ne güzel rabbim nasip etmis.Bunlara şükredin .duaya sarılın evet bende de yoğun kaygı bozukluğu var ama ara ara.Biz güçlü kadinlariz herşeyin üstesinden geleceğiz bir gün inşallah iyi ki varsınız kendinize değer verin dikkar edin

Niloya gerçekten öyle mi beni anlıyorsun biliyorum hafif mi kalacak bu ilaçlar bana
Kimseyle konuşamıyor anlatamıyorum hissettiklerimi tekrar gitsem mi doktora
Seni çok iyi anlıyorum ben atağımın çok geldiği anda passiflora şurubuna koştuğumu çok iyi bilirim psikolojik olduğu ortada çünkü tüm tahlil ve tetkiklerin temiz çıkmış zaten bu hastalığı yaşamayan anlamıyor ki nasıl birşey diyor beynindeki düşüncelere hakim ol diyor bişeyin yok işte diyor elinde değil ama sadece ilaçla da değil lütfen youtubedan da videolar izle Beyhan Budak izlemeni tavsiye ederim bana faydası olmuştu eğer imkanın varsa mutlaka terapi de almanı öneririm beynimin sen hastasın öleceksin dediği anda terapiye bile konsantre olamıyordum doktora inanasım gelmiyordu konuşuyorsun diyordum içimden hiçbiri fayda etmiyor işte şu kapıdan çıktıktan sonra yine annemleri evine koşacağım diyordum faydası olmadığını sanıyordum ama zamanla olmuş sonra anlıyor insan bence şuan tedavini uygula ilaç fayda etmesi 3 haftayı buluyor ama passiflora ataklarını azaltır şurup mu hap mı alıyorsun şuan

Ama emziriyor o yüzden doktor onu vermiş olabilir bir de hap versiyonu şurupta daha etkili olabilir

Ben çözemedim sizi tam olarak. O yüzden şuan ne desem bilemedim allah yardımcımız olsun cümlemizin.

Ama emziriyor o yüzden doktor onu vermiş olabilir bir de hap versiyonu şurupta daha etkili olabilir
Muhtemelen. Zaten dr a da buraya yazdığı gibi ölmek istiyorum falan dememiş çünkü bugün olmuş ilkkez. İnşallah herkesin ilacı fayda verir de düzeliriz ne diyelim allahtan umut kesilmez.

Muhtemelen. Zaten dr a da buraya yazdığı gibi ölmek istiyorum falan dememiş çünkü bugün olmuş ilkkez. İnşallah herkesin ilacı fayda verir de düzeliriz ne diyelim allahtan umut kesilmez.
Doktora öyle söylememiş mi okuyamadım ben yukarısını pek insan aşırı panikatak geldiğinde o düşüncelere kapılıyor ilacı fayda etmeye başlayınca geçecek inşallah

Ne yapalım canım aileler vefat etti. Eş de bir yere kadar sabrediyor erkek halimle çocuga bak yemek yap bulaşık temizlik çaöaşır her iş bana kaldı 20 gündür artık dayanamıyorum iyileş diyor ne diyeyim haklıdır da. Gerçekten çok zor bu hastalıklar allah kimseye vermesin bizim bütün herşey altüst oldu...

Yok niloya cığım. İllkez bugün olmuş. Diyememiştir dra. Aslında bana da öyle oluyor aklımda bir sürü şey oluyor ama dr un yanına girince hepsi uçup gidiyor. Bi tek psikiyatri de değil diğer branşlarda da aynı şeyi çok yaşarım. Hep tam anlatamadığımı düşünürüm ya da heyecanlanıp unuturum aklımdakileri....

Siz doktora buraya yazdığınız gibi ölmek istiyorum kendimi yerden yere atıyorum falan diye anlanttınız mı
Okudum ben yukarısını yerden yere atıyorum dememiş atmak istiyorum demiş atak geldiği ve çok geldiği anda insan bir çıkış yol bulamayınca maalesef kötü düşüncelere dalıyor çok zor bişey Allah yardımcımız olsun inşallah o da atlatır kendinde birşey var ama doktorlar bulamıyor gibi düşünüyor ben de yaşadım tüm bölümlere gittim doktorlar yok bişeyin diyordu neyse ki çok şükür geçti inşallah onun da geçer depresyon gibi değil panikatak anksiyete hepsi başlı başına zor ne diyeyim ki

Uyumadınmı?

Uyuyamayinca hic savasmayin ben de cok iyi bilirim uyuyamamayi, bir gun iki gun uykusuzluktan kimseye bisey olmaz. Uyuyacagim diye zorlamayin oturun biseylerle oyalanmaya calisin, ben saniyeleri saydigimi bilirim. Uyuyabildiginiz zaman gelecek.

Doktora öyle söylememiş mi okuyamadım ben yukarısını pek insan aşırı panikatak geldiğinde o düşüncelere kapılıyor ilacı fayda etmeye başlayınca geçecek inşallah
Söylemedim çünkü önce böyle hisler gelmiyordu çaresiz olmak kendin için elinden birşey gelmemesi bi köşeye sıkışmış gibiyim biran önce eski haline dönmek istemek ama ya olmazsa düşüncesi
Korku üstüne korku ekleniyor inşallah geçer niloya inşallah

Lütfen ilaçlarını kullan mutlaka da video izle başlangıcında olduğu için bu hisler geliyor çaresizlikten geçecek inşallah biraz sabret kolay değil tahmin edebiliyorum birçok insan yaşıyor böyle yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…