Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Amin allah hepimizin yardımcısı olsun bende pek fenayım. Bir asalak gibiyim. Bir saksı bitkisi gibi hissediyorum kendimi Yaşamımı devam ettiremiyorum.

Bir daha gidince anlat ne varsa. Unutuyorsan yaz yanında götür. Bende çok fenayım. Kendimi bakıma muhtaç yalnız çaresiz kimsesiz sokakta kalmış biri gibi hissediyorum. Hiç bir işi yapamıyorum. Hayatı devam ettiremiyorum. Bu

Uyuyamayinca hic savasmayin ben de cok iyi bilirim uyuyamamayi, bir gun iki gun uykusuzluktan kimseye bisey olmaz. Uyuyacagim diye zorlamayin oturun biseylerle oyalanmaya calisin, ben saniyeleri saydigimi bilirim. Uyuyabildiginiz zaman gelecek.
Bende savaşmaya çalısıyorum kendimle ve depresyonla. Olmuyor yapamıyorum yolun sonuna geldim galiba. Hayat çok ağır geliyor herşey çok zor geliyor. Allahtan hep şifa diliyorum ona sığınıyorum ama artık tükeniyorum galiba çünkü aklıma hep ölüm düşüncesi geliyor artık. canıma kıymadan normal ölüm istiyorum. Ne biliyim kalp krizi geçireyim ya da bi anda beyin kanaması falan geçirip öleyim istiyorum. Allahım ne olur beni ve bu hastalıkları çeken herkesi feraha çıkar şifa ver bizlere...

Dua okusanız hemen uyku basıyor genelde...
Bende de öyle olur genelde hatta dua kitap vs bişiyler okuyunca uyku basar ama şuan gündüzleri hiç yataktan kalkamadığım için geceleri de uyku gelmiyor. Oysaki sağlıklıyken işten gelince yemek yer koltukta yorgunluktan uyuya kalırdım. Hayatım altüst oldu çok zor allah kimseye vermesin majör depresyon u

merhaba hanımlar ben de OKB ile savaşıyorum..Geçen gün psikiyartiye gittim ve ilaç kullanmaya başladım hakkımızda hayırlısı
Takıntılar mı oluyor. Gündelik hayata devam edebiliyor musunuz? Günlük işlerinizi yapabiliyor musunuz
merhaba hanımlar ben de OKB ile savaşıyorum..Geçen gün psikiyartiye gittim ve ilaç kullanmaya başladım hakkımızda hayırlısı olsun.Allah herkesin yardımcısı olsun

Takıntılar mı oluyor. Gündelik hayata devam edebiliyor musunuz? Günlük işlerinizi yapabiliyor musunuz
evet takıntılarım oluyor..temizlik gibi takıntılar değil keşke temizlik takıntım olsaydı ama benim takıntılarım düşüncesel olarak oluyor..Aklımda bazı kelimelere takılıp kalıyorum..İlişkim var onunla alakalı takıntılar oluyor ve kendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum.İlaçlara da yeni başladım.Gerçekten bazen çok zor durumda oluyorum

İyi düşünmeye çalışın en azından günlük hayatınıza devam edebiliyorsunuz o da birşey. Beterin beteri var umarım sizinki de geçer. Ben de normalde detaycı herşeyi kafaya takan biriyim ama o halimi bile arıyorum şuan. Bir ölüden tek farkım nefes alıyor olmam. Sürekli yataktan çıkamıyorum hiç bir işi yapamıyorum işe gidemiyorum evdeki hiç bir işi yapamıyorum kötü olumsuz ve karamsar düşünceler tüm beynimi de bedenimi de ele geçirmiş durumda. Ağır sayılabilecek antidepresan ilaçlara rağmen yaklaşık 23 gündür bu haldeyim. Dua ediyorum sabrediyorum ama o da tükenmek üzere. Ne yapacağım bilmiyorum dr um zamana ihtiyaç var diyor ama bende zamanla umutlar azalıyor...

sizde ne gibi belirtiler var? Allah yardımcınız olsun

Ilaclarinizin etki etmesi icin biraz daha sabretmeniz gerekiyor. Geçecek emin olun. Benim doktorum istemesen de geçecek su an psikiyatrik ilaclar bu noktada demişti. Sabir...

