- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #7.241
izledim biraz tavsiye ettiğin videoları çok tşk ederimLütfen ilaçlarını kullan mutlaka da video izle başlangıcında olduğu için bu hisler geliyor çaresizlikten geçecek inşallah biraz sabret kolay değil tahmin edebiliyorum birçok insan yaşıyor böyle yalnız değilsin
Amin allah hepimizin yardımcısı olsun bende pek fenayım. Bir asalak gibiyim. Bir saksı bitkisi gibi hissediyorum kendimi Yaşamımı devam ettiremiyorum.Okudum ben yukarısını yerden yere atıyorum dememiş atmak istiyorum demiş atak geldiği ve çok geldiği anda insan bir çıkış yol bulamayınca maalesef kötü düşüncelere dalıyor çok zor bişey Allah yardımcımız olsun inşallah o da atlatır kendinde birşey var ama doktorlar bulamıyor gibi düşünüyor ben de yaşadım tüm bölümlere gittim doktorlar yok bişeyin diyordu neyse ki çok şükür geçti inşallah onun da geçer depresyon gibi değil panikatak anksiyete hepsi başlı başına zor ne diyeyim ki
Bir daha gidince anlat ne varsa. Unutuyorsan yaz yanında götür. Bende çok fenayım. Kendimi bakıma muhtaç yalnız çaresiz kimsesiz sokakta kalmış biri gibi hissediyorum. Hiç bir işi yapamıyorum. Hayatı devam ettiremiyorum. BuSöylemedim çünkü önce böyle hisler gelmiyordu çaresiz olmak kendin için elinden birşey gelmemesi bi köşeye sıkışmış gibiyim biran önce eski haline dönmek istemek ama ya olmazsa düşüncesi
Korku üstüne korku ekleniyor inşallah geçer niloya inşallah
Bende savaşmaya çalısıyorum kendimle ve depresyonla. Olmuyor yapamıyorum yolun sonuna geldim galiba. Hayat çok ağır geliyor herşey çok zor geliyor. Allahtan hep şifa diliyorum ona sığınıyorum ama artık tükeniyorum galiba çünkü aklıma hep ölüm düşüncesi geliyor artık. canıma kıymadan normal ölüm istiyorum. Ne biliyim kalp krizi geçireyim ya da bi anda beyin kanaması falan geçirip öleyim istiyorum. Allahım ne olur beni ve bu hastalıkları çeken herkesi feraha çıkar şifa ver bizlere...Uyuyamayinca hic savasmayin ben de cok iyi bilirim uyuyamamayi, bir gun iki gun uykusuzluktan kimseye bisey olmaz. Uyuyacagim diye zorlamayin oturun biseylerle oyalanmaya calisin, ben saniyeleri saydigimi bilirim. Uyuyabildiginiz zaman gelecek.
Bende de öyle olur genelde hatta dua kitap vs bişiyler okuyunca uyku basar ama şuan gündüzleri hiç yataktan kalkamadığım için geceleri de uyku gelmiyor. Oysaki sağlıklıyken işten gelince yemek yer koltukta yorgunluktan uyuya kalırdım. Hayatım altüst oldu çok zor allah kimseye vermesin majör depresyon uDua okusanız hemen uyku basıyor genelde...
Takıntılar mı oluyor. Gündelik hayata devam edebiliyor musunuz? Günlük işlerinizi yapabiliyor musunuzmerhaba hanımlar ben de OKB ile savaşıyorum..Geçen gün psikiyartiye gittim ve ilaç kullanmaya başladım hakkımızda hayırlısı
merhaba hanımlar ben de OKB ile savaşıyorum..Geçen gün psikiyartiye gittim ve ilaç kullanmaya başladım hakkımızda hayırlısı olsun.Allah herkesin yardımcısı olsun
evet takıntılarım oluyor..temizlik gibi takıntılar değil keşke temizlik takıntım olsaydı ama benim takıntılarım düşüncesel olarak oluyor..Aklımda bazı kelimelere takılıp kalıyorum..İlişkim var onunla alakalı takıntılar oluyor ve kendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum.İlaçlara da yeni başladım.Gerçekten bazen çok zor durumda oluyorumTakıntılar mı oluyor. Gündelik hayata devam edebiliyor musunuz? Günlük işlerinizi yapabiliyor musunuz
İyi düşünmeye çalışın en azından günlük hayatınıza devam edebiliyorsunuz o da birşey. Beterin beteri var umarım sizinki de geçer. Ben de normalde detaycı herşeyi kafaya takan biriyim ama o halimi bile arıyorum şuan. Bir ölüden tek farkım nefes alıyor olmam. Sürekli yataktan çıkamıyorum hiç bir işi yapamıyorum işe gidemiyorum evdeki hiç bir işi yapamıyorum kötü olumsuz ve karamsar düşünceler tüm beynimi de bedenimi de ele geçirmiş durumda. Ağır sayılabilecek antidepresan ilaçlara rağmen yaklaşık 23 gündür bu haldeyim. Dua ediyorum sabrediyorum ama o da tükenmek üzere. Ne yapacağım bilmiyorum dr um zamana ihtiyaç var diyor ama bende zamanla umutlar azalıyor...evet takıntılarım oluyor..temizlik gibi takıntılar değil keşke temizlik takıntım olsaydı ama benim takıntılarım düşüncesel olarak oluyor..Aklımda bazı kelimelere takılıp kalıyorum..İlişkim var onunla alakalı takıntılar oluyor ve kendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum.İlaçlara da yeni başladım.Gerçekten bazen çok zor durumda oluyorum
sizde ne gibi belirtiler var? Allah yardımcınız olsunİyi düşünmeye çalışın en azından günlük hayatınıza devam edebiliyorsunuz o da birşey. Beterin beteri var umarım sizinki de geçer. Ben de normalde detaycı herşeyi kafaya takan biriyim ama o halimi bile arıyorum şuan. Bir ölüden tek farkım nefes alıyor olmam. Sürekli yataktan çıkamıyorum hiç bir işi yapamıyorum işe gidemiyorum evdeki hiç bir işi yapamıyorum kötü olumsuz ve karamsar düşünceler tüm beynimi de bedenimi de ele geçirmiş durumda. Ağır sayılabilecek antidepresan ilaçlara rağmen yaklaşık 23 gündür bu haldeyim. Dua ediyorum sabrediyorum ama o da tükenmek üzere. Ne yapacağım bilmiyorum dr um zamana ihtiyaç var diyor ama bende zamanla umutlar azalıyor...