Ilaclarinizin etki etmesi icin biraz daha sabretmeniz gerekiyor. Geçecek emin olun. Benim doktorum istemesen de geçecek su an psikiyatrik ilaclar bu noktada demişti. Sabir...
Ne güzel söylediniz umut oldu bana. Sizin ne kadar süre de geçti benim daha 1 ay olmadı 29 unda tam bir ay olmuş olacak çok yavaş çok zor geçiyor İnşallah geçer yarabbim sen şifa ver allahım...

Amin cok zor ama atlatacagız inşallaj bu günleri de... Birazda bizim elimizde.. Kendime öyle telkin veriyorum iyiyim saglıklıyım..

Bazen ben de diyorum düşünce değilde temizlik takıntım olsaydı dahammı kolay olur du

Ne güzel söylediniz umut oldu bana. Sizin ne kadar süre de geçti benim daha 1 ay olmadı 29 unda tam bir ay olmuş olacak çok yavaş çok zor geçiyor İnşallah geçer yarabbim sen şifa ver allahım...
Benim 2 ayi bulmustu tamamen normale donmem. Zaman verin yilmadan kullanin ilaclari, her gun iyilesiyorsunuz aslinda insallah

Yarıya yakını gitti o halde. Sabır versin allah da zaman geçsin iyileşip normale dönelim inşallah
Evet evet, bu zamani doldurmanin bir yolunu arayin iyileseceksiniz inşallah. Videolar, yürüyüşler, dua, müzik, ev işleri her seyi deneyin. Bana bulmaca cozmek iyi geliyordu mesela

Evet evet, bu zamani doldurmanin bir yolunu arayin iyileseceksiniz inşallah. Videolar, yürüyüşler, dua, müzik, ev işleri her seyi deneyin. Bana bulmaca cozmek iyi geliyordu mesela
Zamanı genelde gündüzleri yatarak akşamları da oturarak geçiyor. Yürüyüşe hiç çıkmadım daha ama iyi olurdu.dua hep var hiç bırakmadım çok şükür. Bana da öncekilerde boyama yapmak ii geliyordu ama şuan o da iyi gelmiyor

Arkadaslar, son zamanlarda zor hastalıklı üzücü bir surecten geciyorum.
Mevzu hastalık olunca pek guclu de olamıyorum. Bende son zamanlarda bogazımda bısey kaldı hıssı basladı.
Once cekırdek yerken kabuk kaldı gibi hissettim ya da kaldı gercekten ve tansiyonum dustu ellerim buz kesti taksi cagirip araba dahi kullanacak durumda degıldım paniktem,taksı cagırıp hastaneye gittim. Fılm cektı ler ve hıcbısey yoktu bogazımda. Eve dondum.
Bundan bir kac gun once balık yaptım ve ilk lokmamda kılcık kaldı gibi hissedip anında yemegı bıraktım mutfakta asagı yukarı hızlı hızlı dolanmaya basladım. Kuru ekmek yuttum ve o aksam yemek yiyemedim sadece kuru ekmek yedim.
Yine hastaneye gidecektim ama aynı doktora denk gelme fikri caydırdı beni. Ya yine bisey cıkmazsa diye dusundum.
Yarınsı bu his gectı zaten.
Simdı de hap yuttum, basım agrıyordu. Ictım hapı ve suan hap bogazımda kalmıs gibi hissediyorum ellerim yine buz gibi. Korku ve panik yasiyorum dısarı cıkma yasagı olduğu ıcın kat kat yasiyorum suan korkuyu ve aklima buraya yazmak geldi.
Sızce bunlar psikolojik mi yoksa gercekten hap bogazımda mı kaldı.
Sorduğum soru bile delice geliyor bana.
Bogazımda kalsa tıkanırım diyorum ama boyle dusunmeye engel olamıyorum.
Tansiyonum dusuyor korkunca annemlerdeyim ama annem hastanede kalıyor babam yanında ben evde yine tekim.
Bır fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…