Ilaclarinizin etki etmesi icin biraz daha sabretmeniz gerekiyor. Geçecek emin olun. Benim doktorum istemesen de geçecek su an psikiyatrik ilaclar bu noktada demişti. Sabir...İyi düşünmeye çalışın en azından günlük hayatınıza devam edebiliyorsunuz o da birşey. Beterin beteri var umarım sizinki de geçer. Ben de normalde detaycı herşeyi kafaya takan biriyim ama o halimi bile arıyorum şuan. Bir ölüden tek farkım nefes alıyor olmam. Sürekli yataktan çıkamıyorum hiç bir işi yapamıyorum işe gidemiyorum evdeki hiç bir işi yapamıyorum kötü olumsuz ve karamsar düşünceler tüm beynimi de bedenimi de ele geçirmiş durumda. Ağır sayılabilecek antidepresan ilaçlara rağmen yaklaşık 23 gündür bu haldeyim. Dua ediyorum sabrediyorum ama o da tükenmek üzere. Ne yapacağım bilmiyorum dr um zamana ihtiyaç var diyor ama bende zamanla umutlar azalıyor...
Ne güzel söylediniz umut oldu bana. Sizin ne kadar süre de geçti benim daha 1 ay olmadı 29 unda tam bir ay olmuş olacak çok yavaş çok zor geçiyor İnşallah geçer yarabbim sen şifa ver allahım...Ilaclarinizin etki etmesi icin biraz daha sabretmeniz gerekiyor. Geçecek emin olun. Benim doktorum istemesen de geçecek su an psikiyatrik ilaclar bu noktada demişti. Sabir...
Amin cok zor ama atlatacagız inşallaj bu günleri de... Birazda bizim elimizde.. Kendime öyle telkin veriyorum iyiyim saglıklıyım..Bende de öyle olur genelde hatta dua kitap vs bişiyler okuyunca uyku basar ama şuan gündüzleri hiç yataktan kalkamadığım için geceleri de uyku gelmiyor. Oysaki sağlıklıyken işten gelince yemek yer koltukta yorgunluktan uyuya kalırdım. Hayatım altüst oldu çok zor allah kimseye vermesin majör depresyon u
Bazen ben de diyorum düşünce değilde temizlik takıntım olsaydı dahammı kolay olur duevet takıntılarım oluyor..temizlik gibi takıntılar değil keşke temizlik takıntım olsaydı ama benim takıntılarım düşüncesel olarak oluyor..Aklımda bazı kelimelere takılıp kalıyorum..İlişkim var onunla alakalı takıntılar oluyor ve kendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum.İlaçlara da yeni başladım.Gerçekten bazen çok zor durumda oluyorum
İnşallah allah büyüktür...Amin cok zor ama atlatacagız inşallaj bu günleri de... Birazda bizim elimizde.. Kendime öyle telkin veriyorum iyiyim saglıklıyım..
Benim 2 ayi bulmustu tamamen normale donmem. Zaman verin yilmadan kullanin ilaclari, her gun iyilesiyorsunuz aslinda insallahNe güzel söylediniz umut oldu bana. Sizin ne kadar süre de geçti benim daha 1 ay olmadı 29 unda tam bir ay olmuş olacak çok yavaş çok zor geçiyor İnşallah geçer yarabbim sen şifa ver allahım...
Yarıya yakını gitti o halde. Sabır versin allah da zaman geçsin iyileşip normale dönelim inşallahBenim 2 ayi bulmustu tamamen normale donmem. Zaman verin yilmadan kullanin ilaclari, her gun iyilesiyorsunuz aslinda insallah
Evet evet, bu zamani doldurmanin bir yolunu arayin iyileseceksiniz inşallah. Videolar, yürüyüşler, dua, müzik, ev işleri her seyi deneyin. Bana bulmaca cozmek iyi geliyordu meselaYarıya yakını gitti o halde. Sabır versin allah da zaman geçsin iyileşip normale dönelim inşallah
Zamanı genelde gündüzleri yatarak akşamları da oturarak geçiyor. Yürüyüşe hiç çıkmadım daha ama iyi olurdu.dua hep var hiç bırakmadım çok şükür. Bana da öncekilerde boyama yapmak ii geliyordu ama şuan o da iyi gelmiyorEvet evet, bu zamani doldurmanin bir yolunu arayin iyileseceksiniz inşallah. Videolar, yürüyüşler, dua, müzik, ev işleri her seyi deneyin. Bana bulmaca cozmek iyi geliyordu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?